Hit enter after type your search item

Ελένη Μενεγάκη: “Έτσι με πάχυνε” λέει ο πρώην αρραβωνιαστικός της!

/
/
img
Πως αλλάζουν απόψεις οι άνθρωποι. Κάποτε, πρν χρόνια η Μενεγάκη έδινε συνέντευξη και μιλούσε για τον αρραβώνα κια τον επικείμενο γάμος της με τον Δημήτρη. Η άποψη της τότε ήταν: “Η αλήθεια είναι ότι δεν θέλω ανοιχτό γάμο. Και σε αυτό συμφωνεί και ο Δημήτρης . Πιστεύω ότι είναι μια προσωπική στιγμή και δεν θα ήθελα να γίνει κοσμικό γεγονός” .

Ελένη Μενεγάκη: “Έτσι με πάχυνε” λέει ο πρώην αρραβωνιαστικός της!  “Η αλήθεια είναι ότι δεν θέλω ανοιχτό γάμο” έλεγε η Ελένη. Και σε αυτό συμφωνεί και ο…Δημήτρης. Πιστεύω ότι είναι μια προσωπική στιγμή και δεν θα ήθελα να γίνει κοσμικό γεγονός”! Λίγα χρόνια αργότερα, όχι μόνο έγινε κοσμικό γεγονός ο γάμος της με τον Γιάννη Λάτσιο, αλλά καλύφθηκε live από τον Αντ1.

Ελένη Μενεγάκη: To φραστικό επεισόδιο,ο μπάτλερ της, το περιπολικό και η…. εγκυμοσύνη

Ήταν ο μοναδικός γάμος που καλύφθηκε ζωντανά. Ποτέ δεν ξανάγινε ούτε φυσικά είχε γίνει κάτι τέτοιο στην χώρα! Μόνο οι…βασιλικές οικογένειες της Αγγλίας το κάνουν! Η πιο σταρ, η πιο πετυχημένη σταρ απασχολεί πάντα όχι μόνο με τόι κάνει αλλά με οτι κι αν έκανε! Το παρελθόν της πάντα το διαβάζουμε με ενδιαφέρον. Πόσο μάλλον όταν πρόκειται γαι …αρραβών! Ο λόγος για τον καρδιοχειρουργό Δημήτρη Βήχο με τον οποίο η Ελένη Μενεγάκη είχε αρραβωνιαστεί την δεκαετία του ’90.

ΕΛΕΝΗ ΜΕΝΕΓΑΚΗ: ΕΤΣΙ ΘΕΛΕΙ ΤΗΝ ΝΤΑΝΤΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΗΣ

Οτι η Ελένη Μενεγάκη έχει παντρευτεί και έχει χωρίσει δύο φορές είναι λίγο πολύ γνωστό. Αυτό που δεν ξέρουν ή δεν θυμούνται οι περισσότεροι είναι ότι η παρουσιάστρια το 1995, μετά δηλαδή τον πρώτο και πριν το δεύτερο γάμο της, ετοιμαζόταν να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον γιατρό Δημήτρη Βήχο. Ομως, αν και είχε δημοσιευθεί σε εφημερίδα και η σχετική αγγελία, ο γάμος αυτός δεν έγινε ποτέ.

Η Ελένη Μενεγάκη το 1995 ήταν ερωτευμένη με τον γιατρό..

…Δημήτρη Βήχο, με τον οποίο, μάλιστα, ετοιμαζόταν να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας τον Σεπτέμβριο της ίδιας χρονιάς. Λίγους μήνες νωρίτερα και συγκεκριμένα το Μάιο του 1995 είχε δημοσιευθεί σε εφημερίδα και η αγγελία του γάμου τους.

Η Ελένη Μενεγάκη και ο σύντροφός της είχαν δώσει και συνέντευξη στην οποία μιλούσαν για την κοινή τους ζωή, τη συγκατοίκηση και τον επικείμενο γάμο τους, ο οποίος, όμως, δεν έγινε ποτέ.

Παρακάτω παρουσιάζονται μερικά από τα σημαντικότερα σημεία της συνέντευξης εκείνης:

Είμαι πολύ εγωίστρια, με τον Δημήτρη έμαθα να ζητάω συγνώμη.

Αν εμπλέκομαι στην δουλειά του; Φυσικά και όχι. Τι να του πω, πώς θα χειρουργήσει; Νοικοκυρά του σπιτιού είμαι εγώ.
Τα θέλω όλα τακτοποιημένα. Βεβαία ο Δημήτρης μου τα χαλάει. Δεν είναι ακατάστατος, είναι όπως όλοι οι άνδρες.
Δεν ήθελα ο «Τύπος» στην αρχή να μάθει για την σχέση μας. Μετά όμως κατάλαβα ότι είμαι πολύ ευτυχισμένη μαζί του, οπότε γιατί να μην το πω; Πάντως δεν πουλάω τη σχέση μου.

Θοδωρής Μισόκαλος: Χθές ήταν στο ΣΚΑΦΟΣ της ΜΕΝΕΓΑΚΗ! όμως ποτε έσπασε το ΧΕΡΙ του;

Δεν την χρησιμοποιώ για να βγω φωτογραφίες στα περιοδικά.

Ζηλεύω φυσιολογικά αλλά πιο πολλές φορές για πλάκα. Πιο πολύ ζηλεύω εγώ, από ότι ο Δημήτρης.
Ο γάμος θα γίνει τον Σεπτέμβρη, θέλουμε να κάνουμε διακοπές και μετά να πάμε στο καινούργιο σπίτι μας στη Βάρκιζα. Πάντως θέλουμε και οι δυο να κάνουμε οικογένεια. Άλλωστε για εμάς δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα. Ζούμε εδώ και ένα χρόνο μαζί σαν όλα τα παντρεμένα ζευγάρια. Ο γάμος ουσιαστικά δεν θα αλλάξει κάτι στην σχέση μας.

Στα γενέθλια μας τον Οκτώβριο (είμαστε και οι δυο Σκορπιοί ) ανταλλάξαμε βέρες.

Η αλήθεια είναι ότι δεν θέλω ανοιχτό γάμο. Και σε αυτό συμφωνεί και ο Δημήτρης . Πιστεύω ότι είναι μια προσωπική στιγμή και δεν θα ήθελα να γίνει κοσμικό γεγονός.
Ο Δημήτρης Βήχος έλεγε τότε για την Ελένη Μενεγάκη:

Η Ελένη είναι πολύ καλή μαγείρισσα. Θέλει να τρως όλο σου το φαγητό αλλιώς στεναχωριέται. Για αυτό και εγώ κοντά της πήρα πολλά κιλά.
Δεν βγαίνουμε έξω συχνά, δεν ξενυχτάμε. Μας αρέσει να καθόμαστε οι δυο μας σπίτι.
Αμέσως ένιωσα ευπρόσδεκτος από τους φίλους της Ελένης και σε αυτό οφείλεται ο τρόπος που με παρουσίασε.

  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
  • Pinterest

1 Comments

  1. Πες το ψέματα!Κωλοδουλεια γαματα, να σε βλέπει το κάθε κατακάθι, ενώ δεν έχει λάβει πρόσκληση. Τραγική στιγμή για τη ζωή ενός ανθρώπου…

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :