Hit enter after type your search item

Αθηνά Ωνάση βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

Αθηνά Ωνάση: ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ για το κολ γκερλ που είχε σχέση με τον Ντόντα για πολλά χρόνια!

Η Αθηνά Ρουσσέλ (Νεϊγί-συρ-Σεν, Γαλλία, 29 Ιανουαρίου 1985) είναι η μοναδική απόγονος του μεγιστάνα Αριστοτέλη Ωνάση, κόρη της Χριστίνας Ωνάση (1950-88) και του τέταρτου συζύγου της, Τιερί Ρουσσέλ.[4] Γεννήθηκε στο Νεϊγύ του Σηκουάνα, στη Γαλλία. Τον Δεκέμβριο του 2005 παντρεύτηκε στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας, με τον συναθλητή της, ιππέα Αλβάρο Αλφόνσο ντε Μιράντα Νέτο. Το 2016 έχουν εμφανιστεί πληροφορίες για διαζύγιο μεταξύ των δύο ιππέων.

Αθηνά Ωνάση βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά
Αθηνά Ωνάση βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

Μετά τον θάνατο της μητέρας της μεγάλωσε με την οικογένεια του πατέρα της και της δεύτερης συζύγου του, Μαριάν “Γκάμπυ” Λαντχάγκε, μοντέλο από τη Σουηδία και μητέρα τριών ακόμα παιδιών του Ρουσσέλ.[6] Παρακολούθησε βασική σχολική εκπαίδευση γαλλικού προτύπου στη Λοζάννη και ολοκλήρωσε το Μπακαλορεά (γαλλικά: Baccalauréat‎) το καλοκαίρι του 2003.

Αθηνά Ωνάση: Ο ΦΟΒΟΣ του ξαφνικού θανάτου, τα άλογα δεκάδων εκατομμυρίων και η “απομόνωση”

Έχει τρία ετεροθαλή αδέλφια:

τον Έρικ Κριστόφ Ρουσσέλ (γενν. Ιούλιο 1985)
τη Σαντρίν Ρουσσέλ (γενν. Μάιο 1987)
τη Γιοχάννα Ρουσσέλ (γενν. Ιούλιο 1991)
Διαμάχες για την περιουσία Ωνάση
Η μητέρα της Αθηνάς Ωνάση, Χριστίνα, δεν εμπιστεύτηκε ποτέ πλήρως τον Τιερί Ρουσέλ, γεγονός που την οδήγησε να δημιουργήσει ένα διοικητικό συμβούλιο για να ελέγχει τα χρήματα της οικογένειας μέχρι να ενηλικιωθεί η Αθηνά.

“Φοβάμαι ότι θα με σκοτώσουν”: Τρόμος για την Αθηνά Ωνάση

Οι διαχειριστές που επέλεξε η Χριστίνα για τη διαχείριση της περιουσίας ήταν ο Στέλιος Παπαδημητρίου, ο Παύλος Ιωαννίδης, ο Απόστολος Ζάμπελας και ο Θεόδωρος Γαβριηλίδης.[9][10] Κατά τη διάρκεια της παιδικής ηλικίας και της εφηβείας της Αθηνάς, όλες οι δαπάνες που έκανε ο πατέρας της για λογαριασμό της (χρησιμοποιώντας χρήματα από την κληρονομιά) έπρεπε να εγκριθούν πρώτα από το συμβούλιο, γεγονός που οδήγησε στον πατέρα της να απειλήσει να μετακομίσει στη Γαλλία, όπου θα έπρεπε να πληρώσει πολύ υψηλότερος φόρος εισοδήματος.[

Το 1999, ένα δικαστήριο του Βαντούζ διέταξε τη μεταβίβαση της διαχείρισης της κληρονομιάς της Αθηνάς στην ελεγκτική εταιρεία KPMG Fides με έδρα την Λουκέρνη της Ελβετίας.[11]Τότε, σε ηλικία 13 ετών, η Ωνάση δήλωσε ότι ένιωθε «μεγάλη απέχθεια για οτιδήποτε ελληνικό». Σε μια από τις λίγες συνεντεύξεις της, που δημοσιεύτηκε στο Oggi, ένα ιταλικό περιοδικό, δήλωσε αργότερα ότι για «όλα τα προβλήματα της» έφταιγε το όνομα Ωνάση. Ομοίως, η θετή μητέρα της, Γκάμπι Λαντχάτζε, δήλωσε στην αμερικανική τηλεοπτική εκπομπή 20/20 ότι η Αθηνά της είχε πει «αν μπορούσε να κάψει όλα τα χρήματα του Ωνάση, θα το έκανε».

Έγκυος η Αθηνά Ωνάση – “Άργησε να το αποκαλύψει γιατί φοβόταν”

Στα 18α γενέθλιά της, η Αθηνά ανέλαβε τον έλεγχο της κληρονομιάς της μητέρας της.[13] Μετά τα 21α γενέθλιά της το 2006, οι δικηγόροι της προσπάθησαν ανεπιτυχώς για να την ορίσουν ως Πρόεδρο του Ιδρύματος Ωνάση, καθώς το διοικητικό συμβούλιο ισχυρίστηκε ότι δεν είχε τα προσόντα και η ίδια αρνήθηκε ότι ήταν κληρονόμος της περιουσίας του Αριστοτέλη Ωνάση.[14][15] Επικαλούμενοι την κληρονομιά του παππού της στη μνήμη του Αλέξανδρου Ωνάση, οι εκπρόσωποι του συμβουλίου δήλωσαν ότι η Αθηνά δεν είχε καμία σχέση με τον ελληνικό πολιτισμό, τη θρησκεία, τη γλώσσα ή κοινή εμπειρία, καθώς και ότι δεν πήγε ποτέ σε κολέγιο και δεν είχε εργασιακή εμπειρία.

“Δεν σου δίνω ούτε 1 ευρώ”: Η σκληρή απάντηση της Αθηνάς Ωνάση στον “2ο πατέρα της” για την άρρωστη γυναίκα του

«Ήταν λάθος όσα ακούγονταν για τη σχέση της Αθηνάς Ωνάση με τον Τιερί Ρουσέλ. Ήταν μια αγαπημένη οικογένεια.

Η Αθηνά ξεχώριζε από μικρή, όπου πήγαινε, όλοι έτρεχαν από πίσω της. Έχουν ειπωθεί πολλά για τη Χριστίνα και τον Τιερί. Εγώ τον είδα να κλαίει πάνω στον τάφο της. Είχε άλλες γυναίκες ο Τιερί, την ταλαιπώρησε τη Χριστίνα, αλλά κάποια στιγμή της στάθηκε, της έκανε και παιδί».

Αθηνά Ωνάση: Η ζωή μετά το διαζύγιο – Δείτε σε ποια πόλη ζει

Η Αθηνά Ωνάση απέφευγε να μιλά για τη μητέρα της
Ο Αλέξης Μανθεάκης είχε πει πως η Αθηνά Ωνάση απέφευγε τη συζήτηση για την μητέρα της που έφυγε από τη ζωή όταν ήταν πολύ μικρή.

«Η Αθηνά δεν μου μιλούσε ποτέ για τη μητέρα της, ήταν σχεδόν ταμπού αυτό το θέμα. Η Αθηνά άκουγε κουτσομπολιά για τη μητέρα της και αυτό την πλήγωνε. Κάποτε που πήγαμε στο Σκορπιό και είδα την Αθηνά να κλαίει, της είχε διαβάσει ο Τιερί ένα γράμμα από τη μητέρα της. Η Αθηνά δεν ήθελε να έρθει στην Ελλάδα γιατί όπου πήγαινε γινόταν χαμός. Ο Σκορπιός έχει μια ατμόσφαιρα επειδή είναι οι τάφοι εκεί. Υπάρχει μια αρνητική αύρα.

Αθηνά Ωνάση βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά
Αθηνά Ωνάση βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

Η Αθηνά είναι ένα φοβερά σκληρό άτομο, δεν περίμενα ότι αυτό θα επεκταθεί και στον πόνο για τους τρίτους. Αγόρασε ένα άλογο 12 εκατομμυρίων ευρώ και τα ξαδέλφια της, οι Νιάρχοι, έδωσαν τα ίδια λεφτά για να αγοράσουν 140 ασθενοφόρα για το ΕΣΥ»

Μιλώντας για το διαζύγιο της Αθηνάς, είχε πει πως, «Κάποια στιγμή η Αθηνά άκουσε ότι η Ντόντα βρέθηκε με μια συναθλήτριά της στο σπίτι της στο Μαϊάμι. Έφυγε από το σπίτι γιατί υποπτευόταν πολλά. 3-4 χρόνια πριν μάθει η Αθηνά ότι ο Ντόντα είχε εξωσυζυγικές σχέσεις με είχε πλησιάσει μια κοπέλα και μου είχε πει ότι έχει σχέση μαζί του. Ενημέρωσα τον Τιερί γι’ αυτά που έμαθα για τον Ντόντα, αλλά δεν θέλαμε να χαλάσουμε αυτό το γάμο.

Flash Back: Η Αθηνά Ωνάση η εκδίκηση, η …διαβολογραφία και το βιβλίο που την ΚΑΙΕΙ!!!

Η Αθηνά δεν του έδωσε χρήματα για την άρρωστη γυναίκα του
Όταν έμαθα ότι η Αθηνά χώρισε, της έδωσα τα στοιχεία που είχα για τον Ντόντα και την εξωσυζυγική του σχέση. Αρρώστησε η γυναίκα μου και ζήτησα τη βοήθεια της Αθηνάς. Μου είπε μέσω του δικηγόρου της ότι δεν δίνει ούτε ένα ευρώ. Δεν έχω να πω κάτι στην Αθηνά, το κεφάλαιο το έκλεισα. Της στάθηκα σαν να είναι κόρη μου. Η Αθηνά διάλεξε το δρόμο της απονιάς και της απομόνωσης που εγώ δεν θέλω να ακολουθήσω».Μία αποκλειστική συνέντευξη για την Αθηνά Ωνάση και την οικογένειά της συνολικά είχε δώσει ο Αλέξης Μανθεάκης λίγο πριν πεθάνει.

Αθηνά Ωνάση βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά
Αθηνά Ωνάση βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

Ο επί πολλά χρόνια εκπρόσωπος της οικογένειας Ωνάση, Αλέξης Μανθεάκης, σε συνέντευξή του πριν φύγει από τη ζωή είχε μιλήσει για την Αθηνά Ωνάση, τη σχέση της με τον πατέρα της και τον χωρισμό από τον Ντόντα.

Στο πλευρό της οικογένειας Ωνάση έμεινε μέχρι το 2018, όταν οι σχέσεις του με την Αθηνά διακόπηκαν, αφού πρώτα είχε δώσει στη «χρυσή» κληρονόμο στοιχεία για τη διπλή ζωή του συζύγου της Αλβάρο ντε Μιράντα Νέτο με call girl, βοηθώντας έτσι την Αθηνά Ωνάση να κερδίσει το διαζύγιο με τον Βραζιλιάνο ιππέα.

Ο Μανθεάκης έγινε περισσότερο γνωστός όταν ανέλαβε την εκπροσώπηση της Αθηνάς Ωνάση, αλλά και τον πατέρα της Τιερί Ρουσέλ, στην διαμάχη που είχε η μοναδική κληρονόμος της οικογένειας με τους Έλληνες διαχειριστές του ιδρύματος Ωνάση.

Ωνάση
Μιλώντας στην κάμερα του ALPHA και την εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» ο κ. Μανθεάκης, είχε παρουσιάσει μια διαφορετική εικόνα για την οικογένεια του Τιερί Ρουσέλ με την οποία μεγάλωσε η Αθηνά Ωνάση.

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :