Hit enter after type your search item
freegossip.gr

Breaking news,news,lifestyle,

Δημήτρης Μπάσης βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά Ο Δημήτρης Μπάσης (πραγματικό όνομα: Δημήτριος Μπιμπάσης) (Στουτγκάρδη, 4 Απριλίου 1970) είναι Έλληνας τραγουδιστής. Κατάγεται από το Χέρσο Κιλκίς.

Δημήτρης Μπάσης: “Μου είπε πως το “Ψίθυροι Καρδιάς” θα αλλάξει τη ζωή μου”

Βιογραφία
Ο Δημήτρης Μπάσης γεννήθηκε στην Στουτγκάρδη, όπου είχαν μεταναστεύσει για μερικά χρόνια οι γονείς του. Την Ελλάδα τη γνωρίζει για πρώτη φορά στα οκτώ του χρόνια, όταν επιστρέφουν οικογενειακώς σ’ ένα ακριτικό χωριό, το Χέρσο του νομού Κιλκίς.

Δημήτρης Μπάσης βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά
Δημήτρης Μπάσης βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

Στα είκοσι αρχίζει να τραγουδά επαγγελματικά και τον ανακαλύπτει ο Σταμάτης Κραουνάκης και η δισκογραφική εταιρεία Warner, με την οποία υπογράφει συμβόλαιο. Για τρεις συνεχείς σεζόν συνεργάζεται με την Άλκηστη Πρωτοψάλτη μαζί με τους Σταμάτη Κραουνάκη και Λίνα Νικολακοπούλου σε μουσικές παραστάσεις με το σκηνοθετικό βλέμμα του Ανδρέα Βουτσινά.

Δημήτρης Μπάσης: «Δεν ήταν εύκολο να το διαχειριστώ, άλλαξε η ζωή μου από τη μια μέρα στην άλλη»

Το δισκογραφικό του ντεμπούτο έγινε στα έργα του Σταμάτη Κραουνάκη «Όταν Έρχονται Οι Φίλοι Μου», στο οποίο συμμετέχει με δύο τραγούδια και στο soundtrack «Το Τρίτο Στεφάνι», με ένα τραγούδι. Το 1996 συνεργάζεται με τον Χρήστο Νικολόπουλο σε ζωντανές εμφανίσεις. Το 1997 κυκλοφορεί ο πρώτος προσωπικός δίσκος με τίτλο «Με Τη Φόρα Του Ανέμου» (μουσική Χρήστου Νικολόπουλου και Κώστα Φαλκώνη και στίχοι Χρίστου Παπαδόπουλου).

Δημήτρης Μπάσης βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά
Δημήτρης Μπάσης βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

Δισκογραφία
Albums
1997 “Ψίθυροι Καρδιάς”
1997 “Με Τη Φόρα Του Ανέμου”
1998 “Σε Ανοιχτούς Ουρανούς”
2000 “Μιλάω Χρόνια”
2001 “Το Τραγούδι Του Νεκρού Αδελφού”
2001 “Η Αγάπη Είναι Φωτιά”

Δημήτρης Μπάσης: Το soundtrack του ντοκιμαντέρ του Μανουσάκη για την Επανάσταση του ’21

2002 “Η Συναυλία Από Το Στάδιο Ειρήνης Και Φιλίας”
2003 “Δημήτρης Μπάσης”
2004 “Δύσκολη Καρδιά”
2005 “Υπάρχει Και Το Ζεϊμπέκικο – Ζωντανή Ηχογράφηση Από Την Ακτή Πειραιώς”
2007 “Η Ζωή Αλλού Σε Πάει”
2008 “Μέσα απ’ τον δικό μου κόσμο”
2008 “Από Το Βυζάντιο Στο Σήμερα”

Δημήτρης Μπάσης βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά
Δημήτρης Μπάσης βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

Δημήτρης Μητροπάνος: Ο Δημήτρης Μπάσης αποκαλύπτει – «Δεν το ξέραμε, ήταν το τελευταίο του ζεϊμπέκικο»

2010 “Live”
2011 “Η Συννεφιά Περνάει Με Παρέα”
2015 “Τα Λαικά Της Καρδιάς Μου”
2017 “Τι Τα Θέλεις”
2018 “Πρόβα Και Πάμε”
2018 “20 Χρόνια Live – Μια Βραδιά Με Φίλους Στην Τεχνόπολη Του Δήμου Αθηναίων”
2020 “Πειρατές Και Πίθηκοι”
2021 “Κάθε μέρα”

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
WordPress Cookie Plugin by Real Cookie Banner