Δέσποινα Βανδή: ”Ο γιος μου Γιώργος Νικολαΐδης είναι ο σεφ του σπιτιού”

Δέσποινα Βανδή: ''Ο γιος μου Γιώργος Νικολαΐδης είναι ο σεφ του σπιτιού''
Δέσποινα Βανδή: ''Ο γιος μου Γιώργος Νικολαΐδης είναι ο σεφ του σπιτιού''

Δέσποινα Βανδή: ”Ο γιος μου Γιώργος Νικολαΐδης είναι ο σεφ του σπιτιού” Mε αφορμή την εμφάνισή της στην τελευταία εκπομπή του “Σπίτι με το Mega”, η Δέσποινα Βανδή μίλησε στην κάμερα της εκπομπής “Πάμε Δανάη” και τον Άρη Καβατζίκη αποκαλύπτοντας πόσο της έχει λείψει το τραγούδι.

Προσοχή! Η Δέσποινα Βανδή ΑΓΝΩΡΙΣΤΗ με fillers τελευταίας γενιάς

Η γνωστή τραγουδίστρια δε θα μπορούσε να μην ερωτηθεί και για τις φήμες που τη θέλουν τη νέα σεζόν να συνεργάζεται με την Άννα Βίσση, ενώ μίλησε και για το ενδεχόμενο η κόρη της Μελίνα Νικολαϊδη να ακολουθήσει τα βήματά της.

“Μεσολαβεί ένας Ιούλιος που θα είμαι στην Κύπρο με τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου, για τον χειμώνα συζητάμε αλλά δε ξέρουμε τι μέλλει γενέσθαι. Οπότε ας μην κάνουμε σχέδια και ο Θεός γελάει. Υπάρχει ένα πάρα πολύ όμορφο κλίμα με την Άννα και μένα. Το θέλουμε πάρα πολύ να συνεργαστούμε. Πιστεύω ότι θα γίνει αυτή η συνεργασία. Υπάρχουν πάρα πολλά κοινά ανάμεσά μας.

My Greece: Η Έλενα Παπαρίζου ξεναγεί την Δέσποινα Βανδή στην Καρδίτσα

Ένιωσα ότι η Άννα που δεν είχαμε συναντηθεί ποτέ επί της ουσίας – πάντοτε τη θαύμαζα – από την πρώτη στιγμή, νιώσαμε μια τρομερή οικειότητα και χημεία, η μια συμπλήρωνε κατευθείαν την άλλη. Αμέσως, χωρίς καμία προσπάθεια δέσανε πάρα πολύ οι φωνές μας και οι ενέργειές μας. Ήταν μια πολύ όμορφη συνάντηση. Είναι μια πάρα πολύ καλή αρχή για μια φιλία¨είπε και συνέχισε,

Δέσποινα Βανδή: Οι πλαστικές επεμβάσεις, τα μπότοξ και η non stop γυμναστική!

“Δε ξέρω αν η κόρη μου θα ασχοληθεί με τη μουσική. Είναι δικό της θέμα. Προς το παρόν πάει προς Νομική. Αν καταλήξει ότι τελικά θέλει όντως να ασχοληθεί με το μιούζικαλ και θέλει να σπουδάσει στο εξωτερικό, αυτό είναι κάτι που άλλο. Της αρέσει πολύ το μιούζικαλ.

Η Δέσποινα Βανδή μας δείχνει πώς να φορέσουμε το animal print την Άνοιξη

Είναι μικρή. Εγώ 18 χρονών δεν ήξερα τι ήθελα να κάνω. Το ταξίδι ξεκινάει και δε ξέρεις που θα σε βγάλει. Αυτό που θέλω είναι να απολαύσει το ταξίδι και εκείνη και ο γιος μου. Αυτός πια είναι ο σεφ του σπιτιού” δήλωσε.

Δέσποινα Βανδή: ''Ο γιος μου Γιώργος Νικολαΐδης είναι ο σεφ του σπιτιού''
Δέσποινα Βανδή: ”Ο γιος μου Γιώργος Νικολαΐδης είναι ο σεφ του σπιτιού”