Ελένη Μενεγάκη! Παρόν και σε αγώνες ράλι! Η παρουσιάστρια του Alpha για ακόμη μια φορά ταξίδεψε ως την Άνδρο για να χαλαρώσει με την οικογένειά της το 2018. Ειδικά οταν ανοίγει ο καιρός, η Ελένη δεν χάνει ευκαιρία να κάνει μικρές εξορμήσεις στα Άχλα. Έτσι, μόλις τέλειωσε η εκπομπή της την ανοιξη του 2018 έφτιαξε βαλίτσες και βρέθηκε για ακόμη μια φορά στο αγαπημένο της νησί.
ΕΛΕΝΗ ΜΕΝΕΓΑΚΗ ΣΕ ΖΗΝΑ ΚΟΥΤΣΕΛΙΝΗ: ‘ΠΑΡΕ ΑΥΤΑ ΝΑ ΜΕ ΘΥΜΑΣΑΙ’
Αυτή την φορά όμως αφορμή για να ταξιδέψει στην όμορφο Άνδρο ήταν το «24ο Εαρινό Ράλι» που διοργανώθηκε το 2018. Το «Εαρινό Ράλι» είναι μια από τις πιο σημαντικές εκδηλώσεις του ιστορικού αυτοκινήτου και είναι αφιερωμένο στη μνήμη του μεγάλου απόντα Γιώργου Φίλη.
ΕΛΕΝΗ ΜΕΝΕΓΑΚΗ: Η ΚΡΥΦΗ COVID-19 ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ
Η Ελένη Μενεγάκη φυσικά έδωσε το παρών σε αυτή την ιδιαίτερη εκδήλωση και μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμιότυπα με την ίδια να ποζάρει στα κλασσικά αμάξια.
Discover more from FreeGossip.gr Lifestyle News
Subscribe to get the latest posts sent to your email.