Hit enter after type your search item
freegossip.gr

Breaking news,news,lifestyle,

ΔΕΣ ΤΟ με τα ΜΑΤΙΑ σου! Μενεγάκη – Παντζόπουλος: Το ΣΥΜΦΩΝΟ του….ΧΩΡΙΣΜΟΥ! Τα ΕΓΓΡΑΦΑ που υπέγραψε το ζευγάρι. Ήθελες πολύ αν ήξερες τι ήθελαν, τι συμφώνησαν και τι υπέγραψαν τελικά Ελένη Μενεγάκη και Μάκης Παντζόπουλος σε ότι αφορά στο σύμφωνο συμβίωσης τους.

Σήμερα λοιπόν, είναι μια ακλη ευκαιρία, να μάθουμε πως “δένει” και με ποιον ακριβώς τρόπο, αυτό το περιβόητο σύμφωνο συμβίωσης που όσο περνά ο καιρός το προτιμούν όχι μόνο οι διάσημοι.

Πριν προχωρήσουμε σ’ αυτό, σου θυμίζουμε πως ο γάμος για τον οποίο στήθηκαν ολόκληρες εκπομπές πριν πέντε χρόνια, δεν έγινε ποτέ. Τους προηγούμενους μήνες, αυτό ήταν κάτι που τονίσαμε αρκετές φορές, παραθέτωντας πολύ απτές και ξεκάθαρες αποδείξεις…όπως την επίσημη ανακοίνωση το μαιευτηρίου, την μέρα που Ελένη Μενεγάκη και Μάκης Παντζόπουλος έβγαιναν με την νεογέννητη κόρη τους.

Ο Μάκης, επίσημα αναφερόταν σ’ αυτή την ανακοίνωση, ως…”Ο σύντροφος της Ελένης Μενεγάκη”.

Σήμερα, ήρθε η στιγμή ν’ αποδειχτεί και μ’ εναν ακόμα τρόπο πως ο φημολογούμενος γάμος δεν έγινε ποτέ. Είναι και η μέρα να επιβεβαιωθεί το άλλο σενάριο, που δεν υποστήριξε όμως κανείς τότε. Δηλαδή εκείνο, του συμφώνου συμβίωσης! Απολύτως αληθές.

ΔΕΝ παντρεύτηκαν ΠΟΤΕ! Διάβασε όλους τους όρους! Αυτό που ψάχνουν τόσα χρόνια. Για το οποίο απορούν τόσοι. Για το οποίο γίνονται συζητήσεις εντελώς στον αέρα. Χωρίς το παραμικρό στοιχείο! Αυτό, επιτέλους ΑΠΑΝΤΗΘΗΚΕ!

ΔΕΣ ΤΟ με τα ΜΑΤΙΑ σου! Μενεγάκη - Παντζόπουλος: Το ΣΥΜΦΩΝΟ του....ΧΩΡΙΣΜΟΥ! Τα ΕΓΓΡΑΦΑ που υπέγραψε το ζευγάρι ΔΕΣ ΤΟ με τα ΜΑΤΙΑ σου Μενεγάκη Παντζόπουλος Το ΣΥΜΦΩΝΟ του....ΧΩΡΙΣΜΟΥ Τα ΕΓΓΡΑΦΑ που υπέγραψε το ζευγάρι 3 ΔΕΣ ΤΟ με τα ΜΑΤΙΑ σου Μενεγάκη Παντζόπουλου Το ΣΥΜΦΩΝΟ του....ΧΩΡΙΣΜΟΥ Τα ΕΓΓΡΑΦΑ που υπέγραψε το ζευγάρι 1

Εδώ και μήνες, σας γράφουμε με…επαναληπτικά δημοσιεύματα, πως όσα ειπώθηκαν σε εκπομπές για τον…γάμο Ελένης Μενεγάκη και Μάκη παντζόπουλου πριν έξι χρόνια, δεν έιχαν σχέση με την πραγματικότητα. Αυτό, το διαπιστώσαμε με απλή παραπάνω παρατηρητικότητα γεγονότων. Σε προηγούμενη ανάρτηση σας “φωτίσαμε” την υπόθεση γάμος, με πολύ απλούς τρόπους.

Ελένη Μενεγάκη – Μάκης Παντζόπουλος: Οι δυο αδημοσίευτες φωτογραφίες τους για την έκτη επέτειο γάμου

Όπως για παράδειγμα, η επίσημη ανακοίνωση του μαιαυτηρίου, την μέρα που η Ελένη και ο Μάκης έβγαιναν, κρατώνατς την νεογέννητη κόρη τους. Η επίσημη ανακοίνωση – που δνε μπορεί να κάνει λάθος – ανέφερε τον Μάκη “σύντροφο” της Ελένης Μενεγάκη.

ΓΡΑΨΑΜΕ ΚΙ ΑΛΛΑ ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ Ν’ ΑΝΑΤΡΕΞΕΤΕ! ΣΗΜΕΡΑ ΟΜΩΣ ΗΡΘΕ Η ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ. ΕΝΤΟΠΙΣΑΜΕ ΤΟ ΣΥΜΦΩΝΟ ΣΥΜΒΙΩΣΗΣ.

Το σύμφωνο συμβίωσης του ζευγαριού προβλέπει τι γίνεται με τα παιδιά, με τις περιουσίες φυσικά και πολλά άλλα!

Διαβάστε ακόμα: Το σύμφωνο φέρεται να συντάχθηκε στο γραφείο του πληρεξούσιου συμβολαιογράφου και το μόνο που απομένει είναι να μπουν οι υπογραφές.

Ειδική αναφορά γίνεται για τον τομέα των οικονομικών του ζευγαριού:

«Οι συμβαλλόμενοι διατηρούν κατά τη διάρκεια της συμβίωσης την περιουσιακή τους αυτοτέλεια, τόσο για τα ανήκοντα σήμερα σ’ αυτούς περιουσιακά στοιχεία, όσο και για εκείνα τα οποία θα αποκτήσουν στο μέλλον, κατά τη διάρκεια του συμφώνου».

Ελένη Μενεγάκη: 6 ΧΡΟΝΙΑ πέρασαν απο το ΣΥΜΦΩΝΟ ΣΥΜΒΙΩΣΗΣ με τον Μάκη Παντζόπουλο

ΟΙ ΔΥΟ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΝ ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ «ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΣΥΜΦΩΝΟ ΣΥΜΒΙΩΣΗΣ ΔΕΝ ΜΕΤΑΒΑΛΛΕΙ ΤΟ ΕΠΩΝΥΜΟ ΤΩΝ ΣΥΜΒΑΛΛΟΜΕΝΩΝ. Ο ΑΦΕΝΟΣ ΣΥΜΒΑΛΛΟΜΕΝΟΣ ΔΗΛΩΣΕ ΠΡΟΣΕΤΙ ΟΤΙ ΣΥΓΚΑΤΑΤΙΘΕΤΑΙ, ΩΣΤΕ Η ΑΦΕΤΕΡΟΥ ΣΥΜΒΑΛΛΟΜΕΝΗ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΣΤΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΟ ΕΠΩΝΥΜΟ ΤΟΥ».

Η ΤΡΥΦΕΡΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΕΛΕΝΗΣ ΜΕΝΕΓΑΚΗ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΚΗ ΠΑΝΤΖΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ ΤΟΥΣ

Εάν το ζευγάρι αποκτήσει παιδιά όσο ισχύει το Σύμφωνο ή εντός τριακοσίων ημερών από τη λύση ή την αναγνώριση της ακυρότητας του, όπως γράφει το κείμενο χαρακτηριστικά, θα φέρουν το επώνυμο Παντζόπουλος και η γονική μεριμνά τους θα ανήκει και στους δύο γονείς και θα ασκείται από κοινού, εφαρμοσμένων αναλόγως των σχετικών διατάξεων του Αστικού Κώδικα που αφορούν τη γονική μέριμνα τέκνων που γεννήθηκαν σε γάμο.

ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΧΩΡΙΣΜΟΥ ΤΟΥΣ ΤΟ ΣΥΜΦΩΝΟ ΣΥΜΒΙΩΣΗΣ «ΘΑ ΛΥΘΕΙ ΜΕ ΝΕΟΤΕΡΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΣΥΜΒΑΛΛΟΜΕΝΩΝ, Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟΠΡΟΣΩΠΩΣ ΜΕ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΕΓΓΡΑΦΟ Η ΜΕ ΜΟΝΟΜΕΡΗ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ,..

…η οποία θα ισχύσει αφότου κοινοποιηθεί στον άλλο με δικαστικό επιμελητή ή αυτοδικαίως αν συναφθεί γάμος μεταξύ των συμβαλλομένων ή μεταξύ ενός από αυτούς και τρίτου.

Στις δύο πρώτες από τις παραπάνω περιπτώσεις η λύση του παρόντος συμφώνου συμβίωσης επέρχεται και θα ισχύσει από την κατάθεση του αντίστοιχου συμβολαιογραφικού εγγράφου στον ληξίαρχο, όπου έχει ,καταχωρηθεί και η σύσταση αυτού, ενώ στην τρίτη περίπτωση επέρχεται αυτοδικία».

Όσο για τη διατροφή: «Σε περίπτωση λύσεως του παρόντος συμφώνου συμβίωσης με οποιονδήποτε τρόπο, κανένας εκ των συμβαλλομένων δεν δύναται να απαιτήσει από τον άλλον διατροφή».

Το Σύμφωνο συμβίωσης της Ελένης Μενεγάκη και του Μάκη Παντζόπουλου θα έχει ισχύ από τη στιγμή που θα κατατεθεί στον Ληξίαρχο του τόπου κατοικίας των δύο συμβαλλομένων και την καταχώρηση του στο ειδικό Βιβλίο του Ληξιαρχείου.

…συνεχίζεται!

Ελένη Μενεγάκη: «Πριν από 21 χρόνια δεν ήμουν σίγουρη για τίποτε.»

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :