Ελένη Μενεγάκη: Πήρε μία… ΤΡΟΜΑΡΑ! Τι ήταν αυτό που την κατατρόμαξε;

Ελένη Μενεγάκη: Πήρε μία… ΤΡΟΜΑΡΑ! Τι ήταν αυτό που την κατατρόμαξε; Mannequin challenge… Αυτή είναι η μόδα που έχει κυριεύσει την Αμερική και φυσικά μεταδίδεται με ταχύτητα φωτός και σε ολόκληρο τον πλανήτη! Αυτή είναι η νέα μανία που έχει πιάσει όλους τους Αμερικανούς και φυσικά πρώτη απ΄όλους την θεά Ελεν Ντε Τζένερις, η οποία όπου τρέλα και χαρά είναι πρώτη!

Τι είναι ,όμως, το “Mannequin challenge”; Είναι μία τηλεοπτική μανία που απαιτεί από όσους βρίσκονται σε συγκεκριμένο χώρο να παραμένουν «παγωμένοι» όση ώρα τους καταγράφει η κάμερα.

ΕΛΕΝΗ ΜΕΝΕΓΑΚΗ ΕΞΑΛΛΗ ΤΗΣ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ: Η ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΚΝΕΥΡΙΣΜΕΝΗ, ΣΤΑ SOCIAL MEDIA!

Ετσι ,λοιπόν, σήμερα όλοι οι συνεργάτες της Ελένης Μενεγάκη σκέφτηκαν να “κολλήσουν” κι αυτοί… Μannequin challenge, για να είναι ασορτί με τον παλμό της επικαιρότητας, αλλά και γιατί όχι; Σου λέει καλύτερη είναι η Ελεν από ΄μας; Μια χαρά κι εμείς με την… δική μας Ελεν μπορούμε και το ΄χουμε!

Αποτέλεσμα; Οι πάντες “πάγωσαν” στο πλατό της Ελένης και την… πάγωσαν ή μάλλον καλύτερα της έκοψαν το αίμα από την τρομάρα!

ΕΛΕΝΗ ΜΕΝΕΓΑΚΗ: ΤΙ ΔΕΝ… ΕΠΙΘΥΜΕΙ, ΕΔΩ ΚΑΙ 25 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ!!!

Βλέπετε, η εκπομπή ξεκίνησε, η Ελένη μπήκε στο πλατό και όλοι το έπαιζαν… “αγαλματάκια ακούνητα”! Η Ελένη αμέσως κατάλαβε ότι έχουν ξεσηκώσει τα τηλεοπτικά κόλπα του εξωτερικού ,όμως, έλα που υπολόγιζε χωρίς τον ξενοδόχο και πιο συγκεκριμένα χωρίς την Κατερίνα Ζαρίφη;

Γιατί η Κατερίνα με το γνωστό ταμπεραμέντο που διαθέτει, έκανε… ντου και έκοψε την χολή της παρουσιάστριας. Μπαίνοντας στο πλατό η Ελένη άρχισε να περπατά ανάμεσα στους μαρμαρωμένους συνεργάτες της. Όλοι παρέμεναν ακίνητοι, μέχρι που η “γαλανομάτα μάγισσα” του Alpha πέρασε δίπλα από την Κατερίνα Ζαρίφη!

Η Κατερίνα “ξεπάγωσε” αιφνιδιαστικά, κάνοντας την Ελένη να αρχίσει να τσιρίζει από την τρομάρα που πήρε, μιας και δεν περίμενε εκείνη την συγκεκριμένη στιγμή η Κατερινα να “ζωντανέψει” και ν ΄ αρχίσει τα τρελά της…

ΜΕΝΕΓΑΚΗ – ΠΑΝΤΖΟΠΟΥΛΟΣ: ΤΟ ΔΙΑΖΥΓΙΟ ΤΗ ΧΡΟΝΙΑΣ! ΟΛΕΣ ΟΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ!!!

Η τρομάρα της Ελένης ήταν τέτοια, που την έπιασε μέχρι και… ταχυκαρδία!!!!! Αλλωστε, μία εικόνα ίσον χίλιες λέξεις…

Τι σου είναι αυτοί οι “παλιο-συνεργάτες”….

Σχολιάστε

Αρέσει σε %d bloggers: