ΕΚΟΨΕ η ΜΠΕΣΑΜΕΛ! ΧΩΡΙΣΑΝ Χατζηγιάννης- Μακρυπούλια!

ΕΚΟΨΕ η ΜΠΕΣΑΜΕΛ! ΧΩΡΙΣΑΝ Χατζηγιάννης- Μακρυπούλια!

ΕΚΟΨΕ η ΜΠΕΣΑΜΕΛ! ΧΩΡΙΣΑΝ Χατζηγιάννης- Μακρυπούλια!  Μετά από 13 σχεδόν χρόνια κοινής ζωής και μετά πολλά σκαμπανεβάσματα μέχρι να βρουν τα…πατήματα τους, τελικά τα…έχασαν αυτά τα πατήματα. Το αγαπημένο ζευγάρι (γιατί αγαπημένοι είναι με έντονα συναισθήματα και μεγάλη εκτίμηση του ενός προς τον άλλο). Όμως κοινή ζωή με τόσες δραστηριότητες δεν είναι εύκολο να παραμένι πάντα κοινή. Οπότε το ζευγάρι βρίσκεται μία ακόμα φορά σε στάδιο….ΔΙΑΣΤΑΣΗΣ.

Απ’ αυτό το στάδιο έχουν περάσει όπως είναι λογικό κι άλλες φορές, η Ζέτα Μακρυπούλια όμως έχει δηλώσει πως δεν έχει χωρίσει ούτε ένα λεπτό από τον Μιχάλη Χατζηγιάννη.

Η…απλή πραγματικότητα είναι πως αντικειμενικά οι πολλές υποχρεώσεις μείωναν δραματικά τον χρόνο που περνούσαν μαζί και αυτό δεν΄είναι κάτι τυπικό ως εξήγηση αλλά κάτι πολύ συνηθισμένο με τον σύγχρονο τρόπο ζωής.

…συνεχίζεται!

Ζέτα Μακρυπούλια: ”Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης έχει πάντα δεύτερες σκέψεις με το θέμα τηλεόραση.”

Διαβάστε ακόμα:
Ζέτα Μακρυπούλια – Μιχάλης Χατζηγιάννης ΣΠΙΤΙ: Η σύγχρονη διακόσμηση και το cozy περιβάλλον.Η Ζέτα Μακρυπούλια και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης μετρούν πλέον σχεδόν 11 χρόνια ευτυχισμένης κοινής πορείας και παρόλο που αποφεύγουν τις συχνές δημόσιες αναφορές στη σχέση τους θέλοντας να προστατεύσουν την προσωπική τους ζωή, φαίνεται ότι έχουν βρει ο ένας στο πρόσωπο του άλλου έναν σύντροφο ζωής.

Οι δυο τους έχουν επιλέξει να κρατούν χαμηλούς τόνους, ενώ όταν δεν είναι απασχολημένοι με τις απαιτητικές επαγγελματικές υποχρεώσεις τους, αγαπούν να περνούν ήσυχες στιγμές χαλάρωσης στο σπίτι τους στα νότια προάστια.

Τόσο η παρουσιάστρια του ΡουκΖουκ όσο και ο τραγουδιστής έχουν μοιραστεί μερικά στιγμιότυπα από την κατοικία τους στη Βούλα, στα προσωπικά τους προφίλ στο Instagram.

Εντυπωσιακοί γκρι καναπέδες με πολλά μαξιλάρια, μεγάλες τζαμαρίες, ξύλινο πάτωμα και φωτεινό σαλόνι είναι μερικά μόνο από αυτά που μπορούμε να διακρίνουμε.

Διαβάστε ακόμα: Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης αποκάλυψε πώς βίωσε την καραντίνα με τη Ζέτα Μακρυπούλια: «όταν μένεις σπίτι πολλές ώρες… Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης είναι πολύ ευτυχισμένος περισσότερα από δέκα χρόνια στο πλευρό της Ζέτας Μακρυπούλια, η οποία προχώρησε σε αποκαλυπτική εξομολόγηση.

Το ζευγάρι διατηρεί από την αρχή της σχέσης του χαμηλούς τόνους, χωρίς όμως να καταπιέζεται λόγω της δημοσιότητας που είναι στραμμένη στα πρόσωπά τους.

Ειδικά τα τελευταία χρόνια τόσο η Ζέτα όσο και ο Μιχάλης μιλούν άνετα για τη σχέση τους και αυτό ακριβώς έκανε ο αγαπημένος τραγουδιστής σε συνέντευξή του στον δημοσιογράφο Στέφανο Κωνσταντινίδη και την εκπομπή «Φωλιά των Κου Κου».

ΖΕΤΑ ΜΑΚΡΥΠΟΥΛΙΑ – ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗΣ: ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ!

Ειδικότερα, ο Μιχάλης αποκάλυψε πώς βίωσε την καραντίνα με τη Ζέτα λέγοντας ότι «όταν μένεις σπίτι πολλές ώρες, το καθετί δοκιμάζεται. Η σχέση σου με έναν άνθρωπο, όσο δεμένη κι αν είναι, υπάρχει μια ιδιαίτερη φόρτιση. Εμείς το είδαμε από τη θετική του πλευρά».

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης μίλησε, όμως, για όλο το διάστημα της καραντίνας και για τις διατροφικές τους επιλογές μιας και ο ίδιος είναι χορτοφάγος. Ο τραγουδιστής είπε τα εξής:

«Το ψυγείο είναι ένα και υπάρχει μια προσαρμοστικότητα στο θέμα του βιγκανισμού ή της χορτοφαγίας, γιατί είναι μεταδοτική.

Τα επιχειρήματά μου για τη χορτοφαγία έχουν επιρροή, πιάνουν τόπο.

Δεν έχω καμία ενόχληση απέναντι στους κρεατοφάγους. Τρώω πολύ άνετα δίπλα σε κρεατοφάγους και πολύ σεβαστή η επιλογή του καθενός».

Leave a comment

Your email address will not be published.