Δημοφιλή

Χωρισμός Χρηστίδου – Μαραντίνης: Έτσι τον ΕΔΙΩΞΕ η Σίσσυ!

Όχι εμείς δεν θα τονίσουμε πως …ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΕ ο Παπανώτας λίγο καιρό μετά την μεταξύ τους κόντρα. Είναι ξεκάθαρο πως ήδη από τότε δεν ήταν στα «καλά» τους το ζευγάρι. Το ότι ο Μαραντίνης υπεράσπισε τη Χρηστίδου, είναι κάτι που όφειλε να κάνει είτε βρίσκονταν στα χωρίσματα, είτε όχι.

Χωρισμός Χρηστίδου – Μαραντίνης: Έτσι τον ΕΔΙΩΞΕ η Σίσσυ! Ο Παπανώτας από την άλλη άφησε σαφέστατα υπονοούμενα τα οποία όσο κι αν ήθελε να τα καλύψει νομικά, δεν θα ήταν εύκολο.

Δεν μπορείς να λες πως πέφτει κέρατο σε ένα παντρεμένο ζευγάρι ακόμα κι αν το έχεις δει. Πιστεύουμε όμως πως ο Παπανώτας δεν είχε δει τίποτα αλλά απλά, είχε ακούσει.

Με την ίδια μέθοδο ακούς τα πάντα για όλους. Κάποιος αμολάει κάτι που έχει λόγους ψυχολογικούς ν’ αμολύσει, ο άλλος που τον ακούει το υιοθετεί λες και ήταν αυτόπτης μάρτυρας.

Όχι όπου υπάρχει φωτιά, δεν υπάρχει και καπνός. Μπορέι να συμβαίνει το αντίθετο αλλά στη σόου μπιζ, ο καθένας «θάβει» όποιον έχει λόγους για να θάψει.

Η περίπτωση του Μαραντίνη είναι αφορμή να πούμε δυο λόγια παραπάνω όπως καταλάβατε.
Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα για μας. Πιστεύουμε, θα μπορούσαν να είχαν χωρίσει χρόνια νωρίτερα.

Η Σίσσυ είχε δει πράγματα που δεν της άρεσαν και δεν της άφηναν περιθώρια να παραμείνει στο γάμο.

Είχε δώσει πολλά …τελεσίγραφα. Ο Θοδωρής δεν ήθελε να χωρίσουν. Όμως αναγκάστηκε να φύγει από το σπίτι και αυτό συμβαίνει εδώ και δυο μήνες περίπου.

Η πλάκα είναι πως πολλοί γνώριζαν την πρόθεση του ζευγαριού να βγάλει ανακοινωθέν κοινό, αλλά ποιος μπορούσε να τη δημοσιοποιήσει; Κι αν τα ξαναβρίσκανε; Πόσο να εκτεθείς;

Το κουίζ που βάλαμε μια βδομάδα πριν, έδειχνε παλιά τους φωτογραφία να σέρνουν το καροτσάκι του μωρού στην Κηφισιά κάπου αλά χωρίς τα …κεφάλια τους. Επειδή γνωρίζαμε, είπαμε να παίξουμε λίγο ακίνδυνα.

Γυρνώντας πάλι στον χωρισμό τους θα πούμε το απλούστερο. Τη δική μας μαρτυρία. Όσες φορές πήγαμε να τους φωτογραφίσουμε από την αρχή της σεζόν – κυρίως λόγω του ότι η Σίσσυ ξανάρχισε εκπομπές – ήταν μουδιασμένοι.

 

Μαζί έβγαιναν σε παιδότοπους, μαζί για φαγητό με τα παιδιά, πόζαραν, αλλά κάτι δεν πήγαινε καλά. Και στις όποιες επαφές είχαμε μα τη Σίσσυ, παρά το ότι δεν μας έκανε καμία αναφορά, το έβγαζε πως είναι στα χωρίσματα.

Αν σκέφτεστε τώρα πως ο Θοδωρής εκτέθηκε επειδή έκανε πολύ σόου αγάπης σε συνεντεύξεις ή μπροστά στο φακό (για παράδειγμα μπροστά μας τη φιλούσε) θα σας πούμε πως δεν συμφωνούμε καθόλου. Του έβγαινε πιστεύουμε αυτό το συναίσθημα.

Το ένα, δεν αναιρεί το άλλο. η αιτία του χωρισμού τους, δεν αποκλείει την ύπαρξη αισθημάτων με μια γυναίκα με την οποία είναι μαζί 13 χρόνια. ΑΠΕΝΑΝΤΙΑΣ…

Tags

ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΤΙ σημασια έχει που χώρισαν,για μένα όλα τα λεφτά είναι το παραλήρημα του αρθρογράφου,μιλάμε εχω λυθεί στα γέλια με τα όσα γράφει και κυρίως με το πως τα γραφει

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button