Μαρία Μπεκατώρου! ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ για τη ζωή της! Αγώνας δρόμου από τους δικούς της! Τι είπαν οι γιατροί!

Μαρία Μπεκατώρου! ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ για τη ζωή της! Αγώνας δρόμου από τους δικούς της! Τι είπαν οι γιατροί! Εκεί που δεν πήγαινε το μαυλό της και η καθημερινότητα της κυλούσε χωρίς ανατ

Μαρία Μπεκατώρου! ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ για τη ζωή της! Αγώνας δρόμου από τους δικούς της! Τι είπαν οι γιατροί! Εκεί που δεν πήγαινε το μυαλό της και η καθημερινότητα της κυλούσε χωρίς ανατατάξεις! Σε βαθμό…ύποπτο! Ένα πρωινό λες από διαίσθηση, προαίσθημα, η …χωρίς δείγματα ανησυχία της, την οδήγησε να εντοπίσει “κάτι” στο στήθος της.

 

Έκρηξη βόβου τρόμου και άγχους. Κατάφερε να τηλεφωνήσει στ’ αγαπημένα της πρόσωπα!

Από κει και μετά και για τις επόμενες ώρες η ..πίεση της βάρεσε κόκκινα! Η γλυκιά παρουσιάστρια συγκλονίζει με όσα της έτυχαν. Συγκλονίζει επίσης και η συμπαράσταση των δικών της ανθρώπων. Η στάση που κράτησαν.

ΜΑΡΙΑ ΜΠΕΚΑΤΩΡΟΥ: ”ΗΡΘΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΝ ΧΑΣΟΥΜΕ”

Πρέπει να δείτε το βίντεο και να προσέξετε την πειγραφή της από την συτγμή που εκείνο το πρωινό ψιλάφησε “κάτι” στο στήθος της! Τι είπε στο τηλέφωνο που πήρε την Υβόννη Μπόσνιακ και πως εκείνη έτρεξε κοντά της αφήνονατς όλες τις προετοιμασίες του γάμου της με τον Αντώνη Ρέμο (που θα γινόταν σε δυο μέρες).

Τι ακριβώς όμως έγινε; Πότε και υπό ποιες συνθήκες; Πως το αντιμετώπισε η Μαρία και ποιοι διαπίστωσε πως βρίσκονται αλήθεια στο πλευρό της; Η Μαρία Μπεκατώρου έκανε ποδαρικό στο Πρωινό με τη Φαίη Σκορδά και δύο μέρες μετά τον λαμπερό γάμο του Αντώνη Ρέμου με την Υβόννη Μπόσνιακ, είχε πολλά να πει και να αποκαλύψει.

Απίστευτο! Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε, αρχικά, η εξομολόγηση της Μαρίας για το πως έγινε νονά της Ελένης, της κόρης του Αντώνη και της Υβόννης: «Ήταν έγκυος η Υβόννη και ένα ένα βράδυ με παίρνει τηλέφωνο και με ρωτάει αν θα είμαστε σπίτι γιατί ήθελε να έρθει να μου φέρει κάτι. Έρχεται, λοιπόν, και είχε γράψει στην κοιλιά της ένα «νονά» με ερωτηματικό».

Η στιγμή, όμως, που έκανε αίσθηση και άφησε την Φαίη Σκορδά με το στόμα ανοιχτό, ήταν όταν η Μαρία Μπεκατώρου μίλησε για την απίστευτη σύμπτωση που συνέβη στον γάμο.

Μαρία Μπεκατώρου: ”Είδα από κοντά τον θάνατο από την περιπέτεια του πατέρα μου που έσβηνε μέρα με τη μέρα.”

«Μια σύμπτωση που συνέβη στον γάμο έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον.

ΜΑΡΙΑ ΜΠΕΚΑΤΩΡΟΥ: ΣΚΗΝΕΣ ΑΓΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΥ! «ΒΡΗΚΑ ΟΓΚΟ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΜΟΥ…»

Ο Αντώνης είχε κανονίσει τους κανταδόρους από την Κεφαλλονιά, εμένα δεν μου το είχε πει για να μου κάνει έκπληξη.

Πάμε εκεί και αντιλαμβάνομαι ότι οι κανταδόροι που είχαν έρθει να συνοδεύσουν την Υβόννη στον γάμο είναι οι ίδιοι κανταδόροι που είχαν συνοδεύσει εμένα πριν από 11 χρόνια στον δικό μου γάμο», αποκάλυψε η Μαρία.

«ΜΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΠΛΑΚΑ ΤΩΡΑ!», ΑΝΑΦΩΝΗΣΕ Η ΦΑΙΗ. «ΣΟΥ ΛΕΩ ΑΛΗΘΕΙΑ! ΚΑΙ ΠΑΘΑΜΕ ΟΛΟΙ ΠΛΑΚΑ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ…», ΚΑΤΕΛΗΞΕ Η ΜΑΡΙΑ.

Συγκλόνισε η Μαρία Μπεκατώρου με τα όσα είπε: «Νόμιζα πως βρήκα όγκο στο στήθος μου…» ανέφερε και αποκάλυψε τι συνέβη με την παρουσιάστρια!

Μαρία Μπεκατώρου: Περιμένει να της μιλήσουν στο ακουστικό… και εκτός στούντιο!

ΞΕΣΠΑ η Μαρία Μπεκατώρου: Το δημοσίευμα για το παιδί που την ενόχλησε

Η ίδια, μίλησε στην πρεμιέρα της Φαίης Σκορδά στο Πρωινό και μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ένα πρόβλημα υγείας που της εμφανίστηκε ξαφνικά.

«Λίγο πριν παντρέψω την Υβόννη με τον Αντώνη νόμιζα ότι βρήκα έναν όγκο στο στήθος μου» είπε και η Φαίη πάγωσε κανονικά!

«Έκανα εξετάσεις ρουτίνας και είπα στην Υβόννη πως ό,τι και αν συμβεί θα την παντρέψω κανονικά» αποκάλυψε στην παρουσιάστρια.

«Τέλος καλό, όλα καλά ευτυχώς» είπε κλείνοντας η Μαρία.

Leave a comment

Your email address will not be published.