Ελένη Μενεγάκη ΕΞΑΛΛΗ της ΚΛΕΒΟΥΝ τα ΛΕΦΤΑ: Η διευκρίνιση που έκανε εκνευρισμένη, στα social media!

Ελένη Μενεγάκη ΕΞΑΛΛΗ της ΚΛΕΒΟΥΝ τα ΛΕΦΤΑ: Η διευκρίνιση που έκανε εκνευρισμένη, στα social media! Πολλοί είναι αυτοί που θέλουν ν’ αντιγράψουν την Ελένη Μενεγάκη και σίγουρα αυτό δεν θα έλειπε και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Πριν από λίγο, ανέβασε μια φωτογραφία από ένα ψεύτικο προφίλ της στο Instagram.

ΜΕΝΕΓΑΚΗ – ΠΑΝΤΖΟΠΟΥΛΟΣ: ΤΟ ΔΙΑΖΥΓΙΟ ΤΗ ΧΡΟΝΙΑΣ! ΟΛΕΣ ΟΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ!!!

Η ίδια έγραψε: “ΨΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ Αγαπημένοι μου φιλοι μην μπερδεύεστε με άλλους λογαριασμούς που έχουν γίνει με το όνομά μου! Η φωτογραφία που σας ανεβάζω είναι από κάποιο ψεύτικο προφίλ! Εμείς τα λέμε μόνο από τον λογαριασμό μου @elenimenegaki που τον διαχειριζομαι εγω η ίδια!”

ΕΛΕΝΗ ΜΕΝΕΓΑΚΗ: ΤΙ ΔΕΝ… ΕΠΙΘΥΜΕΙ, ΕΔΩ ΚΑΙ 25 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ!!!

Η Ελένη αναφερθεί κα ιστο παρελθόν στα social media κι έχει ξεκαθαρίσει πως διαχειρίζεται η ίδια το αληθινό προφίλ της. Δες την φωτογραφία που ανέβασε

«Ενημερώθηκα προχθές ότι άλλα τρία ονόματα έχουν κάνει λογαριασμό με το όνομά μου στο Instagram και όχι μόνο αυτό, μιλάνε κιόλας με τον κόσμο σαν Ελένη».

Έξω φρενών είναι η Ελένη Μενεγάκη με τα ψεύτικα προφίλ στα social media που χρησιμοποιούν το όνομά της και την εκπομπή. Με αφορμή τη σύλληψη του νεαρού που απειλούσε τον Σάκη Ρουβά και την οικογένειά του, η Ελένη Μενεγάκη είπε σε αυστηρό ύφος:

«Ενημερώθηκα προχθές ότι άλλα τρία ονόματα έχουν κάνει λογαριασμό με το όνομά μου στο Instagram και όχι μόνο αυτό, μιλάνε κιόλας με τον κόσμο σαν Ελένη. Λένε, λένε, λένε… Τα διαβάσαμε δηλαδή. Να είσαστε πολύ προσεκτικοί με αυτά τα πράγματα, να τα παρακολουθείτε και εν πάση περιπτώσει σε ότι με αφορά να ξέρετε ότι εγώ ένα λογαριασμό έχω μόνο στο Twitter. Σας είχα πει και πριν από δύο μήνες ότι είχαν κάνει λογαριασμό πάλι με φωτογραφία μου και ότι δώρα έλεγα εγώ σήμερα ότι δίνω τα παιρνάγανε και αυτοί ενώ δεν τα έχουνε κι εκεί εμπλέκονται πολλοί. Βέβαια, τα κατέβασαν τα προφίλ, πρόλαβαν. Δεν πειράζει. Ελπίζω να τα κατεβάσουν και οι άλλοι στο instagram γιατί αυτά δεν είναι σωστά πράγματα και κάπου οδηγούν καμιά φορά. Αυτά είχα να πω».