Ελένη Μενεγάκη Η ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ! 22χρόνια ΠΡΙΝ, ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ τον λόγο που ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΦΕΤΟΣ!!!
Ελένη Μενεγάκη Η ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ! 22χρόνια ΠΡΙΝ, ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ τον λόγο που ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΦΕΤΟΣ!!! Με σαφέστατη επιτηδευμένη άνεση. Υπερ του δέοντος τηλεοπτικό θράσος σε συνέντευξη στον Θέμη Γεωργαντά τόσα χρόνια πριν! Εδώ θα σα κάνουμ μια μίνι δική μας ανάλυση πριν προχωρήσουμε στις προφητικές δηλώσεις!
Δεν υπάρχει ούτε μία στο εκατομμύριο περίπτωση αυτή η υπερκινητικότητα, αυτή η “βαβούρα’ στη συνέντευξη αυτή να είναι προιόν αυθορμητισμού, που δεν ελέγχεται. Δεν θα πούμε βλέποντας τηνΕλένη σ’ αυτό το βίντεο: Βρε κοίτα τσαμπουκά τηλεοπτικό που είχε.
Ελένη Μενεγάκη: ”Αυτό το κομμάτι της Ρούλας Κορομηλά με άγγιξε…”
Αυτά, δεν παίζουν ως σενάρια.
Ένας είναι ο λόγος καιεξαιρετικά απλός αν γνωρίζεις τα πράγματα: Δεν μπορείς να είσαι τόσο άνετη αν δεν σου χει δοθεί η άδεις να είσαι, αν δεν σου χουν δώσει τον αέρα να είσαι καιπιο συγκεκριμένα, αν δεν σου χουν υποδείξει να είσαι.
Αυτό την άνεση, αυτή την σιγουριά να πλασάρεις αυτή την επιτυδευμένη άνεση στην παρέχει μόνο εκείνος που σε προσλαμβάνει.
Όσο έξυπνη και αν είσαι, δεν υπάρχει το ενδεχόμενο να …φανταστείς να μιλας με τέτοια άνεση – θράσος και δεν υπάρχει περίπτωση ακόμα και αν το σκεφτείς, να το τολμήσεις. Την επόμενη μπορεί να μην έχεις εκπομπή. Την άνεση, στην παρέχουν. Δεν την κερδίζεις σε ιδιοκτησία κάποιου, παρά μόνο σε δική σου επιχείρηση! Απλά, δεν το χετε σκεφτεί!

Θα σκέφτεσαι, πως αν δεν είναι αυτό που θέλει ο ιδιοκτήτης του καναλιού, την ίδια στιγμή έχεις πάρει πόδι!
Πάμε τώρα, αφού μακρυγορήσαμε τόσο μα τόσο πολύ, να σας πούμε την..είδηση που η Ελένη Μενεγάκη έδωσε τόσα χρόνια πριν. Είπε λοιπόν τον λόγο γιατον οποίο θα σταματούσε την τηλεόραση χρόνια μετά (δες το στο 42΄).
Είπε επίσης πως δεν σκόπευε άμεσα να κάνει οικογένεια επειδή δεν αισθανόταν ακόμα ώριμη μαις κιαη οικογένεια θέλει αφοσίωση, είπε ακόμα πως το όνομα “Άγγελος” της αρέσει πολύ.
Είπε ακόμα πως αγόρασε σπίτι στηνΧαλκιδική. Φανταστείτε τόσο πίσω χρονικά, και πολύ πριν φτάσει καν τα τεράστια συμβόλαια, είχε την δυαντότητα ν’ αποχτήσει εξοχικό και μάλιστα στην Χαλκιδική!
ΝΑ ΚΛΑΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΛΙΑ! ΕΝΤΟΠΙΣΤΗΚΕ Η ΓΑΡΙΔΑ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΣΕ Η ΜΕΝΕΓΑΚΗ! ΤΙ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΗΣ!
Είπε ακόμα ότι σε δύο χρόνια που θα έληγε το συμβόλαιο της, αν δεν άντεχε το πρωινό ξύπνημα, αν ήταν κουρασμένη, θα σταματούσε. Σκέψου το κάποτε φτωχό κορίτσι από τον Κολωνό, πόσο είχε λύσει από τότε το οικονομικό της πρόβλημα!
Discover more from FreeGossip.gr Lifestyle News
Subscribe to get the latest posts sent to your email.
