Hit enter after type your search item

Νέο ΕΠΙΔΟΜΑ 1000 ΕΥΡΩ!!! ΣΩΤΗΡΙΑ για ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥΣ! Ανάσα για εκατοντάδες χιλιάδες! Οι λεπτομέρειες της αίτησης για τα τα 1000 ευρώ
Πραγματοποιώντας την αίτησή ενδιαφέροντός σας στο GoLearn, θα καλεστούν οι άνεργοι να επιλέξουν αντικείμενο κατάρτισης αλλά και πιστοποίησης
Ο φορέας θα σας βοηθήσει για να φτιάξετε την αίτησή σας καθώς θα σας εντάξει και στην Κατάρτιση για το Voucher ανέργωνΌπως όλα δείχνουν θα πάρει παράταση η κατάθεση των προγραμμάτων στον ΟΑΕΔ από τους φορείς κατάρτισης που έχουν μπει στο μητρώο για το Voucher των έως και 1000 ευρώ που θα δοθεί σε 80.000 ανέργους στην Ελλάδα.

Έκτακτο επίδομα 250 ευρώ: Ποιοι θα το λάβουν και πότε

Οι νέες πληροφορίες που υπάρχουν έως τώρα είναι πως ο προγραμματισμός για την έναρξη της Κατάρτισης είναι από τα τέλη Σεπτεμβρίου.

Αφότου οι άνεργοι ολοκληρώσουν τις καταρτίσεις θα προχωρήσουν σε εξετάσεις πιστοποίησης πάνω σε αντικείμενα που αφορούν τις ψηφιακές και τις πράσινες δεξιότητες.

Εφόσον ολοκληρωθεί και η Πιστοποίηση των ανέργων στα ταμεία τους θα μπουν τα έως 1000 ευρώ εκπαιδευτικό επίδομα

Που θα κάνουν αίτηση για πάρουν το Voucher οι 80.000 άνεργοι

Τα έξι μέτρα στήριξης των εργαζομένων – Ποιοι δικαιούνται το επίδομα

Οι άνεργοι θα πρέπει που είναι εγγεγραμμένοι στα Μητρώα Ανεργίας του ΟΑΕΔ, ανεξαρτήτως αν λαμβάνουν επίδομα ανεργίας ή όχι, που είναι άνω των 18 και που έχουν ολοκληρώσει τουλάχιστον την υποχρεωτική εκπαίδευση, μπορούν να κάνουν αίτηση για το voucher στον πάροχο κατάρτισης που είναι εγγεγραμμένος στο μητρώο του ΟΑΕΔ, το GoLearn

Πραγματοποιήστε αίτηση εδώ

Οι λεπτομέρειες της αίτησης για την κατάρτιση και τα 1000 ευρώ
Πραγματοποιώντας την αίτησή ενδιαφέροντός σας στο GoLearn, θα καλεστούν οι άνεργοι να επιλέξουν αντικείμενο κατάρτισης αλλά και πιστοποίησης

Ισπανία: Η κυβέρνηση σχεδιάζει να δώσει μηνιαίο επίδομα στους νέους για να φύγουν από το πατρικό τους
Ο φορέας θα σας βοηθήσει για να φτιάξετε την αίτησή σας καθώς θα σας εντάξει και στην Κατάρτιση για το Voucher ανέργων

Δείτε εδώ αναλυτικές πληροφορίες

Πιθανά αντικείμενα κατάρτισης

Είναι πολύ πιθανόν να υπάρχουν αντικείμενα κατάρτισης πάνω στις γλώσσες προγραμματισμού, στο ψηφιακό μάρκετινγκ, στο ηλεκτρονικό εμπόριο, τις γνώσεις χειρισμού Η/Υ, στο blockchain, στην κατασκευή ιστοσελίδων κ.α.

Έρχεται κατάρτιση μέσω Voucher με επίδομα “μαμούθ” για 80.000 ανέργους σε πράσινες και ψηφιακές δεξιότητες – Εκδηλώστε το ενδιαφέρον σας στο GoLearn για να πραγματοποιήσετε κατάρτιση και Πιστοποίηση σε όλη την Ελλάδα

επίδομα 360
επίδομα 360

Ο εκπαιδευτικός Οργανισμός GoLearn που επιμορφώνει δεκάδες χιλιάδες ενήλικες σε όλη την Ελλάδα κάθε χρόνο για μοριοδότηση στο Δημόσιο και στον ΑΣΕΠ, παρέχοντας μοριοδοτούμενα σεμινάρια και Πιστοποιήσεις Αγγλικών και Υπολογιστών, συμμετέχει ως Πάροχος Κατάρτισης στο Voucher για 80.000 ανέργων που παρέχει επίδομα έως 1000 ευρώ (5 ευρώ ανά ώρα κατάρτισης).

Νικολέτα Βλαβιανού: «Μετά από παράσταση πήρα επίδομα 225 ευρώ, τι να κάνω, θα πληρώσω το ρεύμα»

Στόχος του έργου αποτελεί η παροχή υπηρεσιών θεωρητικής κατάρτισης οι οποίες θα οδηγούν σε πιστοποίηση των γνώσεων και δεξιοτήτων που θα αποκτηθούν στο πλαίσιο της επιδοτούμενης κατάρτισης και θα απευθύνονται ωφελούμενους, εγγεγραμμένους στο Μητρώο ανέργων του ΟΑΕΔ, ηλικίας άνω των 18 ετών.

ΟΠΕΚΑ: Άνοιξε η ηλεκτρονική πλατφόρμα για το επίδομα παιδιού

Δικαίωμα συμμετοχής

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν άνεργοι οι οποίοι πληρούν κατ’ ελάχιστον τις κάτωθι προϋποθέσεις:

Να είναι εγγεγραμμένοι στα Μητρώα Ανεργίας του ΟΑΕΔ, ανεξαρτήτως αν λαμβάνουν επίδομα ανεργίας ή όχι.
Να έχουν ηλικία άνω των 18 ετών.
Να είναι απόφοιτοι τουλάχιστον υποχρεωτικής εκπαίδευσης.
Πώς θα πάρετε τα 1000 ευρώ
Κάθε ωφελούμενος που θα ολοκληρώσει το πρόγραμμα Συνεχιζόμενης Επαγγελματικής κατάρτισης και πιστοποίησης γνώσεων και δεξιοτήτων, σύμφωνα με τους όρους της πρόσκλησης, δικαιούται να λάβει εκπαιδευτικό επίδομα, το οποίο ανέρχεται σε 5 €/ώρα κατάρτισης, μη συμπεριλαμβανομένων των ασφαλιστικών εισφορών.

Νέα δεδομένα για το επίδομα 800 ευρώ

Ο ωφελούμενος απαιτείται να ολοκληρώσει την κατάρτιση και να επιτύχει στις εξετάσεις πιστοποίησης, προκειμένου να λάβει το σύνολο του επιδόματος κατάρτισης. Ειδικότερα, η καταβολή του εκπαιδευτικού επιδόματος στους ωφελούμενους γίνεται ως εξής:

Μετά την επιτυχή ολοκλήρωση της κατάρτισης και τη συμμετοχή του ωφελούμενου σε εξετάσεις πιστοποίησης (ανεξαρτήτως του αποτελέσματος), ο ωφελούμενος δικαιούται ποσό που αντιστοιχεί στο 70% του συνολικά δικαιούμενου ποσού για το σύνολο των ωρών κατάρτισης του προγράμματος, αφαιρουμένων των απουσιών.

Εφόσον επιτύχει στις εξετάσεις πιστοποίησης δικαιούται το 100% του συνολικά δικαιούμενου ποσού για το σύνολο των ωρών κατάρτισης του προγράμματος, αφαιρουμένων των απουσιών.

Η πληρωμή γίνεται άπαξ, μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας κατάρτισης και της διαδικασίας πιστοποίησης και κατόπιν σχετικής ενημέρωσης, από τον Πάροχο Κατάρτισης, μέσω του πληροφοριακού συστήματος.

Κατάρτιση και Πιστοποίηση μέσω του GoLearn σε όλη την Ελλάδα και μέσω των συνεργαζόμενων φορέων
Εκδηλώστε ενδιαφέρον στον εκπαιδευτικό οργανισμό GoLearn για να σας ενημερώσει μόλις βγουν περισσότερες λεπτομέρειες για το πότε θα ξεκινήσει η Κατάρτιση και να σας τοποθετήσει σε όλη την Ελλάδα για να την πραγματοποιήσετε και να πάρετε αφότου τελειώσετε και την Πιστοποίηση το επίδομα των έως και 1000 ευρώ.

https://www.youtube.com/watch?v=DD6q6ZoxVtY

ΟΠΕΚΑ: Άνοιξε η ηλεκτρονική πλατφόρμα για το επίδομα παιδιού

Slide Up
x
This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views :