Ελένη Μενεγάκη: «Δεν μου λείπει η τρελή ανεμελιά εκείνων των χρόνων. Την σκέφτομαι, την έζησα, την ευχαριστήθηκα ειλικρινά.’

Ελένη Μενεγάκη: «Δεν μου λείπει η τρελή ανεμελιά εκείνων των χρόνων. Την σκέφτομαι, την έζησα, την ευχαριστήθηκα ειλικρινά.'

Ελένη Μενεγάκη: «Δεν μου λείπει η τρελή ανεμελιά εκείνων των χρόνων. Την σκέφτομαι, την έζησα, την ευχαριστήθηκα ειλικρινά.’ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΟΥ

Δυο δεκαετίες μετά, η παρουσιάστρια δεν κρύβει πως ο παλιός της εαυτός υπάρχει ακόμα:

«Εκείνο το κορίτσι υπάρχει ακόμα στην ψυχή μου και πολλές φορές βγαίνει μπροστά. Τα χρόνια πέρασαν, με μεγάλωσαν, με ωρίμασαν, μου έμαθαν πολλά, και το κυριότερο, χαίρομαι για την επιμονή και τις επιλογές μου, όχι μόνο σε προσωπικό αλλά και σε επαγγελματικό επίπεδο. Η δουλειά δεν με δυσκόλεψε ιδιαίτερα ως προς τις ευκαιρίες, πάντα είχα. Από την άλλη όμως, δούλευα και ήμουν παιδί που άκουγε. Δεν μπήκα σε αυτή τη δουλειά προσποιούμενη πως τα ξέρω όλα, και αυτό με γλύτωσε από πολλές κακοτοπιές».

ΕΛΕΝΗ ΜΕΝΕΓΑΚΗ: ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ…. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΕΙΡΟ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΑΡΑΠΕΡΑ!

ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΓΙΝΟΜΟΥΝ 25 ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ

«Δεν μου λείπει η τρελή ανεμελιά εκείνων των χρόνων. Την σκέφτομαι, την έζησα, την ευχαριστήθηκα ειλικρινά. Προχώρησαν, τα πήγα καλά πιστεύω και αν μου έλεγες να ξαναγίνω 25 δεν θα το έκανα με τίποτα».

«ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ-ΟΣΑ ΚΑΤΕΚΤΗΣΑ ΔΕΝ ΤΑ ΧΑΛΑΛΙΖΩ ΓΙΑ ΤΑ ΝΙΑΤΑ»

«Στη ζωή μου τα πράγματα έχουν φτάσει σήμερα στο σημείο που θέλω και προσωπικά και επαγγελματικά. Είμαι πολύ καλά, δεν ήμουν έτσι όταν ήμουν μικρότερη, αν και είχα πολλή ανεμελιά και χρόνο μπροστά μου για να δημιουργήσω, να πετύχω ή να αποτύχω. Τα πήγα μια χαρά και δεν θα ήθελα να ξεκινήσω πάλι από την αρχή, ακόμα και αν γινόμουν 25. Αυτά που έχω κατακτήσει δεν τα χαλαλίζω ούτε καν για τα νιάτα. Δεν λέω, ήταν υπέροχα, ερωτεύτηκα, διασκέδασα, γλέντησα, έπαιξα, όπως όλοι μας σε αυτή την ηλικία, αλλά δεν θέλω να το ξαναπεράσω. Τα κατάφερα καλά, είμαι ευτυχισμένη» δηλώνει η Ελένη, προσθέτοντας πως:

«Ο,τι λάθη έπρεπε να γίνουν, στο ορκίζομαι αυτά με διαμόρφωσαν. Όλα τα λάθη μου με έμαθαν πράγματα και πια δεν επαναλαμβάνω τα ίδια. Δεν λέω ότι δεν κάνω λάθη, απλώς το παίρνω το μάθημα μου».

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΧΛΙΔΗ ΚΑΙ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ! Η ΕΓΚΥΟΣ ΜΕΝΕΓΑΚΗ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟΝ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΗΠΟ ΤΗΣ!

ΕΚΑΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΑ ΛΑΘΗ: ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΕΡΕΚΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΕΣΩΣΤΡΕΦΕΙΑ

Απαντώντας στην ερώτηση για το τι μεσολάβησε και άλλαξε επικοινωνιακή τακτική, εξηγεί:

«Εγώ άλλαξα, μεγάλωσα και όσο μεγαλώνω, μαθαίνω από τα λάθη μου. Δεν αποποιούμαι το παρελθόν μου και εντάξει δεν έκανα και κάνα έγκλημα. Δοκίμαζα έναν τρόπο ζωής με τον ίδιο τρόπο που αντιμετωπίζεις δουλειές, καταστάσεις. Δεν έκανα κάτι με πρόγραμμα, ούτε γνώριζα το αποτέλεσμα εκ των προτέρων. Στην πρώτη φάση της ζωής μου-αυτή που αποκαλείς υπερέκθεση- έκανα κάποια επικοινωνιακά λάθη. Η δεύτερη φάση νομίζω μου πάει καλύτερα και την ακολουθώ.

Σίσσυ Χρηστίδου: Η ΠΟΡΤΑ που ΕΡΙΞΕ στην πρόταση ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ της Ελένης Μενεγάκη

Μπορεί σε καμιά δεκαετία να περάσω και τρίτη φάση δεν το ξέρω. Μαθαίνω, ελίσσομαι, βλέπω και αλλάζω, όσο αλλάζουν και οι εποχές. Εγώ δεν είχα συμβουλάτορες δίπλα μου, ούτε μάνατζερ να μου πουν τι είναι σωστό και τι όχι. Όλα τα λάθη από το κεφάλι μου τα έκανα πάντα, όμως όλοι έχουμε δικαίωμα στα λάθη. Στην πιο δύσκολη φάση της ζωής μου, όταν ανατράπηκαν όλα, ανακάλυψα ότι πλέον δεν μου αρέσει αυτό, δεν θέλω άλλο να με βλέπω συνεχώς. Είδα ότι δεν ταιριάζει στον χαρακτήρα μου. Δεν είμαι πια η ίδια Ελένη, δεν είμαι πια στα 30 που παντρεύτηκα» λέει και τονίζει:

«Κάνω ο,τι κάνει οποιοσδήποτε άλλος. Σωστό, λάθος, λίγο πολύ τα ίδια κάνουμε οι περισσότεροι, είτε βγαίνω σε φωτογραφίες, είτε περνάω δύσκολες ώρες, είτε θέλω να προστατεύω τα παιδιά μου. Ακόμα μαθαίνω κι εγώ. Βήμα βήμα μαθαίνουμε όλοι μας».