Hit enter after type your search item
freegossip.gr

Breaking news,news,lifestyle,

Ιωάννα Μαλέσκου ΤΕΛΟΣ! Οι ΠΛΑΣΤΙΚΕΣ ή τα…ΔΙΠΛΩΜΑΤΑ; Ποιος την ΕΦΑΓΕ από τον Σκάι; Το δυσκολότερο εμπόδιο για όλους τους παροσιαστές είναι να είναι ο…εαυτός τους; Όχι! Να το πεις και αλλιώς: Το δυσκολότερο είναι, να φαίνονται ο εαυτός τους και ας μην είναι; Ούτε αυτό! Το δυσκολότερο αλλά και σημαντικότερο για κάθε παρουσιαστή, είναι να περνά…ΑΠΑΡΑΤΗΡΗΤΟΣ! Να πέφτεί όλη η προσοχή σου σε αυτό που παρουσιάζει!

ΒΟΜΒΑ! ΕΚΤΟΣ Σκάι η Ιωάννα Μαλέσκου!

Πόσοι μπορούν να το κάνουν αυτό; Ακόμα και αυτοί που μπορούν δεν μπορούν να το πετυχαίνουν πάντα. Φυσικά δεν μιλάμε για τις περιπτώσεις κατά τις οποίες συνηδειτά παρακολουθούμε το…σόου ενός ανθρώπου. Μιλάμε για τις ενημερωτικές – ψυχαγωγικές εκπομπές.

Πέραν της μπόλικης και ίσως άχρηστης επί τυ παρόντος θεωρίας, εκείνο που μας κούραζε, ήταν το ότι η Ιωάννα Μαλέσκου καταφέρνει πάντα να προσέχουμε εκείνη.

Τον τρόπο που κινείται, που μιλά, που χορεύει, τα άψογα – νομίζει – Ελληνικά της.

Λέμε “νομίζει” διότι καλά μιλάει όχι εκείνο που κατέχει πολύ καλά κανόνες γραμματικής, αλλά εκείνος που μπορεί να εκφράζεται πιο εύτοχα και πιο αρεστά με τις λέξεις που γνωρίζει.

Όταν λοιπόν η προσοχή μας πέφτει πάντα στο άγχος της Ιωάννας Μαλέσκου να πει εξυπνάδα, στην π΄ροθεση της να μας εντυπωσιαάσει σε κάθε φράση της με τις γραμματικές της γνώσεις, απέτυχε!

Ιωάννα Μαλέσκου vs Δημήτρης Ουγγαρέζος: Το ακραίο bullying, οι πλαστικές και τα μπότοξ

Βλέπει το δέντρο, χάνει το δάσος. Νομίζω δεν χρειάζεται να το αναπτύξουμε άλλο. Χρειάζεται όμως να πούμε πως η Ιωάννα ήθελε δύο πιστοποιητικά φέτος για να συνεχίσει> Πίστωση χρόνου η καλά νούμερα τηλεθέασης.

Τα νύμερα δεν τα έφερε, όπότε θα μπορούσε κάτω από ευνοικές συνθήκες να έχει πίστωσει χρόνου.

Έλα όμως που έδιειξε έλλειψη ψυχραιμίας, μπορείς να πεις και σεβασμού. Είχαμε ναάγκη να την δούμε αφού – νομίζει – πως μιλά τόσο καλά Ελληνικά, να φέρεται και καλά.

 

Να μην δούμε αυτό το προσποιητά – πιστεύουμε – γελαστό πρόσωπο, να βγάλει νύχια απέναντι σε καλεσμένο που της κάνει παρατήρηση. Από μια κοπέλα που διεκδικεί την…αρτιότητα στο λόγο, στην εμφάνιση, στον χαρακτήρα, περιμένεις στην κρίσιμη στιγμή, να δείξει αυτοσυγκράτηση, ευγένεια και μεγαλοψυχία.

 

Η Ιωάννα έδιεξε τ΄ακριβώς αντίθετα! Έβγαλε ειρωνεία (δείγμα αδυναμίας), έβγαλε θυμό, ήταν προκλητική απέναντι στον Τάσο Χαλκιά. Θα κέρδιζε τις όποιες εντυπώσεις μ΄΄ενα απλό “συγνώμη”.

Εκεί δείχνεις μέγεθος! Στη ΣΥΓΝΩΜΗ!

Για να μπορείς να σκύψεις, πρέπει να έχεις…μπόι! Όλοι σε εκτιμούν αν σ’ ακούσουν να ζητάς συγνώμη. Επειδή δεν συνεχίζεις να προσπαθείς να τους κοροιδέψεις περισσότερο και έχεις την ευφυία να το καταλάβεις. Επειδή έχεις το θάρρος. Άρα έχεις την…ικανότητα.

Ιωάννα Μαλέσκου vs Δημήτρης Ουγγαρέζος: Το ακραίο bullying, οι πλαστικές και τα μπότοξ

Έπειτα η Ιωάννα Μαλέσκου έκανε το χειρότερο. Μιλώντας σε κάμερα άλλης εκπομπής που πήγε να την ρωτήσει σχετικά με τον τηλεοπτικό της καυγά, απάντησε “ο κόσμος βλέπει και κρίνει”.

 

Πως μια τόσο έξυπνη, μορφωμένη κοπέλα, πιστέυει πως επειδή επικαλέστηκε τον κόσμο, ο κόσμος της έδωσε και δίκιο; Πιο πολύ θα την κατέβασε κατάταξη στην τηλεοπτική του συνείδηση!

Ιωάννα Μαλέσκου ΤΕΛΟΣ! Οι ΠΛΑΣΤΙΚΕΣ ή τα...ΔΙΠΛΩΜΑΤΑ; Ποιος την ΕΦΑΓΕ από τον Σκάι;
Ιωάννα Μαλέσκου ΤΕΛΟΣ! Οι ΠΛΑΣΤΙΚΕΣ ή τα…ΔΙΠΛΩΜΑΤΑ; Ποιος την ΕΦΑΓΕ από τον Σκάι;

Απ όλα αυτά, ο βασικός λόγος που ο Σκάι την…τελειώνει, είναι τα νούμερα τηλεθέασης. Αν τα έφερνε, φυσικά και θα συνέχιζε.

Διαβάστε ακόμα: Ιωάννα Μαλέσκου: βιογραφικό! Πριν και ετά τις πλαστικε΄ς επεμβάσεις. Ύψός, ηλικία
Ιωάννα Μαλέσκου βιογραφικό γεμάτο πλαστικές: Η ηλικία, το ύψος, τα κιλά, οι σπουδές και η καταγωγή Η Ιωάννα Μαλέσκου έχει γεννηθεί και έχει μεγαλώσει την Πρέβεζα.

Την ηλικία της θα τη βρείτε στο τέλος του άρθρου. Σπούδασε παιδαγωγικό στην Θεσσαλονίκη και στη συνέχεια πήγε στην Κρήτη για να εργαστεί ως δασκάλα. Συνήθως εργαζόταν σε χωριά του Νομού Ηρακλείου, άλλα ήταν και για ένα χρόνο στο Ρέθυμνο όπου έκανε παράλληλη στήριξη.

Το 2013 που πρωτοπήγε στο νησί, της πρότειναν να συμμετάσχει στα καλλιστεία και συγκεκριμένα στον 34ο Παγκρήτιο Διαγωνισμό Ομορφιάς. Έτσι αφού κέρδισε τον τίτλο της Β’ αναπληρωματική Miss Κρήτη, την καλούσαν σε διάφορες εκπομπές.

 

Μία από τις εκπομπές αυτές ήταν και η εκπομπή που παρουσίαζε αργότερα και η ίδια το “Καλό μεσημέρι”. Στη συνέχεια άρχισε να ασχολείται με την τηλεόραση.

Αρχικά παράλληλα με την εβδομαδιαία της εκπομπή εργαζόταν και ως δασκάλα. Όταν όμως ξεκίνησε την καθημερινή της εκπομπή, παραιτήθηκε. Δεν αποκλείει το να επιστρέψει στην εκπαίδευση σε μεγαλύτερη ηλικία. Η Ιωάννα είναι σχεδόν 5 χρόνια σε σχέση.

Ο σύντροφος της είναι από την Κρήτη και τον πρώτο καιρό ήταν φίλοι.

Η φιλία αυτή εξελίχθηκε σε μια όμορφη σχέση. Ο σύντροφος της φτιάχνει μηχανήματα για νοσοκομεία. Η πρώτη εκπομπή που παρουσίασε στην Κρήτη ήταν το “My forma” και ήταν μια δική της ιδέα. Όλοι την αποκαλούν ως “Η Ελένη Μενεγάκη της Κρήτης”.

Το θεωρεί τιμητικό. Το 2020 η Ιωάννα Μαλέσκου αποτελεί την πιο πολυσυζητημένη μεταγραφή της χρονιάς και από το Κρήτη TV πηγαίνει στον ΣΚΑΪ.

Σε παλιότερη συνέντευξη έχει πει πως γυμνάζεται 3-4 φορές την εβδομάδα, από 1,5 ώρα την κάθε φορά. Τρώει τα πάντα άλλα με μέτρο και στη διατροφή της έχει πάντα πρωτεΐνη.

Η Ιωάννα Μαλέσκου έγινε ευρέως γνωστή μέσα από τις εκπομπές του Νίκου Μουτσινά ο οποίος προέβαλλε αποσπασματικά βίντεο από την εκπομπή της που ονομαζόταν “Καλό μεσημέρι”.

Ποια είναι η ηλικία της; Πόσο χρονών είναι η Ιωάννα Μαλέσκου;

Η παρουσιάστρια γεννήθηκε στις 14 Φεβρουαρίου του 1989 στην Πρέβεζα και είναι 31 ετών (το άρθρο γράφτηκε το 2020).Δημήτρης Ουγγαρέζος – Ιωάννα Μαλέσκου… δυο μηδέν!

Καυστικός για μια ακόμη φορά ήταν ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, ο οποίος με σχόλιο του στο twitter «κάρφωσε» για τα καλά την Ιωάννα Μαλέσκου.

Και αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά.

Τι συνέβη όμως τώρα; Αφορμή για το νέο tweet κατά της παρουσιάστριας, τα όσα ειπώθηκαν στο Love It περί bullying.

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος δημοσίευσε στο twitter του ένα μήνυμα άλλου χρήστη, το οποίο έγραφε:

«Το να κρίνεις για την εξωτερική εμφάνιση κάποιον για μένα είναι μακράν ό,τι χειρότερο μπορεί να γίνει», σχολίασε η Ιωάννα Μαλέσκου στον αέρα της εκπομπής, με τον χρήστη του Twitter να γράφει χαρακτηριστικά: «Είπε η Μαλέσκου.

Η Μαλέσκου, που έχει ασκήσει ακραίο bullying στον ίδιο της τον εαυτό με τις πλαστικές και τα μπότοξ που έχει κάνει».

Πώς απάντησε ο παρουσιαστής; Αναδημοσίευσε το μήνυμα και σχολίασε: «Και δεν είναι η μόνη. Ν’ αγιάσει το στόμα σου».

Θυμίζουμε πως αυτή είναι η δεύτερη φορά που ο Δημήτρης Ουγγαρέζος εκφράζεται δημόσια για την Ιωάννα Μαλέσκου αφού την πρώτη φορά είχε σχολιάσει καυστικά την αποχώρηση του James Καφετζή από την εκπομπή της.

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
WordPress Cookie Plugin by Real Cookie Banner