Χρηστίδου: Τελικά, πόσο…ΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ είναι με το Μαραντίνη;
Καλό το μοντέλο. Είναι εξελιγμένο, πολιτισμένο και μακάρι αν είναι ακριβώς όπως μας το παρουσιάζουν. Ένα πρώην ζευγάρι, επιτέλους, που δεν είναι “σκοτωμένοι” όπως βόλευε πάντα όσους ήθελαν να χωρίσουν και έμοιαζε έτσι να τους είναι πιο εύκολο.
Χρηστίδου και Μαραντίνης δείχνουν – και έτσι φαίνεται πως συμβαίνει – βάζουν μπροστά, μόνο, το καλό των παιδιών τους. Εξ ου και οι συχνές συναντήσεις τους, οι εκπλήξεις, οι διακοπές.
Λες βλέποντας τους πως δε γίνεται να χώρισαν, αλλά έτσι δεν θα πρέπε να συμβαίνει σε όλα τα τέως ζευγάρια;
Διαβάστε ακόμα: Το ΣΟΚ με το σκυλί του Χατζηγιάννη
Η Ζάννη όπως «βαπτίστηκε» από το Χατζηγιάννη και τη Μακρυπούλια, έχει παραλύσει εδώ και τρία χρόνια από τη μέση και κάτω. Ζει με αναπηρικό αμαξίδιο και όπως καταλαβαίνεται η καθημερινότητα της αντιμετωπίζεται με δυσκολία μεν, μπόλικη αγάπη δε.
Ο Μιχάλης και η Ζέτα όσες υποχρεώσεις κι αν έχουν θα βρουν χρόνο για να την βγάλουν τη βόλτα της και υπάρχουν και φορές που ο τραγουδιστής την παίρνει και στα χέρια. Η Ζέτα που να την σηκώσει.
Discover more from FreeGossip.gr Lifestyle News
Subscribe to get the latest posts sent to your email.
