Απόστολος Λύτρας τώρα ΚΡΑΥΓΗ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑΣ μέσα από τη ΚΕΛΙ!

Απόστολος Λύτρας τώρα: “ΚΡΑΥΓΗ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑΣ” μέσα από τη ΚΕΛΙ!

Απόστολος Λύτρας τώρα: “ΚΡΑΥΓΗ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑΣ” μέσα από τη ΚΕΛΙ! Δραματικές στιγμές περνά όπως ήταν αναμενόμενο ο διάσημος δικηγόρος και το ότι περνά τις μέρες του με ΄σα την VIP πτέρυγα, δεν λέει τίποτα. Απεναντίας δείχνει να μην…κρατιέται, να μην μπορεί να διαχειριστεί ότι ζει τα τελευταία 24ωρα!

Πως αλλιώς να εξηγηθούν οι κινήσεις του όπως το άνευ ουσίας – έτσι νομίζουμε εμείς – μήνυμα μέσα από την φυλακή. Λες και αν πει δημόσια τα κλά λόγια για την π΄ρωην σύζυγο του Σοφία Πολυζωγοπούλου, θα σβήσει τα χτυπήματα που καταγράφηκαν δυστυχώς στο σώμα και στο πρόσωπο της, και φυσικά από τους ειδικούς που την εξέτασαν.

Απόστολος Λύτρας τώρα ΚΡΑΥΓΗ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑΣ μέσα από τη ΚΕΛΙ!
Απόστολος Λύτρας τώρα: “ΚΡΑΥΓΗ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑΣ” μέσα από τη ΚΕΛΙ! 5

Η στέρηση της ελευθερίας του είναι ξεκάθαρα κάτι που συσκολεύεται ν’ αντέξει.

Τι είπε όμως στην προσπάθεια του ν’ απαλύνει εντυπώσεις; Σε αυτή τη δήλωση ο γνωστός ποινικολόγος, ο οποίος ομολόγησε πως χτύπησε άγρια τη σύζυγό του, τα ξημερώματα της προηγούμενης Κυριακής, μίλησε με τα πιο αποθεωτικά λόγια για την Σοφία Πολυζωγοπούλου.

«Όλες αυτες τις ημέρες μετά την πράξη που τέλεσα και έχω ήδη ομολογήσει και ζητήσει συγγνωμη τόσο από την σύζυγο μου όσο και από τα παιδιά μου, υπάρχει μια τεράστια ανθρωποφαγία όχι μόνο προς εμένα αλλά προς την σύζυγο μου που είναι θύμα αυτής της υπόθεσης και κατ’ επέκταση στα 3 μου παιδιά.

Απόστολος Λύτρας
Απόστολος Λύτρας τώρα: “ΚΡΑΥΓΗ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑΣ” μέσα από τη ΚΕΛΙ! 6

Έχουν ακουστεί τεράστια ψέματα και ανακρίβειες.

Θέλω να διευκρινίσω ότι ουδεμία ευθύνη φέρει η σύζυγος μου για οφειλές μου που δημιουργήθηκαν πολύ πριν την γνωρίσω.

Ουδέποτε η σύζυγος μου αρνήθηκε να μου παραδώσει τα προσωπικά μου αντικείμενα ή οτιδήποτε μου ανήκει γιατί ποτέ δεν την ζητήθηκε έστω τηλεφωνικά – άλλωστε όλα τα οικονομικής φύσεως ζητήματα έχουν συμφωνηθεί μεταξύ μας ήδη κατά το διάστημα που η σχέση μας περνούσε κρίση.

Ποιος είναι ο δικηγόρος Απόστολος Λύτρας που κατηγορήθηκε ΚΑΙ από την 2 σύζυγο του για ξυλοδαρμό! Οι 3 κόρες, η ηλικία...
Απόστολος Λύτρας τώρα: “ΚΡΑΥΓΗ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑΣ” μέσα από τη ΚΕΛΙ! 7

Τέλος θέλω να ζητήσω και πάλι συγγνώμη για την πράξη που τέλεσα σε μια γυναίκα που στάθηκε αξία σύζυγος σε μένα, αξία μάνα για το κοριτσάκι μας, δεύτερη μάνα για τα παιδιά μου, τα οποία ούτε πριν την πράξη μου ούτε τώρα ξεχωρίζει, από το δικό μας παιδί και εργάστηκε σκληρά όλα τα χρόνια της κοινής μας ζωής» γράφει ο Απόστολος Λύτρας.

x

Πηγή cover photo – video: Instagram , facebook , tik-tok , X, google

Ακολούθησε το freegossip.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις!