Ειδικό μενού για τον Ερντογάν στην G20 – Ο φόβος πως θα τον δηλητηριάσουν!

5

Όπως μετέδωσαν τουρκικά ΜΜΕ, ο Ερντογάν ζήτησε μουσουλμανικό φαγητό, κατάλληλα προετοιμασμένο υπό την επίβλεψη μουσουλμάνου μάγειρα. Επίσης, το προσωπικό είχε ενημερωθεί πως ο πρόεδρος της Τουρκίας δεν θα πιει αλκοόλ, ενώ είχε και τον δικό του σερβιτόρο.

Τα παραπάνω δεν θα αποτελούσαν… είδηση, αν δεν είχαν προηγηθεί διάφορα δημοσιεύματα διεθνών ΜΜΕ που υποστήριζαν πως ο μεγάλος φόβος του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν είναι μήπως τον δηλητηριάσουν.

Στις 26 Μαρτίου 2018, ο “σουλτάνος” βρισκόταν στη Βάρνα, για τη σύνοδο Ευρωπαϊκής Ένωσης – Τουρκίας. Με αφορμή την παρουσία του στη Βάρνα, βουλγάρικη εφημερίδα ερεύνησε τον λόγο που ο Ερντογάν μετέβη με δύο αεροπλάνα. Όπως έγραφε, αυτό είναι συνηθισμένο, διότι φοβάται πως θα τον δηλητηριάσουν στα ταξίδια του. Έτσι, στο δεύτερο αεροσκάφος μεταφέρει ειδική ομάδα δοκιμαστών φαγητών, που δοκιμάζει όποιο φαγητό σερβίρεται στον πρόεδρο της Τουρκίας!

Μοιραστείτε το!

Σχολιάστε το άρθρο Η άποψη του καθενός είναι ελεύθερη. ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα σχόλια σας, ΔΕΝ υιοθετούνται! Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, θα είναι στη διάθεση οποιουδήποτε, παρουσιάσει έννομο συμφέρον!

5 Σχόλια

 1. HackerMan στο άρθρο

  Άδικο έχει ο γενίτσαρος; Τέτοια χημικά όπλα που έχουν οι Δυτικοί μπορούν να τον προγραμματίσουν να πάθει και καρκίνο άμα θέλουν.

   • Ανώνυμος στο άρθρο

    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΔΙΚΕ ΜΟΥ ΤΟ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΛΛΗΤΟΙ ΜΟΥ ΕΙΜΑΙ ΕΞΥΠΝΟΣ ΚΑΙ ΩΡΑΙΟΣ ΚΑΙ ΕΧΩ ΠΑΝΤΑ ΔΙΚΙΟ. ΣΤΕΙΛΕ ΤΑ ΦΙΛΙΑ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΑΣΠΑΣΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΒΥΖΑΡΕΣ

    • ΠΡΟΣ ΔΗΘΕΝ ΑΝΩΝΥΜΟ ΠΑΠΑΡΑ στο άρθρο

     ΠΙΟ ΚΡΥΟΚΟΛΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΣΥ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΠΟΥ ΠΕΤΑΧΤΗΚΕΣ ΣΑΝ ΤΗ ΤΣΟΥΤΣΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕΣ ΝΑ ΠΕΙΣ?!! ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΦΟΒΕΡΟ ΕΠΙΠΕΔΟ