Hit enter after type your search item

Ελένη Μενεγάκη Μάκης Παντζόπουλος: Οι ΤΣΑΚΩΜΟΙ, οι ΚΑΒΓΑΔΕΣ για τα ΜΑΓΙΟ και τους ΠΑΠΑΡΑΤΣΙ! Αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που διαφωνούσαν μπροστά στον παπαράτσο αφού ο Μάκης πάντα της δήλωνε ανοιχτά ότι δεν του αρέσει να φωτογραφίζεται.

Μοναδικά καρέ που δείχνουν μια πτυχή της σχέσης του διάσηομου ζευγαριού, την οποία ούτε είχατε δει, ούτε γνωρίζατε!Πρωτοφανείς στιγμές καταγεγραμμένες στον φακό του παπαράτσο και φυσικά εν γνώση και των δύο. Τόσο ο Μάκης Παντζόπουλος, όσο και η Ελένη Μενεγάκη μπήκαν στην διαδικασία του δημόσιου τσακωμού τους με αφορμή την φωτογράφιση στα Άχλα. Ένα απίτευτο φωτογραφικό υλικό τραβηγμένο από τον φακό του freegossip.gr αποκλειστικά!

Ελεάνα Χρυσικοπούλου: Μενεγάκη, Μενεγάκη, Μενεγάκη, Μενεγάκη, Μενεγάκη,….

 

Αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που διαφωνούσαν μπροστά στον παπαράτσο αφού ο Μάκης πάντα της δήλωνε ανοιχτά ότι δεν του αρέσει να φωτογραφίζεται.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ! Η ΚΑΤΣΑΔΑ του Ματέο ΜΑΛΩΝΕ στην Ελένη Μενεγάκη (φωτογραφίες)
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ! Η ΚΑΤΣΑΔΑ του Ματέο ΜΑΛΩΝΕ στην Ελένη Μενεγάκη (φωτογραφίες)

Ελένη ΜΕΝΕΓΑΚΗ Instagram: Κυκλοφοράει και τα ΣΠΑΕΙ!

Έλα όμως που περίμεναν τα εξώφυλλα των περιοδικών της…Τρίτης και αυτά της Τετάρτης και η Ελένη Μενεγάκη εκίνη την περίοδο είχε συνηθίσει να βρίσκεται μόνιμα στην πρώτη θέση!

Συχνά δεν ήταν το μεγαλύτερο θέμα σ’ αυτά, αλλά και το μοναδικό!

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ! Η Ελένη Μενεγάκη "ΠΛΑΚΩΘΗΚΕ" με τον Μάκη Παντζόπουλο (φωτογραφίες)
Η Ελένη έχει …δραπετεύεσει από την εποτπέια του Μάκη και παίζει με τα νερά και τον φακό του παπαράτσο

Τέτοια ισχύ είχε τότε στις πωλήσεις. Μια ισχύ που κατά την δική μας άποψη πάντα, δεν προέκυψε από την τηλεοπτική της ικανότητα, αλλά στο ότι ξυπνούσε το ενδιαφέρον του κοινού για την  προσωπική της ζωή.

Όλοι – ακόμα και εκείνοι που δεν την έβλεπαν ποτέ – γνώριζαν πως είναι κάθε μέρα για τρεις ώρες στον αέρα!

Ελένη Μενεγάκη για Ζέτα Μενεγάκη! «Δίκιο είχε η μάνα μου και την έβγαλα τρελή!»

Όλοι ενδιαφερόντουσαν να σχολιάσουν μια κοπέλα γνωστή σε όλους για την προσωπική της ζωή. Για τους όρκους περι γάμου που έπαιρνε και πως τους αθετούσε όταν έκανε εκείνο που είχε υποσχεθεί πως δεν θα έκανε. “Αν ποτέ ερωτετείς και είσει παντρεμένη,…ΞΕΡΩΤΕΥΕΣΑΙ” είχε πει σχολιάζοντας στην εκπομπή της.

Συνεχίζει να δίνει ωραία καρέ στον φακό…

Από τότε λοιπόν που ο Μάκης μπήκε στην ζωή της, η Ελένη Μενεγάκη προσπάθησε να συμβαδίσει με την επιθυμία του να μην φωτογραφίζονται μαζί. Αυτό όμως ήταν κάτι που δεν ήθελε και φυσικά δεν αποδέχθηκε ποτέ. Πάντα είχε καλές σχέσεις μέχρι το 2013 – 2014 με τους παπαράτσι, επειδή καριβώς την εξυπηρετούσε αυτό στο να βρίσκεται στα εξώφυλλά και στο κέντρο της επικαιρότητας!

Μενεγάκη – Παντζόπουλος: ΟΜΗΡΙΚΟΣ τσακωμός! Ήρθε να την “αρπάξει” από την παραλία Τον υπάκουσε αμέσως! Ναι, διαφωνούσαν μπροστά μας. Πεισματικά εκείνος έκανε συστάσεις στην Ελένη να μην καλεί τους παπαράτσι. Να μην τους προκαλεί ούτε στις δημόσιες εξόδους τους, ούτε στις …δημόσιες βουτιές τους στα Άχλα και αλλού!

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ! Η Ελένη Μενεγάκη "ΠΛΑΚΩΘΗΚΕ" με τον Μάκη Παντζόπουλο (φωτογραφίες) 2
Ο Μάκης όμως σε λίγο φτάνει ξαναμένος. που βλέπει την φωτογράφιση της Ελένης και τα σκέρτσα στο φακό!

Όμως η Ελένη δεν μπορούσε χωρίς τις φωτογραφικές μηχανές απέναντι της. Το πως του εξηγούσε, εκείνη γνωρίζει. Πάντως ακόμα και μπορστά μας ένα βράδυ – εκτός από τις ημέρες στα Άχλα, μας εξηγούσε πως εκείνος δεν μπορεί να …καταλάβει.

Μοναδικό περιστατικό δεν μπορείς να το πεις, απλά τα υπόλοιπα που ήταν και πολλά ήταν και πιο κουλ ο Μάκης. Σηκωνόταν κια έφυεγε και η Ελένη έμεν μόνη της ή με κάποιο φίλο στην παραλία.

Τα παραπάνω δεν χρειάζεται αν σαι μάντης για να τα αντιληφθείς. Να καταλάβεις τα θέλω της Ελένης Μενεγάκη και τα “δεν θέλω” του Μάκη Παντζόπουλου.

Ελένη Μενεγάκη: ‘Δέν χαρίζω το χαμόγελό μου, ούτε χάνω ένα λεπτό από την προσωπική μου ζωή’
Έφτασε πάντως όχι μία φορά, αλλά πολλές που μπροστά στο φακό μας,…

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ! Η Ελένη Μενεγάκη "ΠΛΑΚΩΘΗΚΕ" με τον Μάκη Παντζόπουλο (φωτογραφίες) 4
Την φωνάζει κοντά του. Εκέινη υπακούει. Και όταν φτάνει , βλέπετε από την στάση του σώματος και των δύο =, πόσο αυστηρές είναι οι συστάσεις που τις κάνει…

…εκείνος την άφηνε – δεν γράφουμε την λέξη “παρατούσε”, είδατε; – στην παραλία, ενώ μέχρι τότε λιάζονταν μαζί. Και μεις οι ίδιοι ξεχνάμε τα τόσα περιστατικά και πρέπει να κοιτάμε το αρχείο μας για να τα θυμηθούμε. Όπως παράδειγμα, αυτές οι πολύ χαρατηριστικές φωτογραφίες.

Αυτές μας έρχονται στο μαυλό επειδή θυμόμαστε πως τις έχουμε δημοσιεύσει. Όμως κάθε λίγο, θυμόμαστε άλλες, από άλλη μέρα, άλλη ώρα, με άλλα μαγιό, άλλο σκηνικό μεταξύ τους, στην ίδια παραλία. Σκεφτείτε, πως στην συγκεκριμένη σειρά φωτόγραφιών, ο Μάκης έχει “αρπάξει” τη Μενεγάκη ερχόμενος να τη βρει στην παραλία όπυ έκανε το μπάνιο της. Με τα χέρια σταυρωμένα και όλο του το σώμα να “φωνάζει” τον θυμό του που φωτογραφιζόταν απατεί και καταφέρνει να ντυθεί και αν τον ακολουθήσει, με΄σα στο ξενοδοχείο!

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ! Η Ελένη Μενεγάκη ΠΛΑΚΩΘΗΚΕ με τον Μάκη Παντζόπουλο (φωτογραφίες) 5
Της λέει να ντυθεί και να φύγουν – ενώ δεν έχει περάσει και πολύ ώρα από την στιγμή που η Ελένη μενεγάκη βγήκε για το μπάνιο και την φωτογράφιση της!…

Εκείνη αντιλαμβανόμενη πως δεν μπορεί αυτή τη φορά να κάνει αλλιώς και μάλιστα πως ο Μάκης δεν μπορεί αν περιμένει, ντύνεται βιαστικά για να τον ακολουθήσει!
Σε επόμενη ανάρτηση, θα σας δείξουμε καρέ – καρέ άλλο photostory, από την αρχή μέχρι το τέλος του με λαζάντες για να καταλάβετε απόλυτα.

Νέα Ελένη Μενεγάκη και Ελένη Μενεγάκη Νέα!

Εκείνη ήθελε να τη φωτογραφίζουμε με μαγιό και γι αυτό φορούσε και κάθε μέρα που βρισκόμασταν στα Άχλα, διαφορετικό μπικίνι. Δηλαδή αν επί πέντε μέρες φορούσε το ίδιο, θα είχαμε μόνο ένα μπικίνι.

Η Ελένη Μενεγάκη φρόντιζε για την εικόνα της και γι αυτό ήθελε τους παπαράτσι στην Άνδρο.
Ο Μάκης Παντζόπουλος, όχι. Το τι έλεγαν μεταξύ τους, δεν μπορούμε να το ξέρουμε. Μπορούμε όμως να το υποθέσουμε, αφού αυτό που καταγράφει ο φακός, είναι ξακάθαρο από χιλιόμετρα! Εκείνο το μεσημέρι η Ελένη είχε κατέβει μόνη της στην παραλία. Την χαιρετήσαμε και κάναμε τη δουλειά μας. όσο φωτογραφίζαμε εκείνη να πλατσουρίζει στα ρηχά νερά της παραλίας, έφατσε ο Μάκης!

Η Ελένη Μενεγάκη "ΠΛΑΚΩΘΗΚΕ" με τον Μάκη Παντζόπουλο
Της λέει να ντυθεί και να φύγουν – ενώ δεν έχει περάσει και πολύ ώρα από την στιγμή που η Ελένη μενεγάκη βγήκε για το μπάνιο και την φωτογράφιση της!..

Η Ελένη απολαμβάνει τη θάλασσα και τα κλικ του παπαράτσι, μόνη της, ενώ ο Μάκης δεν έχει φτάσει ακόμα

Ελεάνα Χρυσικοπούλου: Μενεγάκη, Μενεγάκη, Μενεγάκη, Μενεγάκη, Μενεγάκη,….

Ο Μάκης έχει έρθει από το ξενοδοχείο και φωνάζει στην Ελένη να έρθει κοντά του για να φύγουν

Ο Μάκης έχει σηκώσει με τα χέρια του και το δίχτυ που έχει για να του κάνει σκιά… πιστεύοντας πως κόβει το πλάνο από τον φωτογράφο

Ο Μάκης περιμένει κάτω από το αυτοσχέδιο δίχτυ – τέντα για τους πελάταες του ξενοδοχείου, να φτάσει η Ελένη σε κείνον…γρήγορα

Ελένη Μενεγάκη καβγάς
Ελένη Μενεγάκη καβγάς

Ο Μάκης εξακολουθεί και ακούει όσο η Ελένη του εξηγεί και προσπαθεί να τον ηρεμήσει…αλλά στάση δεν αλλάζει

Ο Μάκης, ενώ η Ελένη μαζεύει τα πράγματα της, επιδεικτικά δεν κουνιέται, αφήνοντας την να το κάνει μόνη της!
Ελένη Μενεγάκη: ‘Αυτό θα το πληρώνω μέχρι το τέλος της ζωής μου

Της έκανε νόημα αυστηρά, να πάει προς το μέρος του. Τον υπάκουσε αμέσως!

Σηκώθηκε και κατευθύνθηκε προς το μέρος του. Εκείνος όρθιος με σταυρωμένα χέρια με σηκωμένους ώμους της μιλούσε χωρίς να γύρει προς το μέρος της.

Περίμενε με το σώμα του να μαρτυρά τα νεύρα του, μέχρι η Ελένη να ντυθεί. Εκείνη ξέροντας πως ο φακός είναι στα λίγα μέτρα και φωτογραφίζει, προσπαθούσε να τον καρμάρει, παρά όμως και την αγκαλιά που του έκανε καθαρά για να διασκεδάσει τις εντυπώσεις, εκείνος δεν μπόρεσε ν’ αλλάξει στάση. Μεσ στα νεύρα την πήρε από το χέρι και χάθηκαν στα ενδότερα…

σε λίγο περισσότερες φωτογραφίες…

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :