Ελένη Μενεγάκη Μάκης Παντζόπουλος! Όλα τα τελευταία νέα, φωτογραφίες, video και ειδήσεις

Ελένη Μενεγάκη Μάκης Παντζόπουλος! Όλα τα τελευταία νέα, φωτογραφίες, video και ειδήσεις Με αφορμή ένα θέμα για ένα ζευγάρι Ελλήνων που κάνουν road trip ταξίδια σε όλο τον κόσμο με τα παιδιά του, η παρουσιάστρια θέλησε να πει τη δική της άποψη.

Συγκεκριμένα, εξομολογήθηκε πως αν και της αρέσουν τα ταξίδια, δε μπορεί να σκεφτεί τον εαυτό της να ταξιδεύει για 20 μέρες ακόμα και αν είναι με τον άνθρωπο που αγαπάει, τον Μάκη της.

Ελένη Μενεγάκη: ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ ΟΛΕΣ οι καταθέσεις και η ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ της!!

Όπως είπε άλλωστε η Ελένη, ο σύζυγός της της ζητάει να κάνουν κάτι τέτοιο από την πρώτη μέρα που είναι μαζί αλλά εκείνη δεν το σκέφτεται καν.

«Εγώ δεν είμαι ο άνθρωπος που θα κάνει ακόμα και οι δυο μας μεγάλο ταξίδι με αυτοκίνητο. Εμένα ο δικός μου ο άντρας μου το ζητούσε αυτό και μου το ζητάει όλα τα χρόνια που είμαστε μαζί, Να πάμε ένα ταξίδι, να πάρουμε το αυτοκίνητο και να ταξιδέψουμε 20 μέρες.

Ελένη Μενεγάκη σπουδές: Τα…πτυχία! Που σπούδασε και τι

Εγώ και μόνο που το σκέφτομαι, 20 μέρες μέσα σε ένα αυτοκίνητο, αρχίζω και δε νιώθω καλά. Πέραν των παιδιών, οι δυο μας, δεν… Δεν είναι για όλους τους ανθρώπους αυτό…. Δε μπορώ… Με έναν άνθρωπο μαζί που τον λατρεύω, δε μπορώ…» είπε χαρακτηριστικά.

Αρέσει σε %d bloggers: