<

Δέσποινα Βανδή: Πως ο Παντελής Καναράκης την έκανε να γεννήσει πριν την ώρα της!!! Comments Off on Δέσποινα Βανδή: Πως ο Παντελής Καναράκης την έκανε να γεννήσει πριν την ώρα της!!!

Δέσποινα Βανδή: Πως ο Παντελής Καναράκης την έκανε να γεννήσει πριν την ώρα της!!! Comments Off on Δέσποινα Βανδή: Πως ο Παντελής Καναράκης την έκανε να γεννήσει πριν την ώρα της!!!

Δέσποινα Βανδή: Πως ο Παντελής Καναράκης την έκανε να γεννήσει πριν την ώρα της!!! Δέσποινα Βανδή: Πως ο Παντελής Καναράκης τη βοήθησε να γεννήσει!!!

Δέσποινα Βανδή: Της ‘ξέφυγε’ Αυτή είναι η ΑΛΗΘΙΝΗ της ηλικία!

Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου αποκάλυψε πως η Δέσποινα Βανδή γέννησε την κόρη της Μελίνα, επειδή ο Παντελής Καναράκης την έκανε να γελάσει πολύ.

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΒΑΝΔΗ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΓΙΑΤΙ ΤΣΑΚΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΝΗ ΜΕΝΕΓΑΚΗ

«Είχε μπει στον μήνα της αλλά έσπασαν τα νερά και από το γέλιο προκλήθηκαν συσπάσεις. Γενικώς από το γέλιο έχω προκαλέσει διάφορα στον κόσμο. Για παράδειγμα τις φυσικές μας ανάγκες όταν γελάμε δεν τις κοντρολάρουμε! Την ξέρετε πάντως» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Παντελής Καναράκης.

Δέσποινα Βανδή: Γιώργος Νικολαΐδης τι αποκάλυψε για τη μαμά και την αδερφή του

 

To τρυφερό μήνυμα της Βανδή στον Καναράκη: «Χαίρομαι που είσαι φίλος μου»

O Παντελής Καναράκης στον μεγάλο τελικό του YFSF μιμήθηκε τον Γιώργο Μαρίνο -ερμήνευσε ένα πολύ δύσκολο τραγούδι του show man- καταφέρνοντας να συγκινήσει όχι μόνο τα μέλη της κριτικής επιτροπής και το τηλεοπτικό κοινό, αλλά και όλους τους φίλους του που τον αγαπούν και τον στηρίζουν.

Ανάμεσα σε όλους αυτούς και η Δέσποινα Βανδή, η οποία έγραψε το εξής τρυφερό μήνυμα στο προφίλ της στο facebook:

«Όχι απλά γιατί ο Παντελής Καναράκης είναι φίλος μου, αλλά εκτιμώ γιατί αποφάσισε να διαγωνιστεί με ένα δύσκολο τραγούδι. Δύσκολο γιατί δεν είναι ιδιαίτερα γνωστό και να περάσει ένα μήνυμα! Αυτό της ελευθερίας του να επιλέγει ο κάθε άνθρωπος να είναι αυτό που νιώθει ότι είναι κι όχι αυτό που πρέπει να είναι! Ελευθερία στα πλαίσια φυσικά που δε βλάπτει κανέναν! Μπράβο Παντελή! Χαίρομαι που είσαι φίλος μου!».

Previous ArticleNext Article

ΑΝΑΤΡΟΠΗ για την Δέσποινα Βανδή: ”Η κόρη μου Μελίνα Νικολαϊδη πάει προς Νομική” Comments Off on ΑΝΑΤΡΟΠΗ για την Δέσποινα Βανδή: ”Η κόρη μου Μελίνα Νικολαϊδη πάει προς Νομική”

ΑΝΑΤΡΟΠΗ γιτ την Δέσποινα Βανδή: ”Η κόρη μου Μελίνα Νικολαϊδη πάει προς Νομική” “Δε ξέρω αν η κόρη μου θα ασχοληθεί με τη μουσική. Είναι δικό της θέμα. Προς το παρόν πάει προς Νομική.

Δέσποινα Βανδή- Μελίνα Ασλανίδου: Πάνε στον ίδιο ΠΛΑΣΤΙΚΟ και φαίνονται σαν διδυμες

Αν καταλήξει ότι τελικά θέλει όντως να ασχοληθεί με το μιούζικαλ και θέλει να σπουδάσει στο εξωτερικό, αυτό είναι κάτι που άλλο. Της αρέσει πολύ το μιούζικαλ.

Δέσποινα Βανδή φωτογραφίες: Με την ΑΔΕΡΦΗ του Ντέμη Νικολαΐδη

Είναι μικρή. Εγώ 18 χρονών δεν ήξερα τι ήθελα να κάνω. Το ταξίδι ξεκινάει και δε ξέρεις που θα σε βγάλει. Αυτό που θέλω είναι να απολαύσει το ταξίδι και εκείνη και ο γιος μου.

Προσοχή! Η Δέσποινα Βανδή ΑΓΝΩΡΙΣΤΗ με fillers τελευταίας γενιάς

Αυτός πια είναι ο σεφ του σπιτιού” δήλωσε.