Ελένη Μενεγάκη: ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΑ ΕΙΜΑΙ ΓΩ ΡΕ;
Ελένη Μενεγάκη: ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΑ ΕΙΜΑΙ ΓΩ ΡΕ. Όταν κάποιος όπως καλή ώρα η βασίλισσα της Ελληνικής τηλεόρασης δηλώνει από την εκπομπήτης ότι πηγαίνει σε όποιο κανάλι θέλει και κανένα δεν της κλέινει την πόρτα, θυμίζει τονΈλληνα που κατεβαίνει στο δρόμο να πλακηωθεί και λέει το γνωστό “ξέρεις ποιος είμαι γω ρε;”
Πολύ απλά, όταν χριεάζεται, όταν νοιώθεις την ανάγκη να το πεις, σίγουρα, δεν είσαι αυτός που θα ήθελες!
Η Ελένη Μενεγάκη λοιπόν, πρά το ότι απολαμβάνει να της κάνουμε την χάρη και να γράφουμε οι δημοσιογράφοι πως κλεόνει κα΄θε τριες και λίγο σε κάποιο μεγάλο κανάλι, γνωρίζουμε πως δεν την θέλει κανένα και μάλιστα με τους όρους που εκείνη θα ήθελε.
Αν ρίξει νερό στο κρασί της, αλλά μιλάμε για πολύ νερό, τότε κάποια από τα νεοσυσταθέντα, λογικό είναι ελείψη άλλων …βροντερών επιλογών, να δοκιμάσουν την…τύχη τους.
Θυμάστε που η Ρούλα Κορομηλά πήγε στην τελευταία της τηλεοπτική προσπάθεια στο “Ε’ και επιβεβαίωσε πως δεν την θέλει το κοινό μία ακόμα φορά;
Εδώ θα είμαστε και θα δείτε τι θα συμβεί με την Ελένη Μενεγάκη! Επίσης, μην φανταστείτε πως από τα 2. εκ. που έπαιρνε όπως γραφόταν τον χρόνο, θα συμβιβαστεί με …200 χιλιάδες.
Στην αρχή βέβαια. Μετά όταν καταλάβει πως κανείς δεν την πληρώνει, μην σου πω, θα πληρώνει αππό την τσέπη της για να βγει στον αέρα!
Θα πειστρέψει για να σβήσει ότι ψίχουλα υστεροφημίας κατάφερε στην πρώτη …τελευταία εκπομπή της, να πάρει μαζί της!
Φιλιά και στο επανιδείν…
Δείτε το βίντεο και προσέξτε με τι ένταση λέει όσα λέει:
Ελένη Μενεγάκη VS Έλενα Ασημακοπούλου: Ποιά ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΙ τα κοσμήματα ΚΑΛΥΤΕΡΑ
Διαβάστε ακόμα: Τις τελευταίες ημέρες έντονες είναι οι φήμες που θέλουν τη Δανάη Μπάρκα να μετακινείται στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου και τη θέση της στην καθημερινή πρωινή ζώνη να παίρνει η Ελένη Μενεγάκη έχουν φουντώσει το τελευταίο διάστημα.
Η Δανάη Μπάρκα μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Έλα χαμογέλα, η οποία μεταξύ άλλων απάντησε στις φήμες που κυκλοφορούν.
«Το ότι θα μεταφερθώ το Σαββατοκύριακο, δεν το ξέρω. Δεν έχει συζητηθεί κάτι, ωστόσο, τις επίσημες απαντήσεις τις δίνει το κανάλι.
Διότι, ακόμα κι αν γνωρίζω τώρα πράγματα, δε μπορώ να προσπεράσω το κανάλι μου, ούτε εγώ να βγω να πω αυτό, ενώ έχουμε συνεννοηθεί κάτι άλλο. Δεν υπάρχει κάτι επίσημο, μέχρι στιγμής ξέρω ότι όλα οκ και πάμε, αλλά είναι ακόμα νωρίς» ανέφερε χαρακτηριστικά.
ΕΛΕΝΗ ΜΕΝΕΓΑΚΗ: ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΜΕ “ΧΡΥΣΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ” ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ;
Αναφορικά με την Ελένη Μενεγάκη είπε: «Άντε καλέ, γιατί αν έρθει η Ελένη θα με φάει; Το να έρχονται άνθρωποι, ειδικά τέτοιου βεληνεκούς, μόνο καλό μπορεί να κάνει».
Discover more from FreeGossip.gr Lifestyle News
Subscribe to get the latest posts sent to your email.
