Ελένη Μενεγάκη: Μετά από περίπου 12 χρόνια η Κατερίνα Ζαρίφη αποχώρησε απο την ‘ΕΛΕΝΗ’

Ελένη Μενεγάκη: Μετά από περίπου 12 χρόνια η Κατερίνα Ζαρίφη αποχώρησε απο την ‘ΕΛΕΝΗ’ Αναμφισβήτητα ήταν μία από τις πιο στενές συνεργάτιδες της Ελένης Μενεγάκη. Ήταν ένα πρόσωπο που είχε ταυτίσει το όνομά του με την Ελένη και με τον “καφέ” της. Ήταν ένα πρόσωπο που όλη η τηλεοπτική του πορεία ήταν συνυφασμένη με την Ελένη.

Όμως, τα πάντα σε αυτή τη ζωή έχουν μία αρχή κι ένα τέλος κι έτσι φέτος η Κατερίνα Ζαρίφη, όχι πλέον δεν βρίσκεται στο πλευρό της Ελένης.

ΕΛΕΝΗ ΜΕΝΕΓΑΚΗ: Η….ΕΒΔΟΜΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ…ΜΠΕΜΠΗ!

Μετά από περίπου 12 χρόνια η Κατερίνα αποχώρησε, ύστερα από την απόφαση  αυτή την χρονιά να αλλάξει τα πάντα στην καθημερινή, μεσημεριανή εκπομπή της και να επιχειρήσει ένα τηλεοπτικό restart. Έτσι, έχει ιδαίτερο ενδιαφέρον να δούμε τις δηλώσεις που έκανε σήμερα πουρνό-πουρνό η Κατερίνα στην κάμερα του “Φτιάξε Καφέ”.

Η χρονιά της Μενεγάκη! Έγκυος και …μεταγραφή στον Αντ1!!!

Αλήθεια, έχει δει φέτος την… καινούργια “Ελένη”; Πως βρίσκει τις αλλαγές που έκανε στην εκπομπή της; Πως βρίσκει τους… διαδόχους της στην εκπομπή;
Ιδού οι δηλώσεις της Κατερίνας και τα όποια συμπεράσματα δικά σας…

Η Ελένη Μενεγάκη, το τηλέφωνο, η Άση Μπήλιου και οι … “Κου-Κου”!

“…Εμένα δεν μου φαίνεται κακή η εκπομπή! Την παρακολούθησα. Μου αρέσει. Οι αλλαγές θέλουν χρόνο. Όταν ένας άνθρωπος δουλεύει είκοσι χρόνια ρελαντί, όπως και να το κάνουμε θέλει τον χρόνο του, δεν θέλει τον χρόνο του;», είπε χαρακτηριστικά η μία και μοναδική Κατερίνα και έσπευσε να παραδεχτεί πως πάντα θα βλέπει ευχάριστα την Ελένη, την οποία εννοείται πως γουστάρει ως παρουσιάστρια και κατέληξε:
“Θεωρώ ότι έχει τηλεοπτικό μέλλον και ,επίσης, ότι θέλει cojones για να κάνεις αλλαγές. Και αυτή τα έχει! Οι αλλαγές χρειάζονται!…”

Σχολιάστε

Αρέσει σε %d bloggers: