Ελένη Μενεγάκη: “ΚΛΑΙΝΕ οι χήρες, ΚΛΑΙΝΕ κι οι ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΕΣ”

Ελένη Μενεγάκη: “ΚΛΑΙΝΕ οι χήρες, ΚΛΑΙΝΕ κι οι ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΕΣ” Τα πράγματα είναι δυσάρεστα, ενώ θα μπορούσε να είναι μόνο ευχάριστα. Αλλά είναι πως το βλέπει ο καθένας. Όταν η Ελένη Μενεγάκη έκανε επίλογο την τηλεοπτική της καριέρα, με όσα έκανε και είπε, έδιξε πως μόνο αυτό δεν ήθελε.

Μιλάμε για τις…”απειλές” πως δεν υπάρχει κανάλι που να της αρνηθεί, μιλάμε για το ότι δεν είπε ποτέ στο κοινό, πως δεν ήταν επιλογή της να σταματήσει αλλά πως ο σταθμός της πρότειεν χρήματα τόσο λιγότερα από την προηγούμενη συμφωνία με την διοίκηση ώστε δεν της άφηνε κανένα περιθώριο να μείνει. Αν ήθελαν θα την κρατούσαν και το πρόβλημα δεν θα ήταν το οικονομικό! …Για καμία αό τις δύο πλευρές!

ΜΠΑΛΑΤΣΙΝΟΥ ΜΕΝΕΓΑΚΗ: ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΚΑΛΕΣΕ ΣΤΟ ΓΑΜΟ ΤΗΣ Η ΤΖΕΝΗ

Όμως όλο το καλοκαίρι, όπως το περιμέναμε, η Ελένη δείχνει πανικό, δείχνει άγχος, δείχνει νεύρα! Σ’ αυτές τις εμφανίσεις της στα σόσιαλ. Σε όσα κάνει ανάρτηση, σε όσα απαντά. Ένα φαίνεται: Πως νοιώθει χάλια και πως η…απόφαση της να κάνει κι άλλα πράγματα στη ζωή της, δεν βρίσκεται σε ισχύ. Για έναν απλό λόγο. Όταν η σκε΄ψη είναι αλλού, δεν μετράει που βρίσκεσαι και τι κάνεις…

ΜΠΑΛΑΤΣΙΝΟΥ ΜΕΝΕΓΑΚΗ: ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΚΑΛΕΣΕ ΣΤΟ ΓΑΜΟ ΤΗΣ Η ΤΖΕΝΗ

 

Σχολιάστε

Αρέσει σε %d bloggers: