Hit enter after type your search item
FREEGOSSIP.GR

New, Lifestyle

Χρηστίδου Μαραντίνης διαζυγιο! Τα κακά ΜΑΝΤΑΤΑ η καυτή η είδηση της νέας σχέσης! Η Σίσσυ Χρηστίδου και ο Θοδωρής Μαραντίνης έριξαν «βόμβα» στη showbiz με το διαζύγιό τους, προχωρώντας στη ζωή τους, με τον τραγουδιστή μάλιστα να φημολογείται πως σύντομα πραγματοποίησε νέα σχέση. Άρα Άκρως ιντριγκαδόρικα τα δημοσιεύματα που “ανακάλυψαν” την πέτρα του σκανδάλου στον γάμο Σίσσυ Χρηστίδου – Θοδωρή Μαραντίνη! Φυσικά και δεν τα υιοθετούμε, είδηση όμως αποτελούν αυτά καθαυτά τα δημοσιεύματα.

Θοδωρής Μαραντίνης Σίσσυ Χρηστίδου Πιο γαργαλιστικός είναι και ο τρόπος που περιγράφουν όσα υποστηρίζουν με τα κείμενα τους! Να την λοιπόν! Αυτή είναι η ΓΥΝΑΙΚΑ που μπήκε ΑΝΑΜΕΣΑ σε Χρηστίδου Μαραντίνης ήταν θέμα χρόνου φυσικά, να διαβάσουμε για το νέο πρόσωπο στην ζωή του Θοδωρή Μαραντίνη! Για την νέα κοπέλα που μονοπωλεί την προσωπική του ζωή

Εβδομαδιαίο περιοδικό το εξώφυλλο του οποίου θα δείτε παρακάτω, δημοσίευσε τα…μαντάτα!

Να την λοιπόν! Αυτή είναι η ΓΥΝΑΙΚΑ που μπήκε ΑΝΑΜΕΣΑ σε Χρηστίδου Μαραντίνης

Η Σίσσυ Χρηστίδου και ο Θοδωρής Μαραντίνης έριξαν «βόμβα» στη showbiz με το διαζύγιό τους, προχωρώντας στη ζωή τους, με τον τραγουδιστή μάλιστα να φημολογείται πως σύντομα πραγματοποίησε νέα σχέση. Άρα Άκρως ιντριγκαδόρικα τα δημοσιεύματα που “ανακάλυψαν” την πέτρα του σκανδάλου στον γάμο Σίσσυ Χρηστίδου – Θοδωρή Μαραντίνη! Φυσικά και δεν τα υιοθετούμε, είδηση όμως αποτελούν αυτά καθαυτά τα δημοσιεύματα. Πιο γαργαλιστικός είναι και ο τρόπος που περιγράφουν όσα υποστηρίζουν με τα κείμενα τους!

Χρηστίδου Μαραντίνης: Βρέθηκε η γυναίκα που "μπήκε ανάμεσα τους"

Σίσσυ Χρηστίδου Γιάννης Χρηστίδης! Μα τι ΟΜΟΡΦΟΣΟΓΟ;

Πέτρα του σκανδάλου στον χωρισμό του πρώην ζευγαριού φέρεται – σύμφωνα με τα περιοδικά, να είναι μια χορεύτρια, μια γυναίκα για την οποία το ζευγάρι είχε καβγαδίσει ξανά στο παρελθόν και οι επαφές της οποίας με τον Θοδωρή Μαραντίνη να ήταν προχωρημένες και έκαναν την κατάσταση να βγει εκτός ελέγχου. Η Σίσσυ Χρηστίδου και ο Θοδωρής Μαραντίνης έριξαν «βόμβα» στη showbiz με το διαζύγιό τους, προχωρώντας στη ζωή τους, με τον τραγουδιστή μάλιστα να φημολογείται πως σύντομα πραγματοποίησε νέα σχέση.

 

 

Edit

Σίσσυ Χρηστίδου - Θοδωρής Μαραντίνης: "Αυτή είναι χορεύτρια που τους χώρισε!"

Το περιοδικό Ciao, αποκαλύπτει μέσω πηγών του και με εξώφυλλο το έντονο παρασκήνιο πίσω από τον χωρισμό τους.

Σίσσυ Χρηστίδου Γιάννης Χρηστίδης! Μα τι ΟΜΟΡΦΟΣΟΓΟ;

Σίσσυ Χρηστίδου Θοδωρής Μαραντίνης Ciao

Οι ίδιες πηγές του περιοδικού Ciao λένε, ότι το βράδυ που η Σίσσυ Χρηστίδου είδε το επίμαχο μήνυμα στο κινητό του συζύγου της, ο καβγάς που ξέσπασε στο σπίτι τους στα Μελίσσια ήταν άνευ προηγουμένου και τελικά ήταν η αρχή του τέλους, με τους δύο σήμερα να επιχειρούν να έχουν τις καλύτερες δυνατές σχέσεις για τα παιδιά τους.

Ο νέος άνδρας στη ζωή της παρουσιάστριας

Το χαμόγελο φαίνεται πως… γύρισε οριστικά στο πρόσωπο της Σίσσυς Χρηστίδου, η οποία ζει και πάλι στιγμές ευτυχίας στο πλευρό ενός άνδρα, μετά τον χωρισμό με τον Θοδωρή Μαραντίνη κι ένα σημαντικό διάστημα, όπου τίποτα δεν είχε ακουστεί αναφορικά με κάποια νέα της σχέση.

Η παρουσιάστρια έχει αλλάξει πλήρως την εμφάνισή της τον τελευταίο καιρό και εντυπωσιάζει περισσότερο από ποτέ, αλλά ο πραγματικός λόγος που λάμπει είναι, ότι δίπλα της υπάρχει ένας 40χρονος άνδρας, ο οποίος την κάνει και πάλι χαρούμενη, σύμφωνα με το «Yes Magazine».

Yes Magazine Σίσσυ Χρηστίδου νέος άνδρας

Ο άνδρας αυτός βρίσκεται τους τελευταίους μήνες στη ζωή της με διακριτικότητα και μακριά από τα βλέμματα… των παπαράτσι και δεν είναι λίγες, μάλιστα, οι φορές που τη συνοδεύει στα ταξίδια της στη Θεσσαλονίκη, έχοντας γνωρίσει τον πατέρα της και στηρίζοντάς τη στο δύσκολο διάστημα του χαμού της μητέρας της.

Σίσσυ Χρηστίδου! Αυτός ειναι ο ΑΝΤΡΑΣ της ΖΩΗΣ της

Yes Magazine Σίσσυ Χρηστίδου νέος άνδρας

 

Η σχέση τους δείχνει να είναι στηριγμένη σε «γερά» θεμέλια και μάλλον δε θα αργήσει να δημοσιοποιηθεί, καθώς η Σίσσυ δεν κρύβει τίποτα από το κοινό της, έχοντας δημιουργήσει μια σχέση εμπιστοσύνης. Προτεραιότητα, όμως, για εκείνη είναι η συντροφικότητα με τον άνθρωπό της και, για αυτό το λόγο, περνούν ένα ξέγνοιαστο καλοκαίρι μακριά από τα αδιάκριτα φλας.

Όσοι γνωρίζουν τη Σίσσυ, πάντως, είναι βέβαιη πως η σχέση αυτή είναι στέρεη. Η ίδια, άλλωστε, ποτέ δεν έχει κρύψει πως είναι ανοικτή στο ενδεχόμενο να ξαναφτιάξει τη ζωή της, με το περιβάλλον της να μεταφέρει πως θέλει πρώτα να διαπιστώσει, αν η σχέση θα αντέξει στον χρόνο.

 

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :