Hit enter after type your search item

Ελένη Μενεγάκη: 6 ΧΡΟΝΙΑ πέρασαν απο το ΣΥΜΦΩΝΟ ΣΥΜΒΙΩΣΗΣ με τον Μάκη Παντζόπουλο

/
/
img

Ελένη Μενεγάκη: 6 ΧΡΟΝΙΑ πέρασαν απο το ΣΥΜΦΩΝΟ ΣΥΜΒΙΩΣΗΣ με τον Μάκη Παντζόπουλο Πλέον οι δυο τους είναι περίπου 11 χρόνια μαζί ενώ έχουν αποκτήσει τον καρπό του έρωτά τους, την 6χρονη Μαρίνα.

Ελένη Μενεγάκη: Μετά από περίπου 12 χρόνια η Κατερίνα Ζαρίφη αποχώρησε απο την ‘ΕΛΕΝΗ’

Ετσι το πρωί της Πέμπτης η Ελένη Μενεγάκη δημοσίευσε δυο φωτογραφίες αγκαλιά με τον Μάκη Παντζόπουλο, τιμώντας έτσι την επέτειο του γάμου τους.
Μάλιστα η μία φωτογραφία είναι πρόσφατη καθώς τραβήχτηκε με φόντο το εντυπωσιακό χιονισμένο τοπίο που δημιούργησε η Μήδεια στο πέρασμά της.

«I love you husbanito ! #eleni 18/2/2015» ήταν η τρυφερή λεζάντα με την οποία η Ελένη Μενεγάκη συνόδευσε την ανάρτησή της.

Μπορεί η ίδια να μην έχει μιλήσει σε συνέντευξη για τον γάμο της με τον Μάκη Παντζόπουλο, όμως την αποκάλυψη ότι παντρεύτηκαν την έκανε το 2016 όταν δημοσίευσε φωτογραφίες από ένα δείπνο με την υπογραφή του Βασίλη Καλλίδη.

«Βασίλη μου σ’ ευχαριστούμε για το αξεπέραστο σε γεύση και διακόσμηση τραπέζι που μας ετοίμασες! Υπέροχη βραδιά, στην πρώτη μας επέτειο» συμπλήρωσε η Ελένη Μενεγάκη, επιβεβαιώνοντας έτσι για πρώτη φορά τον γάμο της με τον Μάκη Παντζόπουλο.

Η ΤΡΥΦΕΡΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΕΛΕΝΗΣ ΜΕΝΕΓΑΚΗ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΚΗ ΠΑΝΤΖΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ ΤΟΥΣ

Δείτε τις φωτογραφίες που δημοσίευσε η Ελένη Μενεγάκη για τα έξι χρόνια γάμου με τον Μάκη Παντζόπουλο:
Ευτυχισμένες στιγμές για το ερωτευμένο ζευγάρι.

Η παρουσιάστρια και ο σύντροφός της προχωράνε τη σχέση τους έχοντας αποφασίσει να υπογράψουν το Σύμφωνο συμβίωσης. Τι αναφέρει για περιουσία, παιδιά και τη διατροφή σε περίπτωση χωρισμού

Μενεγάκη-Παντζόπουλος: Έτοιμοι να υπογράψουν σύμφωνο συμβίωσης!

Ελένη Μενεγάκη: Για γεύμα με τους συνεργάτες λίγο πριν την τελευταία εκπομπή της

Η σχέση της Ελένης Μενεγάκη και του Μάκη Παντζόπουλου είναι η πιο πολυσυζητημένη των τελευταίων χρόνων στην Ελλάδα. Η παρουσιάστρια και ο σύντροφός της ανήκουν στα πιο εμπορικά πρόσωπα των εβδομαδιαίων περιοδικών και οι τηλεοπτικές εκπομπές με gossip και celebrity θεματολογία ψάχνουν πάντα να βρίσκουν έναν τρόπο ώστε να αναφέρονται σε αυτούς. Η πορεία της σχέσης του και το αν τελικά θα οδηγήσει σε γάμο είναι το ερώτημα που ψάχνει απάντηση.

Η Ελένη Μενεγάκη αναφέρεται πάντα με προσοχή σε ό,τι αφορά τη συνέχεια της ζωής της με τον σύντροφό της και όταν συναντηθεί με δημοσιογράφους και της απευθύνουν ερώτηση σχετικά με επισημοποίηση και γάμο αποφεύγει να απαντήσει ξεκάθαρα.

ΕΛΙΑΝΑ ΧΡΥΣΙΚΟΠΟΥΛΟΥ: ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΡΟΠΟ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΗΣΕ ΤΗΝ ΕΛΕΝΗ ΜΕΝΕΓΑΚΗ

Φαίνεται, όμως, ότι η παρουσιάστρια και ο επιχειρηματίας αποφάσισαν να προχωρήσουν ένα βήμα και μάλιστα σημαντικό. Το εβδομαδιαίο περιοδικό Ciao δημοσιεύει αντίγραφο, όπως ισχυρίζεται, του συμφώνου συμβίωσης ανάμεσα στην Ελένη Μενεγάκη και τον Μάκη Παντζόπουλο! Το σύμφωνο φέρεται να συντάχθηκε στο γραφείο του πληρεξούσιου συμβολαιογράφου και το μόνο που απομένει είναι να μπουν οι υπογραφές.

Όσα προβλέπει το Σύμφωνο συμβίωσης για παιδιά, περιουσία και ονόματα νόμιμων τέκνων

Ειδική αναφορά γίνεται για τον τομέα των οικονομικών του ζευγαριού: «Οι συμβαλλόμενοι διατηρούν κατά τη διάρκεια της συμβίωσης την περιουσιακή τους αυτοτέλεια, τόσο για τα ανήκοντα σήμερα σ’ αυτούς περιουσιακά στοιχεία, όσο και για εκείνα τα οποία θα αποκτήσουν στο μέλλον, κατά τη διάρκεια του συμφώνου».

Οι δύο τους συμφώνησαν επίσης ότι «το παρόν σύμφωνο συμβίωσης δεν μεταβάλλει το επώνυμο των συμβαλλομένων. Ο αφενός συμβαλλόμενος δήλωσε προσέτι ότι συγκατατίθεται, ώστε η αφετέρου συμβαλλόμενη να χρησιμοποιεί στις κοινωνικές σχέσεις το επώνυμο του».

Ελένη Μενεγάκη: Όμορφες στιγμές ΑΡΜΕΝΙΖΟΝΤΑΣ το πελαγος

Εάν το ζευγάρι αποκτήσει παιδιά όσο ισχύει το Σύμφωνο ή εντός τριακοσίων ημερών από τη λύση ή την αναγνώριση της ακυρότητας του, όπως γράφει το κείμενο χαρακτηριστικά, θα φέρουν το επώνυμο Παντζόπουλος και η γονική μεριμνά τους θα ανήκει και στους δύο γονείς και θα ασκείται από κοινού, εφαρμοσμένων αναλόγως των σχετικών διατάξεων του Αστικού Κώδικα που αφορούν τη γονική μέριμνα τέκνων που γεννήθηκαν σε γάμο.

Σε περίπτωση χωρισμού τους το Σύμφωνο συμβίωσης «θα λυθεί με νεότερη συμφωνία των συμβαλλομένων, η οποία θα γίνει αυτοπροσώπως με συμβολαιογραφικό έγγραφο ή με μονομερή συμβολαιογραφική δήλωση του ενός από αυτούς, η οποία θα ισχύσει αφότου κοινοποιηθεί στον άλλο με δικαστικό επιμελητή ή αυτοδικαίως αν συναφθεί γάμος μεταξύ των συμβαλλομένων ή μεταξύ ενός από αυτούς και τρίτου.

Ελένη Μενεγάκη – Μάκης Παντζόπουλος: Επέτειος γάμου για το ζευγάρι! Αυτές είναι οι πιο τρυφερές φωτογραφίες τους

Στις δύο πρώτες από τις παραπάνω περιπτώσεις η λύση του παρόντος συμφώνου συμβίωσης επέρχεται και θα ισχύσει από την κατάθεση του αντίστοιχου συμβολαιογραφικού εγγράφου στον ληξίαρχο, όπου έχει ,καταχωρηθεί και η σύσταση αυτού, ενώ στην τρίτη περίπτωση επέρχεται αυτοδικία».

Όσο για τη διατροφή: «Σε περίπτωση λύσεως του παρόντος συμφώνου συμβίωσης με οποιονδήποτε τρόπο, κανένας εκ των συμβαλλομένων δεν δύναται να απαιτήσει από τον άλλον διατροφή».

Το Σύμφωνο συμβίωσης της Ελένης Μενεγάκη και του Μάκη Παντζόπουλου θα έχει ισχύ από τη στιγμή που θα κατατεθεί στον Ληξίαρχο του τόπου κατοικίας των δύο συμβαλλομένων και την καταχώρηση του στο ειδικό Βιβλίο του Ληξιαρχείου.

Leave a Comment

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :