Ελένη Μενεγάκη: Ο ΚΡΥΦΟΣ ΦΑΚΕΛΟΣ με τις φωτογραφίες, στον παπαράτσι!!!

Ελένη Μενεγάκη: Ο ΚΡΥΦΟΣ ΦΑΚΕΛΟΣ με τις φωτογραφίες, στον παπαράτσι!!!

Και καλά, η Ελένη Μενεγάκη, δεν γνωρίζει γιατί αυτή η επιμονή – laste year – των παπαράτσι να την φωτογραφίζουν! Η ΜΕΝΕΓΑΚΗ ΔΕΝ ΣΤΗΡΙΧΘΗΚΕ ΠΟΤΕ ΣΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗΣ, ΓΙΑΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ! ΣΤΗΡΙΧΘΗΚΕ ΣΤΑ ΕΞΩΦΥΛΛΑ. ΕΤΣΙ ΔΗΜΙΣΟΥΡΓΟΥΣΕ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ.

ΠΑΠΑΡΑΤΣΙ ΕΛΕΝΗ ΜΕΝΕΓΑΚΗ! ΜΑΣ ΕΒΓΑΛΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΕ ΤΟ NIPPLE FREE ΤΗΣ ΣΤΟ ΜΑΓΙΟ ΜΠΙΚΙΝΙ!

ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ…ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ! ΑΥΤΟ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΤΗΡΙΧΘΗΚΕ, ΤΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙ; ΚΑΝΕΙ, ΠΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΑΠΕΧΘΑΝΕΤΑΙ. ΠΩΣ ΤΗΣ ΜΑΣΤΙΓΩΝΕΙ ΤΗ ΖΩΗ! Και καλά δεν ξέρει η Μενεγάκη. Αναρωτιόταν. Γιατί την ..κυνηγούσαν οι παπαράτσι. Το κατανοούσε να συμβααίνει – λέει – στην αρχή της σχέση της, αλλά μετά, γιατί να εξακολουθέι; Θα σας πούμε εμείς από τι δική μας πλευρά, ποια είναι η πραγματικότητα όπως την έχουμε ζήσει και όχι όπως την περιγράφει εκείνη.

Ελένη Μενεγάκη: Ο ΚΡΥΦΟΣ ΦΑΚΕΛΟΣ με τις φωτογραφίες, στον παπαράτσι!!!

Πρώτη φορά η ΑΛΗΘΕΙΑ για την Ελένη Μενεγάκη: Αυτή ΤΡΟΦΟΔΟΤΟΥΣΕ το ΣΥΣΤΗΜΑ! Και τώρα, αυτό κάνει!!!

Η ίδια, πριν 22 χρόνια, μου έδωσε φορώντας ένα θεόκοντο όσο δεν φαντάζεσαι νεγκλιζέ έναν φάκελο. Ενώ ήρθε – πρώτη φορά μ΄έβλεπε – και ακούμπησε στον ώμο μου για να δούμε μαζί τις φωτογραφίες, το σκυλάκι το κανίς που κρστούσε αγκαλιά, της ξέφευγε, έτρεχε στο σενό που βρισκόταν η πολυκατοικία της και κείνη φυσικά έτρεχε και. έσκυβε να το μαζέψει!

Ελένη Μενεγάκη: Έκανα λάθος. Το παραδέχομαι. Μοιράστηκα στιγμιότυπα με τα παιδιά μου στους παπαράτσι

Αυτό συνέβει αρκετές φορές έως ότου καταφέρουμε να δούμε έναν φάκελο που μου έδωσε…

…με τις διακοπές της στο Μπαλί με τον Γιάννη Λάτσιο. ΑΥΤΗ ΤΡΟΦΟΔΟΤΟΥΣΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ με φωτογραφίες της και νεά και κουτσομπολιά της. Και ΤΩΡΑ, ΑΥΤΟ ΚΑΝΕΙ!!! Απλά θέλει να το ορίζει κιόλας. Δεν της φτάνει που κάνει τη δουλειά της. Τότε, κανείς δεν ήξερε που πήγε διακοπές, κανείς δεν θα μπορούσε να τη βρει στο Μπαλί και κανείς δεν θα μπορούσε να την έχει να του ποζάρει κι από πάνω! Το περιοδικό “Xάι” στο οποίο ήμουν τότε αρχισυντάκτης, τις δημσοίευσε εκεόινες τις φωτογραφίες. Με το φούξια μπικίνι στο εξώφυλλο του. Αυτό το τεύχος , τό έχω πάνω από μία κόπια όπως φαντάζεστε. Μήπως να το αμφισβητήση η ωραία Ελένη;

Ελένη Μενεγάκη σύζυγος! Τρεις και να καίνε οι γάμοι της!

Μετά ακολούθησαν κι άλλα εξώφυλλα πάντα με συννενόηση με την τότε διεύθύντρια του περιοδικού.

Τα χρόνια πέρασαν εγώ αποφάσισα να κάνω από τον διευθυντή τον παπαράτσο και όταν ξανασυναντήθηκαν οι δρόμοι μας, εγώ απλά την φωτογράφιζα! Εκείνη όμως που είχε “σπάσει” τις σχέσεις της με τους μεγαλοεκδότες, μου πιανε την κουβέντα. Όσες φωτογραφήσεις ακολούθησαν ήταν πολλές και εκείνη την περίοδο την – μετά Λάτσιου περίοδο που βρήκε τα “παλούκια” στις δημόσιες σχέσεις της – που δεν ήξερε αν το κοινό θα ταποδεχτεί τον χωρισμό τους αλλά κυρίως τηνκρυφή σχέση της με τον Μάκη, είχε φτάσει να κάνει τέσσερα εξώφυλλα σε μια βδομάδα!Αυτό κράτησε γύρω στον ενάμιση χρόνο κι όταν αποφάσισε πως δεν είχε ανάγκη, άλλαξε το τροπάριο.

ΣΟΚ ΓΙΑ ΕΛΕΝΗ ΜΕΝΕΓΑΚΗ: ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ Ο ΠΑΛΙΟΣ ΤΗΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΚΑΙ ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ!!!

Ενώ ποτέ δεν θα της χαλούσε χατήρι αν του έλεγε “μην μετραβήξεις τώρα” προτιμούσε να το κάνει με τον…άγριο τρόπο.

Να βάζει μπροστά τους σωματοφύλακες ή ότι τέλως πάνων είναι αυτοί που την συνόδευαν! Αυτή η τακτική ήταν η τακτική που κρατούσε η Μενεγάκη όχι μόνο μαζί μου αλλά με όλους. Κατά διαστήματα με τον έναν, με τον άλλο ή και όλους μαζί. Όταν αποφάσισε να …τσακωθεί από μόνη της, άρχισε να σηκώνει τσάντες, να βάζει μαντίλες, να φορά μπούργκες γαι να μην φωτογραφήσουμε το πρόσωπο της! Εγώ όμως εξακολουθούσα να κάνω ότι και πριν.

Πήγαινα, προσπαθούσα να τη φωτογραφήσω, είτε μου έκανε τη ζωή δύσκολη είτε έυκολη με το να μου ποζάρει.

Αυτές ήταν δικές της “αλλαγές”. Εγώ απλά προσαρμοζόμουν στα κέφια της για να κάνω το κλικ! Ήταν η περίοδος που λίγο μετά, τσακώθηκε και με την Έλενα Μακρή Λυμπέρη, την μεγαλοεκδότρια του Hello. Η κυρία Μακρή αποφάσισε να εκθέσει δημοσίως την Ελένη, όταν η Μενεγάκη προσποιούμενη την κατατρεγμένη στο κοινό για μία ακόμα φορά, της έστειλε εξώδικο.

Η Έλενα Μακρή Λυμπέρη τότε σε δημόσια επιστολή της, εξέθεσε τις απαιτήσεις της Μενεγάκη.

Ποιες ήταν αυτές; Να μην αγοράζει από μένα φωτογραφίες, αλλά να συννενοείται μαζί της για να κατεβαίνουν άλλοι στα ΆΧΛΑ και να την φωτογραφίζουν κατά παραγγελία. Η κυρια Λυμπέρη, δεν ανέφερε συγκεκριμένα το δικό μου όνομα, αλλά περιέγραψε με σαφήνεια την…συμφωνία.

Ελένη Μενεγάκη: Δες την ΑΒΑΦΗ το 2013 και 2020 απο τον φακό της

Το έκανε δημόσια. Ποτέ η Μενεγάκη δεν τόλμησε ν’ απαντήσει.

Μέχρι τώρα, κρατά την ίδια στάση. Ζητά και εκμεταλεύεται και καλά κάνει όποιον και όσους από τον τύπο, προσφέρονται. Τι μας τσίμπησε τώρα και κάνουμε τέτοια γνωστοποίηση; Μια συνέντευξη της όπου παριστάνει πάλι, την μη έχουσα ανάγκη τους φωτογράφους και τα περιοδικά. Παριστάνοντας, μία κοπέλα που απλά είναι διάσημη και δεν την αφήνουμε να το απολαύσει. Μόνο που αν δεν μιλάς, η άλλη, όπως η Μενεγάκη, δεν το αναγνωρίζει, απλά το εκμεταλεύεται. Για να δημσιουργήσει υπέρ της εντυπώσεις, για να συνεχίσει την καριέρα της πάνω σου.

1 comment

Leave a comment