Δημοφιλή

“ΤΡΑΥΛΙΖΑΝ” Σκορδά και Οικονομάκου! Μην ΜΑΘΕΙΣ ΠΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΒΓΑΖΟΥΝ και τα ΒΓΑΛΕΙΣ και συ!!!

“ΤΡΑΥΛΙΖΑΝ” Σκορδά και Οικονομάκου! ΞΕΡΟΚΑΤΑΠΙΝΑΝ! Μην ΜΑΘΕΙΣ ΠΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΒΓΑΖΟΥΝ τα ΒΓΑΛΕΙΣ και συ!!! Αυτό είναι το άγχος τους! Να σου πουν πόσο δύσκολο είναι να κάνεις και συ πετυχημένο λογαριασμό στο ίνσταγκραμ και να βγάζει 100 χιλιάδες τον μήνα! Αυτό είναι το άγχος τους. Να σε πέισουν πως δεν κάνουν γυμναστική. Ούτε δίαιτα. Απλά γεννήθηκαν με καλό γονίδιο. Άρα, μην κοπιάσεις.Δεν θα κάνεις ποτέ το κορμί τους!!!

“Μαχαιριά” στην πλάτη της πρώην συζύγου του Φαίης Σκορδά και όχι μόνο στην Αθηνά Οικονομάκου ή την Μαίρη Συνατσάκη και όποια άλλη διάσημη Ελληνίδα κονομάει τρελλά, απίστευτα ποσά για όσους δεν έχουν έτοιους λογαριασμούς, και δεν μπορούνς αν τους διαφημίσουν ώτσε να πάρου ακόλουθους.

ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ! Ο Λιάγκας ΞΕΣΚΕΠΑΣΕ τα ΜΥΘΙΚΑ ΠΟΣΑ που ΠΑΙΡΝΟΥΝ Σκορδά Οικονομάκου από το instagram!!!

Η κάθε διαφήμιση φέρνει τραλλά ποσά. Ακούγονται νούμερα πέντε δέκα και παραπάνω χιλιάδων ερώ για κάθε διαφημιστικό. Πώς ο Γιώργος Λιάγκας έκανε τέτοια προδωσία στην Φαίη Σκορδά.

Δεν ήταν ούτε αστείο να γελάσει η Φαίη, ούτε η Αθηνα Οικονομάκου που δεν πίστευαν το ΔΗΜΟΣΙΟ ΑΔΕΙΑΣΜΑ που τους έκανε κάποιος που επίσης έχει μεγάλο λογαριασμό στο ίνσταγκραμ.

ΑΠΟΤΥΧΙΑ ως… άντρας η Φαίη Σκορδά!

Θα κάνουμε μόνο μια μικρή υπενθύμιση, χωρίς να υπάρχει ούτε λόγος ούτε ανάγκη, να δούμε πόσα χρήματα βγάζει ο Γιώργος Λιάγκας (προφανώς, λιγότερα χρήματα από τον ίνσταγκραμ πολύ λιγότερα από την Φαίη που είναι γυναίκα και παίρνει απέιρως περισσότερες διαφημίσεις).

ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ! Ο Λιάγκας ΞΕΣΚΕΠΑΣΕ τα ΜΥΘΙΚΑ ΠΟΣΑ που ΠΑΙΡΝΟΥΝ Σκορδά Οικονομάκου από το instagram!!!

ΕΧΑΣΑΝ τα λόγια τους, δεν ήξεραν τι έλεγαν, παραμιλούσαν, προσπαθούσαν με ακατάληπτες φράσεις απλώς να τον διακόψουν και τελικά ο Λάγκας αποκάλυψε πόσα παίρνουν.

ΕΠΕΣΑΝ οι ΜΑΣΚΕΣ για Σκορδά, Οικονομάκου και Συνατσάκη! ΧΟΡΟΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΥΡΩ στα ΠΟΔΙΑ τους!
ΕΠΕΣΑΝ οι ΜΑΣΚΕΣ για Σκορδά, Οικονομάκου και Συνατσάκη! ΧΟΡΟΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΥΡΩ στα ΠΟΔΙΑ τους!

Τα 50 χιλιάδες ευρώ που είπε και ούτε η Φαίη Σκορδά τόλμησε να διαψεύσει αλλά κι η Αθηνα Οικονομάκου αναγκάστηκε να πει το αμίμητο: Δεν ξέρω, είμαι εντελώς άσχετη με τα οικονομικά”….

Μπορείτε να μετρήσετε πόσα εκατομμύρια ευρώ μπορούν να έχουν εισπράξει μέσα σε αυτή την ΔΕΚΑΕΤΙΑ που έχουν θεριέψει οι γογαριασμοί τους στα σόσιαλ;

"ΤΡΑΥΛΙΖΑΝ" Σκορδά και Οικονομάκου! Μην ΜΑΘΕΙΣ ΠΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΒΓΑΖΟΥΝ και τα ΒΓΑΛΕΙΣ και συ!!!
“ΤΡΑΥΛΙΖΑΝ” Σκορδά και Οικονομάκου! Μην ΜΑΘΕΙΣ ΠΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΒΓΑΖΟΥΝ και τα ΒΓΑΛΕΙΣ και συ!!!

Φυσικά τα ποσά φαίνεται πως είναι πολύ πολύ μεγαλύτερα με ένα εκκατομμύριο followers! Φυσικά νοιώθον πολύ άνολα όταν σε μια πρωινή εκπομπή σε τόσο μεγάλο κανάλι, ακούει όλη η Ελλάδα τι κάνει η…τσέπη τους.

Φυσικά μαγκιά τους ανα βγάζουντόσα και περισσότερα. Μαγκιά τους να γνωρίζουν που και πως να επενδύσουν τον χρόνο τους για να τους αποδώσει τέτοια ποσά.

Μαγκιά τους που γνωρίζουν πως να …χωθούν σε ένα τόσο διαδραστικό μέσο και να το χρησιμοποιήσουν υπέρ του πορτοφολιού τους.

Το χριστουγεννιάτικο δέντρο του σπιτιού της Σκορδά ειναι … η ΦΑΙΗ ΣΚΟΡΔΑ!

Τρομερό είναι όμως που ο Λιάγκας απροκάλυπτα και γνωρίζοντας πολύ καλά πόσο εκθέτει την Φαίη μιλώντας για το ίνσταγκραμ της Αθηνάς Οικονομάκου – αφού και η Φαίη έχει από τους πιο μεγάλους λογαριασμούς στο instagram – ο οποίος μάλιστα είναι γεμάτος από διαφημιστικά.

Διαφημιστικά τα οποία πληρώνονται προφανώς αδρά, αφού έχουν μεγαλύτερη πρόσβαση στο κοινό απ’ αυτή της τηλεόρασης.

Αυτό που συνέβει σήμερα ήταν από όχι καλή πρόθεση, ήταν απόλυτα συνηδειτό αφού αυτό το στρίμωγμα στην Αθηνά Οικονομάκου δεν θα στερούσε κάτι από τους θεατές αν δεν το έβλεπαν.

Το χριστουγεννιάτικο δέντρο του σπιτιού της Σκορδά ειναι … η ΦΑΙΗ ΣΚΟΡΔΑ!

Τώρα όμως σίγουρα πολλοί γαργαλήθηκαν όταν είδνα με τα μάτια τους την Αθηνα Οικονομάκου ουσιαστικά να παραδέχεται τα τροεμρά ποσά που εισπράττει.

Αναγκάστηκε μάλιστα να τα δικαιολογήσει – ενώ δεν υπήρχε λόγος, μόνη της έπεσε στο λάθος – λέγοντας πως δουλεύει μαζί με την Μαίρη Συνατσάκη πολύ σκληρά, εξηγόντας έτσι πόσο τους αξίζουν αυτά τα χρήματα.

Δείτε το αποκαλυπτικότατο βίντεο. ΕΠΕΣΑΝ οι μάσκες!

 

ΑΠΟΤΥΧΙΑ ως… άντρας η Φαίη Σκορδά!

Related Articles

Back to top button