Ελένη Μενεγάκη: Η θέση που πήρε στα σχόλια για τα κιλά της Χρηστίδου

Ελένη Μενεγάκη: Η θέση που πήρε στα σχόλια για τα κιλά της Χρηστίδου Η Ελένη πήρε θέση μέσα από την εκπομπή της για όλα όσα ακούστηκαν για την εμφάνιση της Σίσσυς Χρηστίδου και της έστειλε μήνυμα!

Η Ελένη χειροκρότησε το κείμενο στήριξης του συζύγου της Σίσσυς, Θοδωρή Μαραντίνη στο instagram. Ο Θοδωρής έγραψε: «Το γυναικείο σώμα είναι από μόνο του ένα θαύμα, καθώς δίνει ζωή.

Θοδωρής Μαραντίνης διαζύγιο ”Ο λόγος που χωρίσαμε με την Σίσσυ Χρηστίδου ήταν…”

Είναι απογοητευτικό και στενάχωρο που εν έτει 2018 υπάρχουν ακόμα «άντρες», «δημοσιογράφοι», «άνθρωποι», οι οποίοι ασχολούνται με τα κιλά μιας γυναίκας και χλευάζουν δημοσίως, μη έχοντας στοιχειώδη αντίληψη του ρόλου τους και της κοινωνικής τους ευθύνης. Ή τουλάχιστον το σπάνιο απ’ ότι φαίνεται στοιχείο της ανθρωπιάς.
Υπάρχει μια λεπτή γραμμή μεταξύ χιούμορ, σάτιρας, προσβολής, κακίας, κοινωνικού σχολιασμού, bullying. Μεταξύ Eπαγγελματία και Ψωνάρας…

Σίσσυ χρηστίδου: Στο ΑΤΕΛΙΕ της ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗΣ κουμπάρας της Χριστίνας Κοντοβά!

Πρέπει να υπάρχουν όρια, αρχές και παιδεία.
Για ένα κόσμο καλύτερο, αυτό είναι το καθήκον μας.
Αφήστε τις γυναίκες να είναι όπως γουστάρουν, χαρείτε τις καμπύλες και τις ατέλειες τους. Γιατί ακριβώς αυτή είναι η ομορφιά τους!»!

 

ΣΙΣΣΥ ΧΡΗΣΤΙΔΟΥ-ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΒΑΣΑΛΟΣ: «ΚΑΡΦΙΑ» ΚΑΙ ΜΠΗΧΤΕΣ!

Και η Ελένη μέσα από την εκπομπή της τόνισε: «Δεν μας ενδιαφέρει τι έχουν πει και τι έχει ειπωθεί για τη Σίσσυ αλλά δεν μπορούμε να μην χειροκροτήσουμε και να πούμε στη Σίσσυ «Ωραίος ο άντρας σου! Μπράβο!». Έγραψε αυτό που ένιωθε και εμείς δε θα σταθούμε στα σχόλια… Όμως τη θέση που κράτησε ο Θοδωρής για τη γυναίκα του, δεν μπορώ να μην δώσω χώρο και χρόνο στην εκπομπή μου… Μπράβο του»!

Δείτε το βίντεο!

 

Αρέσει σε %d bloggers: