Προτεινόμενα

Χρηστίδου – Μαραντίνης: ΤΟ ΦΙΛΙ ΤΟΥ…ΙΟΥΔΑ!!!

Δεν έχανε ευκαιρία ο Θοδωρής – που στις συνεντεύξεις του έχει παραδεχτεί την…αναποφασιστικότητα του σε θέματα που τον αφορούν, να επιδείξει και μάλιστα όχι καιρό πριν μπροστά στο φακό, τα τρυφερά του αισθήματα για τη Σίσσυ.

Βεβαίως και πιστεύουμε πως ο Θοδωρής Μαραντίνης ένιωθε την ανάγκη να φιλάει τη Σίσσυ Χρηστίδου μπροστά στην κάμερα. Πιστεύουμε πως είχε και έχει βαθιά αισθήματα αγάπης για κείνη. Αυτό δεν σημαίνει πως δεν υπήρξαν άλλοι λόγοι για τους οποίους χώρισαν.

Όχι εμείς δεν θα τονίσουμε πως …ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΕ ο Παπανώτας λίγο καιρό μετά την μεταξύ τους κόντρα. Είναι ξεκάθαρο πως ήδη από τότε δεν ήταν στα «καλά» τους το ζευγάρι. Το ότι ο Μαραντίνης υπεράσπισε τη Χρηστίδου, είναι κάτι που όφειλε να κάνει είτε βρίσκονταν στα χωρίσματα, είτε όχι.

Χωρισμός Χρηστίδου – Μαραντίνης: Έτσι τον ΕΔΙΩΞΕ η Σίσσυ! Ο Παπανώτας από την άλλη άφησε σαφέστατα υπονοούμενα τα οποία όσο κι αν ήθελε να τα καλύψει νομικά, δεν θα ήταν εύκολο.

Δεν μπορείς να λες πως πέφτει κέρατο σε ένα παντρεμένο ζευγάρι ακόμα κι αν το έχεις δει. Πιστεύουμε όμως πως ο Παπανώτας δεν είχε δει τίποτα αλλά απλά, είχε ακούσει.

Με την ίδια μέθοδο ακούς τα πάντα για όλους. Κάποιος αμολάει κάτι που έχει λόγους ψυχολογικούς ν’ αμολύσει, ο άλλος που τον ακούει το υιοθετεί λες και ήταν αυτόπτης μάρτυρας.

Από τις σχετικά πρόσφατες (πριν λίγους μήνες ) οικογενειακές τους βόλτες στο Κεφαλάρι

Όχι όπου υπάρχει φωτιά, δεν υπάρχει και καπνός. Μπορέι να συμβαίνει το αντίθετο αλλά στη σόου μπιζ, ο καθένας «θάβει» όποιον έχει λόγους για να θάψει.

Η περίπτωση του Μαραντίνη είναι αφορμή να πούμε δυο λόγια παραπάνω όπως καταλάβατε.
Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα για μας. Πιστεύουμε, θα μπορούσαν να είχαν χωρίσει χρόνια νωρίτερα.

Η Σίσσυ είχε δει πράγματα που δεν της άρεσαν και δεν της άφηναν περιθώρια να παραμείνει στο γάμο.

Είχε δώσει πολλά …τελεσίγραφα. Ο Θοδωρής δεν ήθελε να χωρίσουν. Όμως αναγκάστηκε να φύγει από το σπίτι και αυτό συμβαίνει εδώ και δυο μήνες περίπου.

Η πλάκα είναι πως πολλοί γνώριζαν την πρόθεση του ζευγαριού να βγάλει ανακοινωθέν κοινό, αλλά ποιος μπορούσε να τη δημοσιοποιήσει; Κι αν τα ξαναβρίσκανε; Πόσο να εκτεθείς;

Το κουίζ που βάλαμε μια βδομάδα πριν, έδειχνε παλιά τους φωτογραφία να σέρνουν το καροτσάκι του μωρού στην Κηφισιά κάπου αλά χωρίς τα …κεφάλια τους. Επειδή γνωρίζαμε, είπαμε να παίξουμε λίγο ακίνδυνα.

Γυρνώντας πάλι στον χωρισμό τους θα πούμε το απλούστερο. Τη δική μας μαρτυρία. Όσες φορές πήγαμε να τους φωτογραφίσουμε από την αρχή της σεζόν – κυρίως λόγω του ότι η Σίσσυ ξανάρχισε εκπομπές – ήταν μουδιασμένοι.

 

Μαζί έβγαιναν σε παιδότοπους, μαζί για φαγητό με τα παιδιά, πόζαραν, αλλά κάτι δεν πήγαινε καλά. Και στις όποιες επαφές είχαμε μα τη Σίσσυ, παρά το ότι δεν μας έκανε καμία αναφορά, το έβγαζε πως είναι στα χωρίσματα.

Αν σκέφτεστε τώρα πως ο Θοδωρής εκτέθηκε επειδή έκανε πολύ σόου αγάπης σε συνεντεύξεις ή μπροστά στο φακό (για παράδειγμα μπροστά μας τη φιλούσε) θα σας πούμε πως δεν συμφωνούμε καθόλου. Του έβγαινε πιστεύουμε αυτό το συναίσθημα.

Το ένα, δεν αναιρεί το άλλο. η αιτία του χωρισμού τους, δεν αποκλείει την ύπαρξη αισθημάτων με μια γυναίκα με την οποία είναι μαζί 13 χρόνια. ΑΠΕΝΑΝΤΙΑΣ…

 

 

Tags

ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΟΤΑΝ ΜΕΓΑΛΩΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΦΥΓΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΠΟΥΔΑΣΟΥΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΞΑΝΑΒΡΟΥΝ ΑΝ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ.ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΦΕΡΝΟΥΝ ΕΝΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΓΩΙΣΜΟΥΣ.

  2. Φίλε χρειάζονται 20′ για να καταλάβει κάποιος τι λες…πρέπει να διαβάσει … Να ξαναδιαβάσει…να ξαναδιαβάσει .. και πάλι μπορεί να μην καταλάβει …
    Τι σύνταξη είναι αυτή; Έλεος
    Άρθρα γράφεις

    1. χα,χα,χα, έχεις δίκιο. αλλά αγαπάμε ΜΜ είναι αυθεντία στη δουλειά του, του συγχωρούμε το αλαλούμ στο μυαλό και τα κείμενά του

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button