Hit enter after type your search item
freegossip.gr

News, lifestyle, bio and…more

Έλενα Γκρέκου η ΠΡΩΗΝ του Βαλάντη και το βιογραφικό Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά Η τραγουδίστρια και ηθοποιός Έλενα Γκρέκου γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Παρακολούθησε μαθήματα κλασσικό τραγούδι για 4 χρόνια και φοίτησε στη σχολή του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος.

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ από την Έλενα Γκρέκου: Με ΑΡΠΑΞΕ και…

Η σχέση όμως με τον γνωστό τραγουδιστή Βαλάντη και η εγκυμοσύνη την υποχρεώνουν να σταματήσει να εργάζεται νύκτα. Η Έλενα Γκρέκου μετά τον χωρισμό της θα επανέλθει και στις νυχτερινές πίστες αλλά και στη δισκογραφία με το δίσκο “Δε μιλάω με αγνώστους” (2007) και “Μηδέν” (2009). Γενικά όλα αυτά τα χρόνια η Γκρέκου έχει συνεργαστεί με πάρα πολλούς και γνωστούς τραγουδιστές και τραγουδίστριες ενώ συνεχίζει να έχει και τη δική της δισκογραφική παρουσία.

«Μια ημέρα πριν το δικαστήριο με πήρε ο Βαλάντης να βρεθούμε και τα βρήκαμε»
Η Έλενα Γκρέκου και ο Βαλάντης υπήρξαν ένα πολύ ερωτευμένο ζευγάρι. Μαζί απέκτησαν ένα παιδί (σ.σ Χάρης) αλλά κάποια στιγμή η σχέση τους έκανε τον κύκλο της, με αποτέλεσμα να αποφασίσουν να ακολουθήσουν διαφορετικούς δρόμους. Η εντυπωσιακή τραγουδίστρια είναι πολύ δεμένη με τον 15χρονο σήμερα Χάρη, ο οποίος αποτελεί για εκείνη την απόλυτη προτεραιότητά της.

Βαλάντης: Το ΑΓΝΩΣΤΟ ΠΑΙΔΙ του με την Έλενα Γκρέκου! ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ! ΗΛΙΚΙΑ, ΥΨΟΣ

Για πολλά χρόνια ο εν λόγω τραγουδιστής και η επίσης τραγουδίστρια σύντροφός του βρίσκονταν σε δικαστική διαμάχη, παρ’ όλο που είχαν αποκτήσει μαζί και έναν γιο άνευ γάμου.

Η Έλενα Γκρέκου σε συνέντευξή της το 2016 μίλησε για την δικαστική διαμάχη που είχε με τον Βαλάντη και πώς τα βρήκανε εξωδικαστικά. Η ίδια είχε πει στο περιοδικό Χάι: “Συνειδητοποίησα ότι αυτό που ουσιαστικά θέλω από τη σχέση μου με τον Βαλάντη, ήταν να είναι κοντά στο παιδί. Κακά τα ψέματα, μεγαλώνω αγόρι και το πρότυπο του άντρα είναι πολύ σημαντικό. Έβαλα λοιπόν προτεραιότητα τη σχέση του με τον πατέρα του και σε δεύτερη μοίρα τα της οικονομικής φύσης θέματα.

ΒΑΛΑΝΤΗΣ & ΕΛΕΝΑ ΓΚΡΕΚΟΥ | Δείτε τον 15 χρόνο γιο τους!

Την διατροφή ή οτιδήποτε άλλο. Μπήκε σε προτεραιότητα η επαφή με τον πατέρα του.Πιστεύω πως το κουμπί, σε όλους τους ανθρώπους, είναι η επικοινωνία. Αν έχεις την καλή διάθεση να κάνεις διάλογο, δεν υπάρχει άνθρωπος που θα σε απορρίψει. Αν είσαι προκατειλημμένος, τα βλέπεις όλα μαύρα κι έχεις απότομη κι επικριτική συμπεριφορά απέναντι στον άλλον, δεν βγαίνει κάτι.

Ήξερα πολύ καλά τον Βαλάντη, μιας και γνωριζόμαστε από παιδιά, ένα είναι το κουμπί του. Θέλει καλό τρόπο. Δεν θέλει εντάσεις, δεν θέλει να του επιβάλεις πράγματα. Δυο μέρες πριν γίνει το δικαστήριο μου ζήτησε να βρεθούμε και είπα ναι. Ενώ σε άλλη περίπτωση, εφόσον είχα πάρει την απόφαση να πάω δικαστικά, δεν θα βρισκόμουν μαζί του, δεν θα έκανα διάλογο. Είπα όμως πως αξίζει, για χάρη του παιδιού μου, να πάω και ίσως έβγαινε κάτι. Τελικά, η πολύωρη συζήτηση που είχαμε εκείνο το βράδυ, δεν έφερε απλά το καλύτερο αποτέλεσμα για το παιδί, αλλά και για μένα, Αισθάνομαι καλύτερος άνθρωπος μετά απ’ αυτό. Δεν ξέρω αν θα ένιωθα τόσο καλά, αν αυτή τη στιγμή ήμασταν σε διαμάχη”.

«Θα είχα κάνει καριέρα, αν ήμουν πιο εύκολη. Με ό,τι συνεπάγεται αυτό»
«Ο γιος μου ξέρει ότι η μαμά δεν δουλεύει πλέον τόσο για την καριέρα, αλλά για να του παρέχει κάποια πράγματα παραπάνω. Να μη του λείπει τίποτα. Σίγουρα αγαπάω το τραγούδι, αλλά βάζω τον ρόλο της μάνας σε πρώτη μοίρα, γιατί είναι αληθινός. Εκεί είμαι εγώ. Είμαι η Έλενα. Στον χώρο αυτό, πολλές φορές, μπαίνεις στην διαδικασία να μην είσαι ο εαυτός σου. Κι είναι κάτι που δεν γουστάρω καθόλου, για αυτό και έχω πάει πίσω σε αυτή τη δουλειά. Έχω μάθει να έχω μπέσα, να είμαι ντόμπρα με τους ανθρώπους, να μιλάω έξω από τα δόντια, να μη παραμυθιάζω, να μην υπόσχομαι, να μην δίνω ελπίδες, γενικά δεν είμαι διπλωμάτης.

Έλενα Γκρέκου: Βραδινή έξοδος με τον 15 χρόνο γιο που έχει αποκτήσει με τον Βαλάντη!

Θα είχα κάνει καριέρα, αν ήμουν πιο εύκολη. Με ό,τι συνεπάγεται αυτό. Αλλά δεν είμαι εύκολη γενικότερα. Ούτε ως γυναίκα, ούτε ως άνθρωπος, ούτε σαν χαρακτήρας. Είμαι ένας άνθρωπος που μπορεί αύριο το πρωί που θα ξυπνήσω, να βρεθεί ο πρίγκιπας, να έχω μπει στο μεγαλύτερο, το καλύτερο στούντιο με τους καλύτερους συνθέτες, να είμαι στο καλύτερο μαγαζί με τις προδιαγραφές να γίνω το νούμερο ένα, να έρθει ο πρίγκιπας με το άλογο και να εξαφανιστώ», είχε πει στο περιοδικό Χάι το 2016».

https://www.youtube.com/watch?v=i-PKpzbxaig

Βαλάντης – Έλενα Γκρέκου: Άνοιξαν ινστιτούτο μασάζ
Η επιχειρηματική δραστηριότητα του πρώην ζευγαριού στη Ρόδο είναι ένα ινστιτούτο μασάζ Το πρώην ζευγάρι παρά το γεγονός ότι διάλεξαν να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους στις ζωές τους πριν από χρόνια, αυτό δεν επηρέασε σε τίποτα τις καλές σχέσεις μεταξύ τους ειδικά εφόσον έχουν φέρει στον κόσμο ένα παιδί. Μιλώντας για τις δικαστικές αντιμαχίες που είχαν στο παρελθόν,

https://www.youtube.com/watch?v=UjVyxERl0G4

Απο Eλενα Γκρέκου σε Ελενα Πασχαλίδου το βιογραφικό , καταγωγή και η ηλικία

η Έλενα Γκρέκου εξήγησε ότι το νεαρό της ηλικίας τους και τα δυσάρεστα συναισθήματα του χωρισμού ευθύνονταν τότε για αυτή την απόφαση.”Είχαμε ανοίξει ένα στούντιο μασάζ με τον Βαλάντη. Ήταν δική μου ιδέα, ο Βαλάντης με βοήθησε… Αλλά τώρα το έχουμε κλείσει λόγω κορονοϊού. Το υψηλότερο μεροκάματο που έχω πάρει όταν τραγουδούσα ήταν 250.000 δραχμές. Γενικότερα δεν ξόδευα πολλά λεφτά, ήμουν μαζεμένο κορίτσι. Έχω πάρει ένα σπίτι στην Αθήνα κι ένα στη Θεσσαλονίκη”.

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :