Η Έλενα Παπαρίζου ΕΞΟΜΟΛΟΓΕΙΤΑΙ για της εξωσωματικές!

Η Έλενα Παπαρίζου ΕΞΟΜΟΛΟΓΕΙΤΑΙ για της εξωσωματικές! Η Έλενα μιλά για τον σύζυγό της και… στάζει μέλι, ενώ αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο για τον ερχομό ενός παιδιού! “Ένα παιδί είναι το πιο “ακριβό” δώρο. Στο γράμμα μου θα το ζητήσω. Το θέλουμε πολύ μέσα στο 2016! Μακάρι να μας ακούσει ο Θεός”, αποκάλυψε

The Voice: “Τα πήρε” η Έλενα Παπαρίζου με τον Κωνσταντίνο Αργυρό

Τα Χριστούγεννα είναι μια γιορτή χαράς…

“Πρέπει να είναι για όλους μας, ακόμη κι αν έχουμε τραύματα. Εγώ έχασα τον μπαμπά μου ανήμερα τα Χριστούγεννα και έκτοτε κουβαλάω μια θλίψη… Κλαίω, νοσταλγώ, αλλά ξέρω πώς πρέπει να κοιτάζω μπροστά και να χαίρομαι με την μεγάλη αγάπη που εισπράττω από την υπόλοιπη οικογένειά μου, τον άντρα μου, τους φίλους και το κοινό”…

Έλενα Παπαρίζου feat. Marseaux: “Deja Vu” Το official video μόλις κυκλοφόρησε!

Σε ενόχλησε που στάθηκαν κάποιοι στα λίγα κιλά που πήρες; Γράφτηκαν και ειπώθηκαν πολλά.

Προσπαθώ να μην ασχολούμαι με κακεντρέχειες και μικρότητες. Δεν με κάνουν τα κιλά μου τραγουδίστρια, αλλά η φωνή μου. Σίγουρα μια ωραία εικόνα βοηθάει, αλλά η φωνή προέχει πάντα.

Έγραψα ότι πήρε κιλά λόγω εξωσωματικής…

Έλενα Παπαρίζου 

The Voice: Γιατί αναφώνησε στην κάμερα “θα τρελαθώ” η Έλενα Παπαρίζου;

Έγραψαν ότι έκανα εξωσωματική, που δεν έκανα, έγραψαν ότι πήρα ορμόνες, έγραψαν ότι πάσχω από σκλήρυνση κατά πλάκας, έγραψαν, έγραψαν… Το μόνο που έγινε είναι ότι απέκτησα θυρεοειδή, τίποτα παραπάνω.

Πώς κατάφερες να παντρευτείς χωρίς να σε πάρουμε χαμπάρι;

Αν θέλεις να μην σε πάρουν χαμπάρι, δεν σε παίρνουν… Θέλαμε να κρατήσουμε το γάμο μας μόνο για εμάς και τους δικούς μας και το καταφέραμε. Δεν είπαμε τίποτα σε κανέναν άλλον, παρά μονάχα στις οικογένειές μας, γι’ αυτό και κρατήθηκε μυστικό. Αλλιώς εύκολα μπορούσε να διαρρεύσει και δεν το θέλαμε.

Ελένα Παπαρίζου: Το ΦΙΛΙ με τον Σάκη Ρουβά ΑΝΑΨΕ ΦΩΤΙΑ;

Πολιτικός γάμος ήταν;

Πολιτικός ήταν και… τέλος.

Θα ακολουθήσει και θρησκευτικός;

Κάποια στιγμή ναι, θα γίνει και θρησκευτικός.

Θα συγχωρούσες την απιστία;
Δεν ξέρω, δεν ξέρω… καλύτερα να μην το μάθω αν γίνει… Μακριά από εμένα η απιστία! Δεν θέλω να μου συμβεί ποτέ, άρα δεν θα απαντήσω αν θα την συγχωρούσα… Μακριά από εμένα!

Αρέσει σε %d bloggers: