freegossip.gr

Breaking news,news,lifestyle,

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ! Το ΤΡΙΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ στον ΓΑΜΟ Ελένη Μενεγάκη Μάκης Παντζόπουλος! Το “Όλα κάποτε τελειώνουν” δεν μπορείς να πεις πως ισχύει για όλες τις σχέσεις, αλλά μία ακόμα φορά επιβεβαιώνεται με το πιο διάσημο ζευγάρι.

Μια τριβή ετών, με κύριο πρόβλημα το ότι ο Μάκης Παντζόπουλος ήθελε να μην ασολείται η Ελένη Μενεγάκη τόσο με την καριέρα της, αλλά όπως ήταν φυσικό η Ελένη μενεγάκη ήθελε το ακριβώς αντίθετο.

Απ όσο μπορούσαμε να καταλάβουμε τις φορές που ήρθαμε σε επαφή μαζί τους, η Ελένη Μενεγάκη προσπαθούσε από τότε που έγινε γνωστή η σχέση τους, από το 2012 που εμείς κατεβαίναμε και στ΄Άχλα, προσπαθούσε να συμβιβάσιε και εκείνο που ήθελε η ίδια και που την οδήγησε στην τεράστια τηλεοπτική επιτυχία και εκίνο που ήθέλε ο Μάκης.

Ελένη Μενεγάκη: Το αγαπημένο της σημείο στην Άνδρο!

Όμως πως μπορούσε ν΄αντέξει μια σχέση στην οποία πρόβλημα, μόνο οι παπαράτσι δεν ήταν
Διότι αν ήταν, ήταν και το μόνο εύκολο για να πάψουν να βρίσκονται στην ζωή του ζευγαριού

Όμως η Ελένη Μενεγάκη τους ήθελε τόσο μα τόσο πολύ στηνζωή της, διότι ήταν εκείνοι που την κρατούσαν σε επαφή με τα εξώφυλλα.

Πέρασαν πολλά χρόνια σε αυτή την σχέση για…τρεις.

Όπου το τρίτο πρόσωπο, ήταν απλά η καριέρα της Ελένης Μενεγάκη και τα παρελκόμενα της. Γιατί ο Μάκης Παντζόπουλος δεν μπορούσε ή δεν ήθελε να συμβιβαστεί με τηνΕλένη μενεγάκη όπως την γνώρισε αλλά ήθελε να την αλλα΄ξει τουλάχιστον στο σημείο αυτό, ποιος εκτός από τον ίδιο μπορεί να το γνωρίζει;

Εμείς και συζητήσεις κάναμε μαζί τους και συμφωνήσαμε και διαφωνήσαμε και εκείνοι πέρασαν από διάφορα στάδια αναποφασιστικότητας.

Η Ελένη Μενεγάκη πάντα μας μιλούσε και όταν ήταν μπροστά ο Μάκης ήταν διακριτική.
Όμως και με τους δύο παρόντες κάναμε κουβέντες και κυρίως διαπιστώναμε πως ο καθένας απλά θα κάνιε την δουλειά του.

Η Ελένη θα βγαίει και θα μας ποζάρει, εμείς θα τραβάμε φωτοργαφίες και ο Μάκης θα φεύγει..

Πόσες μας πόσες φορές η Ελένη μενεγάκη μας είχε πει: “Ο Μάκης δεν καταλαβαίνει”! “Δεν είναι της δουλειάς και δεν μπορεί να καταλάβει”.

Κι όμως έφτασε η στιγμή που ο Μάκης πόζαρε για τους παπαράτσι στο κέντρο της Κηφισιάς. Το ότι δεν κοιτιύσε κατάματα τον φακό, δεν σημαίνει πως δεν ήξερε κια δεν ήθελε τις φωτογραφίες με την κόρη του Μαρίνα Παντζοπούλου.
Ο φωτογράφος, φαίνεται καθαρά και σε κάποιον που δεν γνωρίζει, ότι ήταν μπροστά του!

12 χρόνια σχέσης έχουν συμπληρώσει η Ελένη Μενεγάκη και ο Μάκης Παντζόπουλος, με νέο δημοσίευμα να κάνει λόγο για τεράστια κρίση στη μεταξύ τους σχέση.

Όπως αναφέρει πληροφορίες μας, το ζευγάρι παρά το γεγονός πως αυτόν τον καιρό ετοιμάζει την μετακόμισή του στο νέο του σπίτι στα βόρεια προάστεια, βιώνει μια μεγάλη κρίση στα προσωπικά του η οποία γιγαντώθηκε από τη συνεχή τριβή τώρα που η Μενεγάκη… είναι όλη μέρα σπίτι. Μια κρίση που οδηγεί στον χωρισμό.

Το μεγάλο χάσμα έχει να κάνει με τη διαφορετική αντιμετώπιση των δυο τους στο θέμα της τηλεόρασης, στην οποία η Ελένη επιθυμεί να επιστρέψει, Αντίθετα, ο Παντζόπουλος ποτέ δεν αισθανόταν άνετα με την υπερέκθεση και τους φωτογράφους που τους κυνηγούσαν μαζί, με τον ίδιο να θεωρεί πως η ζωή τους θα είναι πιο ήρεμη με την παρουσιάστρια εκτός τηλεοπτικής πραγματικότητας.

Το ίδιο δημοσίευμα, πάντως, αναφέρει πως είναι λάθος να κάνουμε λόγο για διαζύγιο, καθώς οι δυο τους… δεν παντρεύτηκαν ποτέ, αντίθετα έχουν υπογράψει σύμφωνο συμβίωσης το οποίο προβλέπει τι θα συμβεί με τα περιουσιακά τους στοιχεία σε περίπτωση χωρισμού ή θανάτου.

 

Τα κρίσιμα σημεία της διαφωνίας τους. Οι αφορμές που δόθηκα για το διαζύγιο και η αυτοεξορία της κυρίας Ζέτας. Αυτό το “εξορία” είναι δικό μας αστείο βέβαια, αφού δεν μπορούμε να γνωρίζουμε κατά πόσο η κυρία Ζέτα Μενεγάκη και ο σύζυγος της κύριος Μισόκαλος, βλέπουν τον χειμώνα την Κάρυστο σαν το ιδανικότερο τόπο κατοικίας (χωρίς να θέλουμε να υπονοήσουμε το παραμικρό για τους τυχαρούς κατοίκους του όμορφου αυτού μέρους).

ΕΚΡΗΞΗ! Η Ελένη Μενεγάκη ΑΡΕΤΟΥΣΑΡΙΣΤΗ! ΑΒΑΦΗ όπως δεν την έχεις ξαναδεί!!!

Όπως φαίνεται, φτάσαμε στην αρχή των αποκαλύψεων. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, το διάσημο ζευγάρι δεν βρίσκει με τίποτα σημεία επαφής και από τον Οκτώβριο που μας πέρασε, ζουν χωριστά. Δεν είναι τυχαίες οι δήθεν παπαρατσικές φωτοργαφίες του Μάκη με την μονάκριβη κόρη του, μόνοι οι δυο τους. Λέμε “δήθεν” διότι μέχρι τώρα ο Μάκης Παντζόπουλος απεχθανόταν σαν τον διάλο το λιβάνι τις φωτογραφικές μηχανές και τους φωτογράφους.

Ελένη Μενεγάκη - Μάκης Παντζόπουλος: ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΤΕΛΟΣ! Ζουν ΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ από τον ΟΚΤΩΒΡΙΟ
Ελένη Μενεγάκη – Μάκης Παντζόπουλος: ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΤΕΛΟΣ! Ζουν ΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ από τον ΟΚΤΩΒΡΙΟ

Όμως πρόσφατα, με τον φωτογράφο στα λίγα μόλις μέτρα, απολάμβανε να τον απαθανατίζει στα οικογενειακά του καθήκοντα παρέα με την μικρή Μαρίνα Παντζοπούλου!

Αυτό βέβαια από μόνο του, δεν αποτελεί καν ένδειξη διαζυγίου. Είναι αστείο να το προσποιηθείς αυτό.

Αποτελούν όμως πολλά άλλα. Πέραν των πληροφοριών, ας θυμηθούμε στα γρήγορα, τι ήταν εκείνα τα πράγματα που κούρασαν την Ελένη μενεγάκη κυρίως κια φαίνεται να πήρε τηναπόφαση να κάνει εκείνο που μέχρι πρότεινως, θεωρούσε πως ακυρώνει τις προηγούμενες αποφάσεις της. Όπως το να χωρίσει με τον Γιάννη Λάτσιο και να συμπορευθεί με τον Μάκη Παντζόπουλο.

Πρώτο, αυτό που ταλαιπωρούσε εξ αρχής την σχέση και δεν του έδιναν τόσο αξία όσο του έπρεπε όπως αποδείχτηκε!

Τι ήταν αυτό; Η άρνηση του Μάκη Παντζόπουλου ν’αποδεχθεί την δουλειά της Ελένης Μενεγάκη και τα παρελκόμενα της.

Η τόσο αρνητική οτυ στάση για παράδειγμα απέναντι στην επιθυμία της να φωτογραφίζεται με ή χωρίς μαγιό, στα Άχλα κια οπουδήποτε αλλού.
Αυτό ήταν η αντίθετη και εντελώς…συμβολική του στάση απέναντι στη Ελένη Μενεγάκη έτσι ακριβώς όπως την γνώρισε.

Εκείνη την Ελένη αρνήθηκε. Δεν γνώρισε όμως κάποια άλλη.

Με την Μενεγάκη έκανε σ΄χεση και μάλιστα πάνω στην μεγαλύτερη της δόξα. Το να καλύπτεται πίσω από το ότι εκείνος, δεν επιθυμεί την δημοσιότητα, είναι κάτι όχι μόνο οξύμωρο αλλά εντελώς αντιφατικό με την επιλογή του να κάνει σχέση με την …βασίλισσα της τηλεόρασης.

Μοιάζει – έτσι όπως εμείς τους ζούσαμε στις φωτοργαφήσεις μας – σαν να ήθελα να την αλλάξει. Πόσο να το αντέξει και να το διαπραγματεύεται αυτό η Μενεγάκη; 12 χρόνια!

Σημείο τριβής δεύτερο:
Η ΠΕΘΕΡΑ! Η Ζέτα Μενεγάκη ζούσε μια ζωή στο ίδιο σπίτι – όσο μεγάλο και αν ήταν ήόσο μικρό – με την Ελένη Μενεγάκη. Μεγάλωσε τα παιδιά της, ήταν πάντα μαζί της. Ζούσε πάντα μαζί της. Ο Γιάννης Λάτσιος το είχε δεχθεί αυτό.

Πόσο τυχαίο μπορεί να είναι το ότι εδώ και δύο χρόνια η μητέρα της Ελένης Μενεγάκη έφυγε από το σπίτι; Το συζήτηση ακόμα και στον αέρα της εκπομπής της η Ελένη το πόσο της λείπει.

Όσο και αν δεν γίνεται να ζει και η πεθερα μέσα στο ίδιο σπίτι – πόσο μάλλος και ο πατριός και ο αδερφός – αυτό φαίνεται καθαρά πως ήταν εκείνο που ήθελε πάντα η Ελένη Μενεγάκη. Εφικτό ή όχι, αυτό ήθελε!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ! Το ΤΡΙΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ στον ΓΑΜΟ Ελένη Μενεγάκη Μάκης Παντζόπουλος!
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ! Το ΤΡΙΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ στον ΓΑΜΟ Ελένη Μενεγάκη Μάκης Παντζόπουλος!

Φαίνεται λοιπόν και δεν μοιάζει καθόλου τυχαίο, όταν η Ζέτα Μενεγάκη απομακρύνθηκε από το σπίτι, να στοίχησε πολύ στην Ελένη αλλά και στην σχέση της με τον Μάκη Παντζόπουλο. Φαίνεται πως του έκανε το χατήρι, αλλά δεν το άντεξε.

Σημείο τριβής τρίτο:

Η απόφαση να σταματήσει πάλι πριν δύο χρόνια – τυχαίο; – την τηλεόραση! Μπορεί σε αυτό να βοήθησε η στάση της νέας διοίκησης του Alpha, αλλά προφανώς η Ελένη Μενεγάκη θα μπορούσε να εργαστεί σε όλα τα κανάλια ή σχεδόν σε όλα!

Μενεγάκη - Παντζόπουλος: Τον...ΕΔΙΩΞΕ από το ΣΠΙΤΙ! 3 ΜΗΝΕΣ σε ΔΙΑΣΤΑΣΗ! Πότε ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΤΑΙ το ΔΙΑΖΥΓΙΟ
Μενεγάκη – Παντζόπουλος: Τον…ΕΔΙΩΞΕ από το ΣΠΙΤΙ! 3 ΜΗΝΕΣ σε ΔΙΑΣΤΑΣΗ! Πότε ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΤΑΙ το ΔΙΑΖΥΓΙΟ

Αυτός λοιπόν ο χρόνος, δεν ξεκούρασε ούτε την Ελένη, ούτε την σχέση της με τον Μάκη. Αντίθετα, έδωσε χώρο και χρόνο να συγκρουστούν σε καθημερινή βάση τα θέλω του καθενός που ήταν εκ διαμέτρου αντίθετα!!!

Αυτά τα τρία ήταν οι βασικές αφορμές του χωρισμού Ελένης Μενεγάκη – Μάκη Παντζόπουλου!

Το τρίτο διαζύγιο της γοητευτικής Ελένης Μενεγάκη μοιάζει πιο κοντά από ποτέ.

Αυτές οι αφορμές εκπροσωπούν αιτίες που δεν μπορεί κανείς να τις αναφέρει με την έννοια πως σωστό είναι να μένουμε μόνο σε ότι παρατηρούμε και όχι σε ότι υποθέτουμε ή προσπαθώντας να ψυχολογήσουμε τον οποιοδήποτε, αφού εκείνος μόνο γνωρίζει πως νοιώθει, πως σκέφτεται.

Θα θυμάστε όμως άλλα δημοσιεύματα που αναφέρονται – με φωτογραφίες μάλιστα – σε καβγάδες του ζευγαριού, χρόνια πριν στηνπαραλία στα Άχλα, μπροστά στον παπαράτσι!

Να σημειώσουμε κάτι που για ορισμένους μπορεί να έχει μεγάλη σημασία.

Δεν έχουμε δει ποτέ, ούτε μία φωτογραφία της Ελένης Μενεγάκη νύφη στο γάμο με τον Μάκη Παντζόπουλο.

Αντίθετα, έχουν δημοσιευθεί αποσπάσματα και χαρτιά από το σύμφωνο συμβιωσης που υπέγραψαν πριν έξι περίπου χρόνια!

Μείνετε συντονισμένοι! Σε λίγο συνεχίζεται!…

Διαβάστε ακόμα, τι γράφαμε πριν έναν χρόνο σχεδόν τον Φεβρουάριο του 2021 για τον χωρισμό Μενεγάκη – ΠαντζόπουλουΕΤΣΙ ΧΩΡΙΖΟΥΝ Μενεγάκη Παντζόπουλος!

Το ΔΙΑΖΥΓΙΟ της ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ. Δεν είναι εύκολη η συνύπαρξη και αυτό μπορεί να μην είναι καινούργιο, αλλά συνήθως δείχνουμε να το ξεχνάμε. Επίσης, όπως και πριν τον χωρισμό της με τον Γιάνν Λάτσιο, τα πάντα, έδειχναν τέλεια στο γάμο της Ελένης Μενεγάκη.

Ελεάνα Χρυσικοπούλου: Μενεγάκη, Μενεγάκη, Μενεγάκη, Μενεγάκη, Μενεγάκη,….

Βέβαια, εδώ, έχουμε μια μεγάλη διαφορά. Χωρισμός, μπορεί να υπάρξει φυσικά. Για να υπάρξει όμως διαζύγιο, πρέπει να έχει προηγηθεί…ο γάμος. Πρακάτω, θ’ ανακαλύψετε πράγμτα που δνε είχατε την ευκαιρία ν’ ανακαλύψετε!

Οι διαφορετικές κατευθύνσεις έφεραν την τριβή που μεγάλωνε εδώ και καιρό!

Παρά το ότι η Ελένη δεν φαινόταν με τίποτα να νοιώθει πως και αυτή η προσπάθεια απέτυχε…εν μέρη, και μάλλον προτιμούσε την κοινή ζωή της με τον γοητευτικό Μάκη Παντζόπουλο!

Μα όπως φαίνεται η καθημερινότητα πιέζει.

Τα “θέλω” πιέζουν, μοιραία όταν τα ζητούμενα είναι διαφορετικά, πιέζονται όλοι! Οι πληροφορίες είναι ξεκάθαρες και λένε πως το θέλημα της Ελένης είναι εδώ και πολύ καιρό κόντρα στο θέλημα του Μάκη Παντζόπουλου.

Εμείς δεν λέμε “σύζυγος” αφού όπως σας γράψαμε σε άλλη ανάρτηση το ίδιο το ζευγάρι δηλώνουν “σύντροφοι”. Προσέξτε! Το…διαζύγιο, στην ουσία δεν υφίσταται με την έννοια ότι ποτέ δεν…παντρεύτηκαν!

Το ότι τα μέσα θέλησαν να μιλούν για γάμο που ποτέ κανείς δεν είδε, κανείς, δεν άκουσε και κανείς φυσικά δεν επιβεβαίωσε, δεν σημαίνει πως ο γάμος έγινε ποτέ.

Μάλιστα, ακόμα και από το μαιευτήριο, το ζευγάρι βγήκε με την νεογέννητη κόρη τους και με τον Μάκη να φέρει στο ανακοινωθέν του νοσοκομείου τον “τίτλο” του συντρόφου της Ελένη Μενεγάκη.

Που είχαμε μείνει; Ναι, η Ελένη θέλει να είναι στην τηλεόραση και δεν την βγάζει από το μυαλό της.

Αντίθετα ο Μάκης δεν την θέλει με τίποτα να επιστρέφει, όπως δεν ήθελε και τα παρελκόμενα της δημοσιότητας όλα αυτά τα χρόνια. Δεν ήθελε τους παπαράτσι, τις φωτογραφήσεις..

Το ζουμί είναι πως αυτός ο χειμώνας, αντί να κυλήσει με στην χαλαρότητα και σε μακράς διαρκείας διακοπές, αντί η Ελένη να είναι τρισχαρούμενη που επιτέλους θα μπορούσε να κάνει πράγματα που δεν έκανε όλα αυτά τα χρόνια, τελικά είναι σε διαρκή και μεγάλη τριβή με τον Μάκη.

Μεγάλη όμως!

Τέτοια τριβή, που οι “γλώσσες” μας ειδοποιούν ότι σε λίγο θα σκάσει η …ΒΟΜΒΑ! Ξαφνικά, όσο ξαφνικά μπορείς να πεις, έγινε πριν έντεκα χρόνια, όταν η Ελένη Μενεγάκη, χώρισε με τον Γιάννη Λάτσιο.

Ναι, οι σχέσεις της με το Μάκη είναι σε πολύ κρίσιμο σημείο. Λες και τα πάντα γυρίζουν γύρω από την καριέρα της και γύρω από το…ίνσταγκραμ!!!.

ΕΤΣΙ ΧΩΡΙΖΟΥΝ Μενεγάκη Παντζόπουλος! Το ΔΙΑΖΥΓΙΟ της ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ

Ποτέ δεν το πήγε το κορίτσι στην Εκλησσία; Φυσικά η μεγαλύτερη ένωση είναι το παιδί. Δεν το συζητάμε. Αλλά γάμος, δεν έγινε ποτέ! Πέντε ολόκληρα χρόνια!

Τόσο διάστημα έχει περάσει – και περισσότερο αν υπολογίσουμε και την εγκυμοσύνη της Ελένης που πιστεύαμε άλλα για τη ζωή της με τον Μάκη Παντζόπουλο. Ήρθε η ανακάλυψη, το στοιχείο εκείνο που όχι μόνο ανατρέπει όσα γνωρίζαμε για τη σχέση τους, αλλά αποκαλύπτει και πόσο …θύματα έχουν πέσεις τα μ.μ.ε

ΤΟ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΔΕ ΠΟΤΕ ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΓΑΜΟΥ, ΔΕΝ σας λέει τίποτα;

Ο ΓΑΜΟΣ ΜΕΝΕΓΑΚΗ – ΠΑΝΤΖΟΠΟΥΛΟΥ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΠΟΤΕ;

Σωστά διαβάσατε και γι αυτό, τό ξαναγράφουμε: Έγινε ποτέ; Οι αποδείξεις κρατούν από την μέρα που η Ελένη Μενεγάκη βγήκε από το μαιευτήριο, κρατώντας μαζί με τον Μάκη Παντζόπουλο την νεογέννητη κόρη τους! Φαίνεται ότι όλο αυτό που περιφέρεται ως δεδομένο εδώ και πέντε χρόνια δεν συνέβει, ΠΟΤΕ!

Ο γάμος που η ίδια η Ελένη Μενεγάκη μας άφηνε τεχνιέντως να πιστεύουμε πως έγινε με τον Μάκη Παντζόπουλο, κάπου ΚΡΥΦΑ σ’ ένα μοναστήρι στα Άχλα, απλά ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ, ΠΟΤΕ;

Και ήταν όλα τόσο αναμενόμενα να τα υποθέσουν οι δημοσιογράφοι, άρα και να τα πιστέψουν.

Να τα υοθετήσουν σαν αληθινά γεγονότα. Μόνο και μόνο, επειδή η Ελένη Μενεγάκη, δεν τα διέψευσε ποτέ. Πετούσε αραιά και που κάτι …αφηρημένες, αόριστες κουβέντες για…γάμους, αυτό ήταν!

ΟΛΟΙ ΕΙΧΑΝ ΣΥΜΠΕΡΑΝΕΙ ΟΤΙ Ο ΓΑΜΟΣ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ…ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΑΝ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΖΕΥΓΑΡΙ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ.

Ούτε καλεσμένος υποθέσανε πως ήθελε. Άρα, όλα …φυσιολογικά. Ο γάμος έγινε άγνωστη ημερομηνία σε κάποιο ξωκλήσσι, χωρίς καλεσμένους, κανείς δεν τον διέψευσε, οπότε…σίγουρα έγινε.

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
WordPress Cookie Plugin by Real Cookie Banner