Χριστίνα Μπόμπα κιλά, ηλικία, σπουδές, γονείς, καταγωγή, επάγγελμα

Χριστίνα Μπόμπα κιλά, ηλικία, σπουδές, γονείς, καταγωγή, επάγγελμα Η Χριστίνα Μπόμπα έχει σπουδάσει στο τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του Πολυτεχνείου και έχει συνεχίσει δύο χρόνια στην έρευνα και έγινε υποψήφια διδάκτορας. Το μοντέλο παντρεύτηκε το Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου 2018 τον παρουσιαστή Σάκη Τανιμανίδη. Το ύψος της είναι 1,73 μέτρα. και 62 κιλά

ΛΑΜΙΑ: Στο χωριό της, η Χριστίνα Μπόμπα με τα δίδυμα

“Και πέρασαν τα χρόνια… και έγινα 30! Και έχω ένα εκατομμύριο λόγους να χαμογελάω! Την υγεία μου, τους ανθρώπους που αγαπώ, τις αναμνήσεις όλων όσων κατάφερα μέχρι τώρα και τον ενθουσιασμό για όλα τα επόμενα που έρχονται!

Ευγνώμων για όλα… το μόνο που σκέφτομαι κάθε μέρα είναι: «Ζήσε τη στιγμή, γιατί η ζωή είναι ωραία μόνο αν επιλέξεις να τη βλέπεις έτσι!»” έγραψε στην προσωπική της σελίδα στο Instagram στις 30 Ιουνίου της χρονιάς που μας πέρασε.. (δημοσιεύοντας την παρακάτω φωτογραφία)

Χριστίνα Μπόμπα! Η θέα του προσωρινού σπιτιού της

Ενώ ο Σάκης Τανιμανίδης την ίδια μέρα ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία της Χριστίνας γράφοντας: “Happy Birthday my love! ?? @chrismpo Να τα χιλιάσεις…να ξυπνάω δίπλα σου ακόμα 1000 χρόνια και να αντικρίζω αυτήν την εικόνα! ?” (δημοσιεύοντας την παρακάτω φωτογραφία)

Χριστίνα Μπόμπα παδιά: Βόλτα με τις κόρες της

Η Χριστίνα Μπόμπα είναι γεννημένη στις 30 Ιουνίου 1988
Είναι 30 χρονών