Ελένη Μενεγάκη ”Έκανα πρώτη φορά πέρυσι το εμβόλιο της γρίπης”
Ελένη Μενεγάκη ”Έκανα πρώτη φορά πέρυσι το εμβόλιο της γρίπης” “Δεν αρρωστήσαμε από γρίπη, από ιώσεις, από πυρετούς”, λέει η Ελένη Μενεγάκη.
Με αφορμή την απόφαση ότι το εμβόλιο της γρίπης δεν θα συνταγογραφείται, αλλά θα διατίθεται στα φαρμακεία χωρίς συνταγή, η Ελένη Μενεγάκη αναφέρθηκε στην δική της περίπτωση, καθώς την περασμένη χρονιά έκανε η ίδια για πρώτη φορά το εμβόλιο.
Ελένη Μενεγάκη: “Της ΚΟΠΗΚΑΝ τα ΠΟΔΙΑ”! Δεν πίστευε στα αφτιά της όσα έμαθε για τον Άγγελο και την Λάουρα Λάτσιου!

«Εγώ το έκανα το εμβόλιο της γρίπης γιατί το έκανα για πρώτη φορά πέρυσι και είδα -θα μου πεις μπορεί να είναι και τυχαίο- ότι και εμένα και την οικογένειά μου μας πήγε καλά ο χειμώνας. Δεν αρρωστήσαμε από γρίπη, από ιώσεις, από πυρετούς κλπ. Γι’ αυτό και με βλέπατε και κάθε μέρα.
Ελένη Μενεγάκη: Tour στα νησιά του Ιονίου
Έτυχε, λοιπόν, και λέω μήπως αυτό με πήγε καλά, δεν το ξανακάνω και φέτος; Και το έκανα», είπε η Ελένη Μενεγάκη.
