Προσοχή! Η Δέσποινα Βανδή ΑΓΝΩΡΙΣΤΗ με fillers τελευταίας γενιάς

Προσοχή! Η Δέσποινα Βανδή ΑΓΝΩΡΙΣΤΗ με fillers τελευταίας γενιάς Τη Δευτέρα του Πάσχα ο Νίκος Χατζηνικολάου υποδέχτηκε στο εορταστικό «Ενώπιος Ενωπίω» τη Δέσποινα Βανδή. Η τραγουδίστρια σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη μίλησε στον δημοσιογράφο για όλους και για όλα.

Δέσποινα Βανδή: Αυτός είναι ο αδερφός της Γιώργος και τη σύζυγό του Σταματία Μαλέα

Ο Νίκος Χατζηνικολάου ρώτησε, μεταξύ άλλων, τη Δέσποινα Βανδή για τη σχέση της με τον χρόνο, αλλά και τις πλαστικές επεμβάσεις.

Κατακλυσμός Δέσποινα Βανδή: Ποζάρει με ρούχο της Άννας Βίσση

«Γυμνάζομαι 4 φορές την εβδομάδα από μία ώρα. Παλιότερα η γυμναστική ήταν στα επαγγελματικά μου πλαίσια. Τώρα πια με ενδιαφέρει η γυμναστική και η διατροφή μου για την υγεία» είπε αρχικά η Δέσποινα Βανδή.

«Με μέτρο» ήταν η απάντησή της τραγουδίστριας όταν ρωτήθηκε για τις πλαστικές επεμβάσεις και τα μπότοξ.

Δέσποινα Βανδή φωτογραφίες: Με την ΑΔΕΡΦΗ του Ντέμη Νικολαΐδη

Η Δέσποινα Βανδή συμπλήρωσε: «Σίγουρα βοηθάει και το DNA. Κάποιος μπορεί να σπάει πιο εύκολα από κάποιον άλλον. Δεν χρειάζεται καμία υπερβολή. Πρέπει να αγαπάμε τον εαυτό μας. Προσπαθώ να μεγαλώνω όμορφα. Είμαι συμφιλιωμένη με τον χρόνο. Δε γίνεται να κρατήσεις την εικόνα σου για πάντα. Κινδυνεύεις να γελοιοποιηθείς. Δε μπορείς να είσαι 50 και να θες να κάνεις την 25. Καταλαβαίνω να είσαι 50 και να θες να κάνεις την 45αρα. Μέχρι εκεί».