ΟΡΓΗ ΛΑΟΥ για την Ζήνα Κουτσελίνη! Δεν την ΞΕΠΛΕΝΕΙ ούτε ο Νιαγάρας!

ΟΡΓΗ ΛΑΟΥ για την Ζήνα Κουτσελίνη! Δεν την ΞΕΠΛΕΝΕΙ ούτε ο Νιαγάρας!

ΟΡΓΗ ΛΑΟΥ για την Ζήνα Κουτσελίνη! Δεν την ΞΕΠΛΕΝΕΙ ούτε ο Νιαγάρας! Μα πόσο να περάσεις από κόσκινο όσα είπε. Πως να χαρακτηρίσεις την προσπάθεια της να σε βλάλει…κουφό; Πως να χαρακτηρίσεις την επιμονή της αντί να ζητήσει συγνώμη, να προσπαθεί να πείσει άπαντες που την άκουσαν να συμπάσχει με τον Θύτη Απόστολο Λύτρα για την καριέρα του και όχι με το θύμα που θα μπορούσε να χει χάσει τη ζωή του από το μένος των χτυπημάτων του;

Τι να σκεφτείς όταν η Ζήνα Κουτσελίνη δείχνει πως υποτιμά – τι άλλο να υποθέσουμε – την νοημοσύνη μας τόσο πολύ, ώστε με τη δύναμη του μικροφώνου της να νομίζει πως θα μας κάνει να κλάψουμε για τον αν πληγεί η καριέρα με τα κοστούμια χιλιάδων ευρώ τα κότερα, την πανάκριβη ζωή που σε κάνει ν’ αναρωτιέσαι αν χρειαστείς τον συγκεκριμένο δικηγόρο για μία υπόθεση δική σου, πόσο θα σου κοστίσει να σε αναλάβει;

ΟΡΓΗ ΛΑΟΥ για την Ζήνα Κουτσελίνη! Δεν την ΞΕΠΛΕΝΕΙ ούτε ο Νιαγάρας!
ΟΡΓΗ ΛΑΟΥ για την Ζήνα Κουτσελίνη! Δεν την ΞΕΠΛΕΝΕΙ ούτε ο Νιαγάρας! 5

Δηλαδή (παρένθεση) για να κάνει αυτή τη ζωή ένας δικηγόρος, πόσα χρήματα παίρνει για να καταθέσει εκ μέρους μια αγωγή ας πούμε; Ένα οικόπεδο (αν έχεις); Ένα σπίτι (αν έχεις);

Πως αθροίζονται έξοδα για τόσο ακριβή ζωή – όπως βλέπουμε από τον ίδιο και την σύζυγο του στις φωτογραφίες που οι ίδιοι δημοσιεύουν στα σόσιαλ;

Φύγαμε από το θέμα μας φυσικά επειδή μυαλό είναι αυτό και λόγω ερεθισμάτων ταξιδεύει αλλού προς στιγμή και επιστρέφουμε στο θέμα μας.

Η Ζήνα Κουτσελίνη αφού εισέπραξε τόνους κραξίματος, βρισιές και ότιδήποτε μπορείς να φανταστείς μετά την…ευστοχότατη ερώτηση της: “Αμφισβητεί κανείς πως μια καριέρα στο ζενίθ της πλήττεται;”

ΟΡΓΗ ΛΑΟΥ για την Ζήνα Κουτσελίνη! Δεν την ΞΕΠΛΕΝΕΙ ούτε ο Νιαγάρας! 2
ΟΡΓΗ ΛΑΟΥ για την Ζήνα Κουτσελίνη! Δεν την ΞΕΠΛΕΝΕΙ ούτε ο Νιαγάρας! 6

Αυτή η ερώτηση την εξέθεσε. Εξέθεσε προθέσεις. Εξέθεσε τρόπο σκέψεις και πράξης.

Αυτή η κουβέντα δεν χριάζεται πτυχία ψυχολογίας για να καταλάβεις πως δεν μπορεί να την ξεστομίσει κάποιος τυχαία.

Αυτή η…αυθόρμητη κουβέντα, θα μπορούσε ναν μην έχει υποθεί ποτέ και αντιθέτως, θα έπρεπε ν’ αναρωτιέται η Ζήνα Κουτσελίνη, αν αμφισβητεί κανείς τα τράυματα της Σοφίας Πολυζωγοπούλου, το πόσο βαθιά σημάδια άφησαν στην ψυχή της και αν μπορούν να επουλωθούν.

Είναι αδιανόητο κι όμως συνέβει. Ακούσαμε στον τηλεοτπικό αέρα, από μία παρουσιάστρια που σύμφωνα με δικές της μαρυρίες έχει βιώσει την κακοποίηση, να μας υπογραμμίζει πό…έχει πληγεί η καριέρα του δράστη.

Αυτά τα σενάρια που γράφει η τηλεόραση μας, δεν μπορεί να γράψει η ίδια η ζωή. Ξεπερνούν κάθε νοσηρή φαντασία…

ΟΡΓΗ ΛΑΟΥ για την Ζήνα Κουτσελίνη Δεν την ΞΕΠΛΕΝΕΙ ούτε ο Νιαγάρας 4
ΟΡΓΗ ΛΑΟΥ για την Ζήνα Κουτσελίνη! Δεν την ΞΕΠΛΕΝΕΙ ούτε ο Νιαγάρας! 7

Φτάνουμε λοιπόν στις εξηγήσεις που θέλησε να δώσει η Ζήνα Κουτσελίνη. Τι έκανε; Υποστήριξε πως δεν ακούσαμε ολόκληρη την τοποθέτηση της, πως ο συνάδελφος της δεν την άδησε να ολοκληρώσει και κου-λου-που, κου-λου-που.

Τι να πούμε όταν πιάνεις τη σύζυγο σου στο κρεβάτι σας να σε απατά και η πρώτη κουβέντα της είναι “δεν είναι αυτό που νομίζεις”.

Αυτό είναι το θράσσος που περισσεύει. Εκείνο που μπορούν και δεν ντρέπονται να ξεστομίζουν.

Όπως ο Απόστολος Λύτρας. Ο οποίος διάλλεξε το λιγότερο τιμωριτικό για τον εαυτό του. Ζήτησε ουσιαστικά να του καταλογίσουμε το…ακαταλόγιστο!

Φανταζόμαστε το θράσος που φτάνει; Στο να εγκληματούν εις βάρος μας και να δηλώνουν ψυχολογικά προβλήματα.

Μας αφορά αλήθεια τι ζόρι τραβάει ο καθένας που σηκώνει χέρι ή μας ενδιαφέρει η προστασίας μας;

x