Έλενα Παπαρίζου πρόβλημα υγείας: Η εξωσωματική, οι ορμόνες, η σκλήρυνση κατά πλάκας και ο θυρεοειδής

Έλενα Παπαρίζου πρόβλημα υγείας: Η εξωσωματική, οι ορμόνες, η σκλήρυνση κατά πλάκας και ο θυρεοειδής Σε ενόχλησε που στάθηκαν κάποιοι στα λίγα κιλά που πήρες; Γράφτηκαν και ειπώθηκαν πολλά.

Προσπαθώ να μην ασχολούμαι με κακεντρέχειες και μικρότητες. Δεν με κάνουν τα κιλά μου τραγουδίστρια, αλλά η φωνή μου. Σίγουρα μια ωραία εικόνα βοηθάει, αλλά η φωνή προέχει πάντα.

Έγραψα ότι πήρε κιλά λόγω εξωσωματικής…
Έλενα Παπαρίζου πρόβλημα υγείας: Η εξωσωματική, οι ορμόνες, η σκλήρυνση κατά πλάκας και ο θυρεοειδής

Έγραψαν ότι έκανα εξωσωματική, που δεν έκανα, έγραψαν ότι πήρα ορμόνες, έγραψαν ότι πάσχω από σκλήρυνση κατά πλάκας, έγραψαν, έγραψαν… Το μόνο που έγινε είναι ότι απέκτησα θυρεοειδή, τίποτα παραπάνω.

Πώς κατάφερες να παντρευτείς χωρίς να σε πάρουμε χαμπάρι;

Αν θέλεις να μην σε πάρουν χαμπάρι, δεν σε παίρνουν… Θέλαμε να κρατήσουμε το γάμο μας μόνο για εμάς και τους δικούς μας και το καταφέραμε. Δεν είπαμε τίποτα σε κανέναν άλλον, παρά μονάχα στις οικογένειές μας, γι’ αυτό και κρατήθηκε μυστικό. Αλλιώς εύκολα μπορούσε να διαρρεύσει και δεν το θέλαμε.

The Voice: “Τα πήρε” η Έλενα Παπαρίζου με τον Κωνσταντίνο Αργυρό

Πολιτικός γάμος ήταν;

Πολιτικός ήταν και… τέλος.

Θα ακολουθήσει και θρησκευτικός;
Έλενα Παπαρίζου

Κάποια στιγμή ναι, θα γίνει και θρησκευτικός.

Θα συγχωρούσες την απιστία;
Δεν ξέρω, δεν ξέρω… καλύτερα να μην το μάθω αν γίνει… Μακριά από εμένα η απιστία! Δεν θέλω να μου συμβεί ποτέ, άρα δεν θα απαντήσω αν θα την συγχωρούσα… Μακριά από εμένα!