Ελένη Μενεγάκη! ”Δύο εγκυμοσύνες που δεν προχώρησαν”

Ελένη Μενεγάκη! ”Δύο εγκυμοσύνες που δεν προχώρησαν” Η Ελένη Μενεγάκη είπε στη συνέχεια: «Θέλω να πω ότι όλα, όταν τα σκεφτόμαστε, νομίζουμε ότι γίνονται εύκολα και για κάποιους γίνονται πολύ εύκολα, αλλά κάποιοι άλλοι μπορεί να πρέπει να πασχίσουν λίγο παραπάνω».«Πάντα στη ζωή μπορεί να υπάρχουν και δυσκολίες», λέει η Ελένη Μενεγάκη.

Ενα ΑΓΟΡΑΚΙ για την Ελένη Μενεγάκη!

Στο πλαίσιο της συνέντευξης της Ρούλας Σταματοπούλου στην Ελένη Μενεγάκη, η παρουσιάστρια θυμήθηκε τις δικές της δύο εγκυμοσύνες που δεν προχώρησαν.

Ελένη Μενεγάκη! ''Δύο εγκυμοσύνες που δεν προχώρησαν''
Ελένη Μενεγάκη! ”Δύο εγκυμοσύνες που δεν προχώρησαν”

«Κανείς φαντάζεται, ειδικά πριν κάνει το πρώτο του παιδί, ότι όλα έτσι απλά γίνονται. Πάντα στη ζωή μπορεί να υπάρχουν και δυσκολίες. Σημασία έχει να είμαστε ανοιχτοί, να ψάχνουμε, να παίρνουμε βοήθεια, να ρωτάμε και να μην απογοητευόμαστε. Το λέω αυτό στις γυναίκες όλων των ηλικιών. Θυμάσαι που σου έλεγα, δεν έχει σημασία αν είσαι 20, αν είσαι 30, αν είσαι 40.

Ελένη Μενεγάκη: Πρεμιέρα στο Mega με την «Ελένη»

Μπορεί να υπάρχουν δυσκολίες στη διαδρομή. Το έχω ακούσει σε πάρα πολλά κορίτσια που ήθελαν να μείνουν έγκυος και τα κατάφεραν στη δεκαετία 20-30. Εγώ η ίδια είχα πει για τον εαυτό μου, για τις δύο φορές που δεν προχώρησαν δύο εγκυμοσύνες, στη δεκαετία 30-40», είπε αρχικά η Ελένη Μενεγάκη.

[videopress YhXxNbN1]

Ελένη Μενεγάκη Copy the Look

Slide Up
x

Related Articles

Close

Συνεχίστε την ανάγνωση

Ο συγκεκριμένος ιστότοπος λειτουργεί με διαφημίσεις. Ευχαριστούμε για την επιλογή σας. Μπορείτε να κάνετε κλικ και να επιλέξετε την εμφάνιση τους.