Hit enter after type your search item
freegossip.gr

Το Νο1 μαγκαζίνο στο ίντερνετ

ΒΑΣΙΚΟ ΕΝΣΤΙΚΤΟ! Η Ελένη Μενεγάκη τα ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΛΑ στο φακό, α, λα Κιμ Μπάσιντζερ!!! (βίντεο). Με την τέχνη της πρόκλησης. Ένα χαρακτηριστικό βίντεο που κρατά την τηλεοπτική ιστορία ζωντανή. Βίντεο από το μακρινό “τότε’ μέχρι το σήμερα!

Η Ελένη Μενεγάκη έκανε με άνεσε εκείνο που πάντα “πιάνει” και προσελκύει. Αρκείνα το κάνεις με τον σωστό τρόπο. Αρκεί να το κάνεις με ταλέντο!

Θα ήταν ψέμα να πει κάποις πως όλα αυτά γίνονταν αυθόρμητα. Μα και αυθόρμητα να συνέβαιναν, πάλι έδειχναν την βασίλισαα Ελένη Μενεγάκη και πως δεν υπήρχε περίπτωση να μην πετύχαινε αυτό που θα έβαζε στο νου.
Ένα βίντεο πάντα καλοδεχούμενο!

Οφείλουμε, πάντως, να πούμε ότι ακόμη και σήμερα, μετά από 4 παιδιά, η ίδια παραμένει κούκλα και μία από τις πιο αισθησιακές παρουσίες της ελληνικής τηλεόρασης!

Η ελληνική τηλεόραση δεν θα είναι ποτέ ξανά η ίδια.

Η Ελένη Μενεγάκη έριξε τίτλους τέλους και το τέλος εποχής για την πιο επιτυχημένη παρουσιάστρια της στα ελληνικά media είναι επίσημο.

Η «Ωραία Ελένη» αποφάσισε να αποχωρήσει, να ξεκουραστεί και να εξερευνήσει νέους δρόμους και ορίζοντες.

Η ΕΛΕΝΗ ΜΕΝΕΓΑΚΗ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΖΥΓΙΟ ΤΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΛΑΤΣΙΟ

Πρόκειται για την πιο ποθητή παρουσία, με τον ανδρικό πληθυσμό να παραληρεί και τον γυναικείο να την παραδέχεται.

Η διαχρονική ομορφιά και το sexiness που εξέπεμπε είναι μοναδικά και θέλοντας να τιμήσουμε όλα όσα μας πρόσφερε, αποφασίσαμε να χαρίσουμε στους αναγνώστες ένα μοναδικό ντοκουμέντο από τα χρόνια της νεότητας.

Το μακρινό 1993, η Ελένη Μενεγάκη ποζάρει για το εξώφυλλο του τεύχους «Νοέμβριος» του περιοδικού Max και δίνει μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην δημοσιογράφο Έφη Αλεβίζου.

Παρακάτω ορισμένα αποσπάσματα από τα όσα αποκάλυψε και ύστερα περνάς στην gallery.

Σας έχει τραβήξει ο φίλος σας Polaroid σε ιδιωτικές στιγμές;

Συλλεκτικές φωτογραφίες Ελένη Μενεγάκη: Υπέκυψε στην ΜΟΔΑ της … γυμνής Φωτογράφισης!!

Α, τέτοια δεν έχει. Τα φοβάμαι αυτά. Ίσως να το κάνω με τον μέλλοντα σύζυγό μου.
Εκεί, ίσως να έχω εμπιστοσύνη. Όχι ότι δεν μου αρέσει η ιδέα ή δεν το έχω σκεφτεί, αλλά δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί αύριο.

Γιατί να έχω εκθέσει τον εαυτό μου;

Όπως δεν ήξερα πριν από τέσσερα χρόνια ότι σήμερα θα είμαι ψιλογνωστή. Μπορεί να είχα κάνει κάτι και σήμερα να τράβαγα τα μαλλιά μου.

Αν σας πρότεινε κάποια παράταξη να κατεβείτε μαζί της στις εκλογές, θα το κάνατε;

Δεν θέλω να έχω καμιά σχέση με τα πολιτικά. Ούτε για πλάκα. Άσε που είμαι τελείως εκτός θέματος μ’ αυτά. Μόνο τους αρχηγούς των κομμάτων γνωρίζω.

Οι one night stand απιστίες πιστεύετε ότι είναι τονωτικές ενέσεις μιας μακροχρόνιας σχέσης;

Φοβάμαι ότι αν μία φορά ξεφύγει κανείς και κάνει μια αλλαγή, αποκλείεται να μην του μείνει κουσούρι και το κάνει συνέχεια. Γιατί μια δεν θα τον πιάσει ο άλλος, δυο δεν θα τον πιάσει, τρεις και την κακιά του ώρα. Θα τον τσακώσει.

ΕΛΕΝΗ ΜΕΝΕΓΑΚΗ – ΜΑΤΕΟ ΠΑΝΤΖΟΠΟΥΛΟΣ: ΔΕΧΤΗΚΑΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΕΚΚΑΤΟΜΥΡΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟ SURVIVOR

Συλλεκτικές φωτογραφίες Ελένη Μενεγάκη: Υπέκυψε στην ΜΟΔΑ της ... γυμνής Φωτογράφισης!!Σοκ! Η Μενεγάκη ΓΥΜΝΗ! Οι ΠΡΩΤΕΣ φωτογραφίες από την ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ φωτογράφισηΣυλλεκτικές φωτογραφίες Ελένη Μενεγάκη: Υπέκυψε στην ΜΟΔΑ της ... γυμνής Φωτογράφισης!!

Σοκ! Η Μενεγάκη ΓΥΜΝΗ! Οι ΠΡΩΤΕΣ φωτογραφίες από την ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ φωτογράφιση 4

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :