Ο ΓΟΛΓΟΘΑΣ της Ιωάννας Μαλέσκου! Οι ΚΡΙΣΙΜΕΣ ώρες! Χρειάζεται την συμπαράσταση μας!

Ο ΓΟΛΓΟΘΑΣ της Ιωάννας Μαλέσκου! Οι ΚΡΙΣΙΜΕΣ ώρες! Χρειάζεται την συμπαράσταση μας!

Ο ΓΟΛΓΟΘΑΣ της Ιωάννας Μαλέσκου! Οι ΚΡΙΣΙΜΕΣ ώρες! “Είμαι ΑΒΟΗΘΗΤΗ!…” Μ’αυτά δεν είναι να γελάς. Δεν είναι να τα παίρνεις στην πλάκα. Σκέψου μόνο να βρεθείς στη θέση της. Αν θα σ’ άρεσε. Και ναι, δεν ζούμε στον πόλεμο. Έχουμε καλομάθει. Κακό είναι; Γι αυτό, λίγο να στερηθούμε ανέσεις, καταλαβαίνουμε την σημαντικότητα τους. Την σημαντικότητα  πραγμάτων που επειδή τα χουμε στην καθημερινότητα μας, ξεχνάμε να είμαστε και ευγνώμονες γι αυτά.Θα καθίσω γιατί έχω πολλά να πω», ανέφερε η Ιωάννα Μαλέσκου και ξεκίνησε την περιγραφή: «Χθες ήταν για μένα μια πολύ πολύ πολύ κακή μέρα, την οποία δεν θέλω να φανταστώ ότι θα βιώσω ξανά. Όχι μόνο για μένα και για πολλούς κατοίκους των βορείων προαστίων. Συνειδητοποίησα πόσο σημαντικό είναι το να έχεις ρεύμα, θέρμανση, ζεστό νερό.

ΒΑΣΙΛΗΣ ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΣ ΕΒΓΑΛΕ ΧΟΛΗ ΣΕ ΙΩΑΝΝΑ ΜΑΛΕΣΚΟΥ: “ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΒΡΕΣ ΠΡΩΤΑ ΤΟΝ ΓΑΜΠΡΟ”

Χρειάστηκε κι εγώ, όπως και πολύς κόσμος ακόμα, να μείνουμε σε ξενοδοχείο χθες και κυριολεκτικά να κάνουμε ένα σχέδιο απεγκλωβισμού μέσα στη νύχτα, στο σκοτάδι, με τα κινητά, παγωμένοι, να πρέπει να φύγουμε από εκεί που μέναμε γιατί το χιόνι ήταν μέχρι το γόνατο. Χθες πέρασα έναν γολγοθά».

«Δεν φανταζόμουν ότι χθες ξυπνώντας και περιμένοντας κάποιος να έρθει να με πάρει για να έρθω στο στούντιο, η μέρα μου και η νύχτα μου θα κυλούσε με τέτοιον τρόπο που να νιώθω αβοήθητη σε ένα σπίτι παγωμένο χωρίς θέρμανση και χωρίς κεράκια. Αισθάνθηκα χθες πολύ αβοήθητη, μόνη και αποκλεισμένη», ανέφερε η Ιωάννα Μαλέσκου.

Διαβάστε ακόμα:Ο Αλέξης Μαλέσκος έκανε έκπληξη στην Ιωάννα Μαλέσκου για τα γενέθλιά τους και όλοι κάπως…. μπερδευτήκαμε από την ομοιότητα.

«Είναι ο αδελφός μου! Αλέξη μου πού είσαι;», αναφώνησε η Ιωάννα Μαλέσκου όταν κατά την έναρξη της εκπομπής, άκουσε τη φωνή του να της δίνει ευχές για τα γενέθλιά της.

Και μαντέψτε… ο Αλέξης Μαλέσκος είναι η ανδρική έκδοση της πανέμορφης παρουσιάστριας.

«Το έπαθλό σου σήμερα είναι η επικοινωνία. Θέλω να σου ευχηθώ μέσα από την καρδιά μου, πολύχρονη, πολύχρωμη, πάντα υγιής και δυνατή, να σε βλέπω να χαμογελάς και ό,τι κάνεις να συνοδεύεται από επιτυχία.

Σε αγαπώ πολύ!», είπε ο Αλέξης Μαλέσκος με τα γνώριμα σωστά ελληνικά της οικογένειας Μαλέσκου.

«Δεν ξέρω πότε θα ξανασυναντηθούμε, πότε θα σας ξαναδώ. Μου λείπετε πολύ!», είπε η Ιωάννα Μαλέσκου.

Γράψτε ένα σχόλιο