Hit enter after type your search item
img

Χατζηγιάννης – Μακρυπούλια: Το ΠΛΗΓΜΑ της μοίρας! Η ΣΥΣΚΕΨΗ στη σκιά του δέντρου

/
/

Χατζηγιάννης – Μακρυπούλια: Το ΠΛΗΓΜΑ της μοίρας! Η ΣΥΣΚΕΨΗ στη σκιά του δέντρου. Το ζευγάρι που λατρεύουμε να διαβάζουμε, ν’ ακούμε και να βλέπουμε, έχει μάθει να ζει την ευτυχία του μαζί με όλα τα παρελκόμενα μικρά ή τεράστια προβλήματα της καθημερινότητας του. Δείτε στις φωτογραφίες με τι τρόπο αφήνουν τα κινητά, τις δουλειές στην άκρη και εστιάζουν στα κοινά τους θέματα. Μια βόλτα στο μιρκό παρκάκι, μια αγκαλιά κάτω από το πεύκο. Αυτοσυγκέντρωση κάτω από την σκιά του!…

Ζέτα Μακρυπούλια-Μιχάλης Χατζηγιάννης: Ανακοίνωσαν απο κοινού τα ευχάριστα!!

Ο Μιχάλης ευτυχώς, ξεπέρασε τον …ΤΥΦΩΝΑ που τον…περιδίνησε, όχι μια μέρα, όχι μια βδομάδα, αλλά χρόνια. Πέντε ολόκληρα χρόνια ο λατρεμένος υπερταλαντούχος συνθέτης τραγουδιστής είχε χάσει τον ύπνο του στην κυριολεξία. Προβλήματα που ακόμα και μεις – ενώ είναι γνωστά  και χιλιογραμμένα με πραγματικά ή όχι γεγονότα, δεν θέλουμε να του τα θυμίσουμε.

Ευτυχώς εκείνη η περίοδος του απίστευτα έντονου στρες. του καταστροφικού πέρασε. Ο Μιχάλης τραγούδησε όπου μπορούσε τότε, τραγούδησε πολύ και κατάφερε να σταθεί και πάλι.Χατζηγιάννης - Μακρυπούλια: Το ΠΛΗΓΜΑ της μοίρας! Η ΣΥΣΚΕΨΗ στη σκιά του δέντρου

Χατζηγιάννης – Μακρυπούλια: Η μαγική ΔΙΑΙΤΑ στηρίζεται σε αυτό!

Από τότε βέβαια προέκυψαν και άλλα θέματα. Η παράλυση της Ζάνης. Της αγαπημένη τους σκύλας. όσο πιο ανήμπορεί έγινε, τόσο πιο πολύ πέισμωσε το ζευγάρι, τόσο πιο κοντά της την έχουν…

Διαβάστε ακόμα: ΜΑΚΡΥΠΟΥΛΙΑ-ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗΣ: 10+ χρόνια “γάμου” – Αυτό θα πεί ΑΛΗΘΙΝΗ-ανιδιοτελής αγάπη!Όλα αυτά τα εννέα χρόνια που είναι µαζί, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης και η Ζέτα Μακρυπούλια έχουν διαβάσει άπειρες φορές να τους χωρίζουν και να τους ξαναενώνουν.

Εκείνοι απλά χαµογελούσαν, διασκεδάζοντας µε τις φήµες για τη σχέση τους. Κανείς από τους δύο δεν µπήκε ποτέ στη διαδικασία να διαψεύσει ή να επιβεβαιώσει την οποιαδήποτε φήµη.

Συνήθως ακολουθούσε κάποια κοινή τους εµφάνιση ή ένα τρυφερό ενσταντανέ στα social media από χαλαρές στιγµές τους στο σπίτι όπου συγκατοικούσαν από τον πρώτο κιόλας καιρό της σχέσης τους, που αρκούσαν για να κλείσουν τα στόµατα.

 

Διαβάστε ακόμα: Δείτε το μαγικό ΣΠΙΤΙ στο ΔΑΣΟΣ που δεν ΚΑΤΟΙΚΗΘΗΚΕ ποτέ! Πραγματικά χαμένο στον παράδεισο όπως βλέπετε και από τις φωτογραφίες του σπιτιού που έμεινε στα θεμέλια που λενε!Μιχάλης Χατζηγιάννης – Ζέτα Μακρυπούλια: Το μαγικό σπιτι στο ΔΑΣΟΣ που δεν ΚΑΤΟΙΚΗΘΗΚΕ ποτέ! Στα μπετά φαίνεται πως έχει μείνει η κατασκευή της εξοχικής κατοικίας του Μιχάλη Χατζηγιάννη και της Ζέτας Μακρυπούλια στη βόρεια Εύβοια, εξαιτίας της οικονομικής κρίσης και του “κουρέματος” των καταθέσεων στην Κύπρο.

Χατζηγιάννης – Μακρυπούλια: Η μαγική ΔΙΑΙΤΑ στηρίζεται σε αυτό!

Που βρίσκεται η φωλιά τους και ποια είναι η τύχη της ως τώρα! Όπως διαβάζουμε στην “Espresso” το διάσημο ζευγάρι που είχε επισκεφτεί στο παρελθόν πολλές φορές την Εύβοια και είχε μείνει στο σπίτι ενός καλού φίλου του Μιχάλη, μαγεύτηκε από το τοπίο και αποφάσισε να κτίσει μια εξοχική κατοικία κοντά στην περιοχή της Γαλατσώνας.
Πότε; Μαφυσικά…“Όταν γνωρίστηκε με την Ζέτα άρχισαν να έρχονται εδώ μαζί. Φιλοξενούνται στο σπίτι του φίλου τους. Πριν ένα χρόνο αποφάσισαν να χτίσουν το δικό τους εξοχικό. Ήρθαν σε επαφή με μηχανικό και συνεργεία της περιοχής και άρχισαν τις εργασίες”, ανέφερε κάτοικος της περιοχής.

Ζέτα Μακρυπούλια – Μιχάλης Χατζηγιάννης: Είναι αχώριστοι! Πάνω απο 10 χρόνια!!

Τελικά, αφού βρήκαν το χώρο, έπεσαν τα θεμέλια και χτίστηκε το υπόγειο και το ισόγειο της μονοκατοικίας. Όμως, πριν από 2 περίπου μήνες σταμάτησαν οι εργασίες εξαιτίας της δύσκολης οικονομικής περιόδου που διανύουμε και απομακρύνθηκε το συνεργείο κατασκευής. Το ζευγάρι αναζήτησε νέο συνεργείο και μάστορες σε καλύτερη τιμή, αλλά προς το παρόν φαίνεται πως έχουν “παγώσει” όλες οι εργασίες.

Χατζηγιάννης - Μακρυπούλια: Δείτε το μαγικό ΣΠΙΤΙ στο ΔΑΣΟΣ που δεν ΚΑΤΟΙΚΗΘΗΚΕ ποτέ!

Χατζηγιάννης - Μακρυπούλια: Δείτε το μαγικό ΣΠΙΤΙ στο ΔΑΣΟΣ που δεν ΚΑΤΟΙΚΗΘΗΚΕ ποτέ!

 

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :