Hit enter after type your search item

ΔΙΑΣΗΜΗ μαγείρισσα “ΞΕΣΚΙΖΕΙ” την Ελένη Μενεγάκη! “Έμαθε να ΤΡΩΕΙ…” Άποφάσισε να τα χ΄ψσει πάρα πολύ άγρια και χωρίς περιστροφές! “Αχάριστη, αν και καλό κορίτσι χαρακτηρίζει την Ελένη Μενεγάκη η Βέφα Αλεξιάδου και θυμάται κάτι καλοκαίρια με την Ελένη, τον Λάτσιο και πιατέλες με κοκορέτσια.

ΧΟΛΗ ΑΠΟ ΒΕΦΑ ΑΛΕΞΙΑΔΟΥ ΣΕ ΕΛΕΝΗ ΜΕΝΕΓΑΚΗ! ”ΑΧΑΡΙΣΤΗ! ΜΟΝΟ ΝΑ ΤΡΩΕΙ ΕΜΑΘΕ!”

Μιλώντας στο Ough η Βέφα Αλεξιάδου λέει ότι η Ρούλα Κορομηλά, η Πόπη Χατζηδημητρίου και η Ελένη Μενεγάκη ήταν καλά κορίτσια αλλά αχάριστες. Ειδικά για την Μενεγάκη θυμάμται οτι στο εξοχικό της κ. Αλεξιάδου μαζί με τον Γιάννη Λάτσιο έφαγαν και ήπιαν το Πάσχα πάνω σε ένα τραπέζι με κοκορέτσια.

ΣΟΚΑΡΕΙ Η ΒΕΦΑ ΑΛΕΞΙΑΔΟΥ: ”ΔΟΥΛΕΨΑ ΔΕΚΑΕΦΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΔΙΧΩΣ ΝΑ ΠΑΡΩ ΜΙΑ”

«Θυμάμαι με ρωτούσε για εκείνον και με συμβουλεόταν γιατί μ’είχε σαν μάνα της». Όταν την ρωτάνε αν η παρουσιάστρια έμαθε να μαγειρεύει, η Βέφα Αλεξιάδου απαντά «Ποιά; Η Ελένη; Μόνο να τρώει έμαθε!»Με την τηλεόραση πώς προέκυψε η συνεργασία;

Ελένη Μενεγάκη Αποφάσισα να μείνω έγκυος
Ελένη Μενεγάκη Αποφάσισα να μείνω έγκυος

ΣΟΚΑΡΕΙ Η ΒΕΦΑ ΑΛΕΞΙΑΔΟΥ: ”ΔΟΥΛΕΨΑ ΔΕΚΑΕΦΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΔΙΧΩΣ ΝΑ ΠΑΡΩ ΜΙΑ”

Για κάποια περίοδο ταξίδευα πολύ συχνά στην Αμερική με τον άντρα μου. Εκεί είχα δει τις εκπομπές της Julia Child και της Martha Stewart και ήθελα να κάνω κάτι αντίστοιχο στην Ελλάδα. Έλεγα στις φίλες μου ότι θέλω να κάνω εκπομπή στην τηλεόραση και εκείνες ταράζονταν «μη χειρότερα, τι να σε κάνουν εσένα;». Εγώ όμως το ’χα βάλει σκοπό. Πήγα στην ΕΡΤ με τα τέσσερα πρώτα μου βιβλία.

ΔΙΑΣΗΜΗ μαγείρισσα "ΞΕΣΚΙΖΕΙ" την Ελένη Μενεγάκη! "Έμαθε να ΤΡΩΕΙ..."
ΔΙΑΣΗΜΗ μαγείρισσα “ΞΕΣΚΙΖΕΙ” την Ελένη Μενεγάκη! “Έμαθε να ΤΡΩΕΙ…”

ΚΟΛΑΣΗ! Ο ΓΚΟΥΝΤΑΡΑΣ “ΞΕΒΡΑΚΩΝΕΙ” ΤΗΝ ΜΕΝΕΓΑΚΗ!

Το γράμμα που μου έστειλαν το έχω ακόμα κρατημένο, έλεγε ότι δεν τους ενδιαφέρει η εκπομπή μου. Περίμενα υπομονετικά και μόλις άνοιξαν τα ιδιωτικά κανάλια το ’90 πήγα μόνη μου στον ΑΝΤ1. Εκεί συνάντησα την Μαργαρίτα τη Σακελλαρίου, η οποία είχε την επιστασία του Πρωινού Καφέ. Τότε ήταν ένα προγραμματάκι μισής ώρας με έναν ανίδεο σεφ που μιλούσε και εμένα μου σηκωνότανε η τρίχα.

ΜΑΥΡΟ καλοκαίρι για τη Μενεγάκη! Εκείνη ΕΔΩ, ο Μάκης στην Άνδρο με την ΠΡΩΗΝ του!
ΜΑΥΡΟ καλοκαίρι για τη Μενεγάκη! Εκείνη ΕΔΩ, ο Μάκης στην Άνδρο με την ΠΡΩΗΝ του!

Η Μαργαρίται δέχτηκε να με δοκιμάσει. Στα στούντιο ενθουσιάστηκαν και ξεκινήσαμε κατευθείαν εκπομπές, μέχρι που πήρε η Ρούλα το πρόγραμμα. Το πρόγραμμα έγινε τρίωρο και εγώ είχα σημαντική θέση.

Πώς ήταν η συνεργασία με την Κορομηλά και την Μενεγάκη;
Δούλεψα με όλες τους, την Πόπη Χατζηδημητρίου, τη Ρούλα και την Μενεγάκη. Ήταν καλές κοπέλες. Μόνο που κι οι τρεις ήταν αχάριστες. Ίσως έφταιγε ο φόρτος εργασίας και το γεγονός ότι η γνωριμία μας ήταν κυρίως επαγγελματική, αλλά δεν με πήραν ούτε ένα τηλέφωνο ποτέ, ποτέ, ποτέ.

Ελένη Μενεγάκη με διάφανο φόρεμα και χωρίς εσώρουχο

Η Ελένη σ’αυτό το εξοχικό έφαγε και ήπιε. Ήρθε Πάσχα εδώ με τον Λάτσιο και είχαμε στο τραπέζι κοκορέτσια. Θυμάμαι με ρωτούσε για εκείνον και με συμβουλευόταν γιατί μ’ είχε σαν μάνα της.

Τελικά την μάθατε να μαγειρεύει;
Ποια; Η Ελένη; Μόνο να τρώει έμαθε!

ΚΟΛΑΣΗ! Ο ΓΚΟΥΝΤΑΡΑΣ “ΞΕΒΡΑΚΩΝΕΙ” ΤΗΝ ΜΕΝΕΓΑΚΗ!

Είναι αλήθεια ότι δεν σας πλήρωναν στην τηλεόραση;
Δούλεψα δεκαεφτά χρόνια στην τηλεόραση δίχως να πάρω μία. Η δικαιολογία των σταθμών είναι ότι μού έκαναν διαφήμιση στα βιβλία και τα μαγαζιά μου. Αλλά για πόσο; Και γιατί η Λίτσα Πατέρα πληρωνόταν από την πρώτη μέρα και της έβγαλαν και περιοδικό; Είναι πικρή αλήθεια ότι κανένας μάγειρας που εμφανίζεται στην τηλεόραση δεν πληρώνεται.

Ελένη Μενεγάκη: Αυτοι ήταν οι ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ συνεργάτες της! Λες να του ΔΟΥΜΕ στη ΝΕΑ της ΕΚΠΟΜΠΗ

Ποια είναι τα πιο άσχημα κομμάτια της τηλεόρασης;

Η ζήλια του ενός προς τον άλλον, ο ανταγωνισμός. Κυκλοφορούν μ’ ένα μαχαίρι στο χέρι να σου το μπήξουν στην πλάτη. Αυτό είναι χαρακτηριστικό των Ελλήνων γενικότερα: αντί να κοιτάξουμε πώς θα ανεβάσουμε τον εαυτό μας, κοιτάμε πως θα κατεβάσουμε τον διπλανό μας για να πάρουμε τη θέση του. Έζησα στο εξωτερικό και έμαθα ότι μόνο αν είσαι άξιος θα πας μπροστά. Εδώ δεν έχει σημασία κάτι τέτοιο.

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :