Hit enter after type your search item
freegossip.gr

News, lifestyle, bio and…more

Ελένη Μενεγάκη: ΔΥΟ ΕΤΗΣΙΟΙ ΒΑΣΙΚΟΙ ΜΙΣΘΟΙ τα ΔΙΔΑΚΤΡΑ μόνο τους ενός παιδιού στο St Catherine’s! Το St Catherine’s ιδρύθηκε το 1956 στους χώρους της Βρετανικής Πρεσβείας στην Αθήνα. Αν και αρχικά προοριζόταν να παρέχει εκπαίδευση σε παιδιά από τη Βρετανία και την Κοινοπολιτεία, διδάσκει τώρα 1154 μαθητές, ηλικίας 3 έως 18 ετών, από 54 εθνικότητες. Το St Catherine’s είναι μια «μη κερδοσκοπική οργάνωση»Η Ελένη Μενεγάκη θέλει τα παιδιά της να έχουν τα καλύτερα, όπως άλλωστε κάθε μητέρα!

Ελένη Μενεγάκη: ΔΥΟ ΕΤΗΣΙΟΙ ΒΑΣΙΚΟΙ ΜΙΣΘΟΙ τα ΔΙΔΑΚΤΡΑ μόνο τους ενός παιδιού στο St Catherine’s!
Ελένη Μενεγάκη: ΔΥΟ ΕΤΗΣΙΟΙ ΒΑΣΙΚΟΙ ΜΙΣΘΟΙ τα ΔΙΔΑΚΤΡΑ μόνο τους ενός παιδιού στο St Catherine’s!

Ελένη Μενεγάκη σπίτι ”Με στεναχωρούν”

Για το λόγο αυτό λοιπόν, μαζί με τον Ματέο Παντζόπουλο αποφάσισαν να στείλουν και την μικρή Μαρίνα (δείτε πόσο έχει μεγαλώσει) σε ιδιωτικό σχολείο. Συγκεκριμένα, στο St Catherine’s.

Ελένη Μενεγάκη: ΠΟΣΟΟΟΟ; Θες να ΜΑΘΕΙΣ ποσα ΠΛΗΡΩΝΕΙ στο ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ των παιδιών;
Ελένη Μενεγάκη: ΠΟΣΟΟΟΟ; Θες να ΜΑΘΕΙΣ ποσα ΠΛΗΡΩΝΕΙ στο ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ των παιδιών;

Είναι, ωστόσο, ιδιωτικό σχολείο και είναι εγγεγραμμένο στο Companies House στο Ηνωμένο Βασίλειο. Είναι επίσης καταχωρημένο ως φιλανθρωπικό ίδρυμα στην Επιτροπή Φιλανθρωπίας του Ηνωμένου Βασιλείου.

Το St Catherine’s προσπαθεί να ενισχύσει την αγάπη της μάθησης μέσω ενός καλά διδαγμένου, κατάλληλα προκλητικού, σαφώς καθορισμένου, ευρέως και ισορροπημένου προγράμματος σπουδών. Στόχος είναι να αναπτύξει πλήρως το πνευματικό, κοινωνικό, φυσικό και δημιουργικό δυναμικό των μαθητών, εν αναμονή ότι θα εξελιχθούν σε ευαίσθητους, ενημερωμένους, αποφασιστικούς και ικανούς παγκόσμιους πολίτες του μέλλοντος.

Ελένη Μενεγάκη: ΠΟΣΟΟΟΟ; Θες να ΜΑΘΕΙΣ ποσα ΠΛΗΡΩΝΕΙ στο ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ των παιδιών;
Ελένη Μενεγάκη: ΠΟΣΟΟΟΟ; Θες να ΜΑΘΕΙΣ ποσα ΠΛΗΡΩΝΕΙ στο ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ των παιδιών;

Αυτό είναι το σχολείο που πάει η κόρη Μενεγάκη και Παντζόπουλου
Η ανάπτυξη χαρακτήρων και οι διαπροσωπικές δεξιότητες αναπτύσσονται μέσω μιας σειράς σχετικών εκπαιδευτικών εμπειριών και εξωσχολικών δραστηριοτήτων.

Ελένη Μενεγάκη! Ηθελε ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ για την την προσωπική ζωή του Μπισμπίκη

Ως κορυφαίος εκθέτης της παγκόσμιας ιθαγένειας, οι μαθητές του St Catherine’s ενθαρρύνονται να αναπτύξουν δεξιότητες επίλυσης προβλημάτων, δεξιότητες επίλυσης συγκρούσεων, στρατηγικές διαπραγμάτευσης και κατανόηση πολυπολιτισμικών, πολυθρησκευτικών και πολυφυλετικών εννοιών στο πλαίσιο του πολιτιστικού πλουραλισμού.

Οι μαθητές αναμένεται να αναζητήσουν λύσεις σε περιβαλλοντικά και οικολογικά προβλήματα και να επιδείξουν ενεργά ευθύνες και ορθές πρακτικές για καλή παγκόσμια, ευρωπαϊκή και εθνική ιθαγένεια, καθώς και να έχουν σαφείς προσδοκίες για τη σημασία και τα οφέλη των προσωπικών, κοινωνικών και υγειονομικών στρατηγικών.

Ελένη Μενεγάκη για τον πατριό της! ”Δεν κάναμε ούτε…”

Τόσο κοστίζει το σχολείο που πάει η κόρη Μενεγάκη – Παντζόπουλου
*Το έγγραφο έχει αναρτηθεί στο επίσημο site του σχολείου.

 

Μπορεί να μην ψήνει κανέναν πως έτσι είναι η γυναίκα της διπλανής πόρτας και πιστεύουμε ποτέ δεν ήθελε αυτόν τον ρόλο. Καθόλου δεν τον γούσταρε. Κάποιοι δημοσιογράφοι με π΄ροθεση να γλύψουν την ίδια ή το κανάλι που εργαζόταν νόμιζαν πως θα την ικανοποιήσουν γράφοντας κάτι τέτοιο.

Άγγελος Λάτσιος! ο ΜΟΝΑΧΟΓΙΟΣ της Ελένης Μενεγάκη ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ

Άκου τι ΕΙΠΕ η Ελένη Μενεγάκη και δεν ΝΤΡΑΠΗΚΕ

Όμως η Ελένη Μενεγάκη, παρά την ταπεινή της καταγωγή, έκανε και κάνει τα πάντα για να σου θυμίζει πως, μόνο μία από σας δεν είνει! Είναι το τι λες, πότε το λες και το πως το λες. Το μόνο που μας μένει μερικές φορές είναι η απορία κατά πόσο κατά λάθος λέγονται αυτά τα πράγματα. Πόσο αυθόρμητα και πόσο επίτηδες!

Το κράξιμο της Μενεγάκη σε τραγουδίστρια για το υπερβολικό μπότοξ!

Για την ακρίβεια, τα παιδιά της Ελένης Μενεγάκη, δεν πηγαίνουν στο ίδιο σχολείο με τα δικά σας. Αυτή ήταν η ατάκα που βγήκε από το στόμα της βασίλισσας. Καιτώρα, μπορείτε να αινσθανθείτε όσο άσχημα θέλετε. Ακούτε εκεί να μην έχετε πολλές δεκάδες χιλιάδεςευρώ μόνο για τα δίδακτρα.

Ελένη Μενεγάκη έγκυος στον Πρωινό Καφέ, ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΟ βίντεο!

Ελένη Μενεγάκη ΠΡΟΚΑΛΕΙ! “Τα ΠΑΙΔΙΑ μου ΔΕΝ πηγαίνουν στο ΙΔΙΟ ΣΧΟΛΕΙΟ με τα δικά σας!”

Τόσο υπολογίζουμε να έδινε για τρία παιδιά. Και να πέσαμε έξω να μας συγχωρείτε που δεν πήραμε τηλέφωνο για να μιλήσουμε με το Σεν Κάθριν.

Κρατηθείτε λοιπόν για να δείτε την φυσικότητα με την οποία η Ελένη Μενεγάκη λέει, τι άλλο; Την αλήθεια. Τα παιδιά σας, δεν πηγαίνουν στο ίδιο σχολείο με το δικό της!

Ελένη Μενεγάκη: ”Τα παιδιά μου δεν πάνε στα ίδια σχολεία με τα παιδιά σας” Την χθεσινή “αγωνία” των παιδιών της θέλησε να μοιραστεί σήμερα με τους συνεργάτες της η Ελένη Μενεγάκη.

Η παρουσιάστρια αποκάλυψε πως χθες, με το που γύρισε σπίτι της έπεσαν όλοι πάνω της να της πούνε πως λόγω κακοκαιρίας δε λειτουργεί το wi-fi.

Ελένη Μενεγάκη σπίτι! Μετακόμισε! Το ΒΑΣΙΛΙΚΟ οροφοδιαμέρισμα στην Κηφισιά!

Μάλιστα, η Ελένη Μενεγάκη αποκάλυψε πως στην αρχή τα παιδιά της παρουσίασαν ως πρόβλημα το ότι δε θα μπορούν να συμμετάσχουν σήμερα στην τηλεκπαίδευση και θα χάσουν το μάθημα ενώ μετά της είπαν ότι χωρίς το wi-fi δε μπορούν να μιλήσουν ούτε με τους φίλους τους ούτε να δουν τις ταινίες που θέλουν,

«Να ρωτήσω κάτι που δε το ξέρω γιατί τα παιδιά μου δεν πάνε στα ίδια σχολεία με τα παιδιά σας, κάνανε σήμερα μάθημα μέσω wi-fi; Τα δικά μου κάνανε. Το λέω γιατί πήγα χθες σπίτι και με πιάσανε όλοι. Το πρώτο πράγμα που μου είπαν είναι ότι δεν έχουμε wi-fi. Ε, καλά λέω και εγώ τι έγινε, “πως αύριο θα πρέπει να κάνουμε μάθημα από το internet” μου λένε. Εντάξει λέω ρε παιδιά, μέχρι αύριο θα δούμε.

Όχι μου λένε, δε λειτουργεί τίποτα. Αφού όλα λειτουργούν στο σπίτι λέω και εγώ αλλά μου είπαν ότι δε λειτουργεί τίποτα με wi-fi, δε μιλάμε με τους φίλους μας, δεν παίζει το netflix… Είπα και εγώ τέτοια αγωνία για το wi-fi και το μάθημα…» είπε η παρουσιάστρια.

Ελένη Μενεγάκη σπίτι ”Με στεναχωρούν”

Διαβάστε ακόμα:

Τι ΚΟΙΝΟ έχουν Ελένη Μενεγάκη, Έλενα Κουντουρά και Στέλιος Καζαντζίδης Τον Βασίλειο Κωστέτσο φιλοξένησαν στο “Πρωινό” η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας, την Πέμπτη 13/1. Ο σχεδιαστής μόδας παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης, μιλώντας τόσο για την καριέρα του και τη συνεργασία με πολλά διεθνή super models, όσο και για τα παιδικά του χρόνια και τους γονείς του.

Μάλιστα, όπως αποκάλυψε όταν η συζήτηση στράφηκε στον πατέρα του, διατηρούσε σχολή οδηγών με πολλές διάσημες να έχουν υπάρξει μαθήτριές του. Μεταξύ αυτών και η Ελένη Μενεγάκη, η Έλενα Κουντουρά και ο Στέλιος Καζαντζίδης.”Ο μπαμπάς μου είχε κάνει το ’35 την πρώτη σχολή οδηγών. Από τις τελευταίες που έμαθε οδήγηση ήταν η Ελένη Μενεγάκη και η Έλενα Κουντουρά.

Ελεάνα Χρυσικοπούλου: Μενεγάκη, Μενεγάκη, Μενεγάκη, Μενεγάκη, Μενεγάκη,….

Την Έλενα Κουντουρά έτσι την γνώρισα. Με παίρνει ο μπαμπάς μου και μου λέει: “Έχω και ένα μοντέλο που είναι στο Παρίσι. Τώρα πήγε και της έβγαλα το δίπλωμα. Τώρα πήγε. Αν σε ενδιαφέρει μου έδωσε το τηλέφωνό της.

Έλενα Κουντούρα την λένε”. Του λέω: “Μου κάνεις πλάκα! Η κοπέλα αυτή κάνει καριέρα στο Παρίσι”. Είχε βγάλει και δίπλωμα στον Καζαντζίδη”, είπε μεταξύ άλλων ο Βασίλειος Κωστέτσος.

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :