Ελένη Μενεγάκη σε Ζήνα Κουτσελίνη: ‘ΠΑΡΕ αυτα να με ΘΥΜΑΣΑΙ’

Ελένη Μενεγάκη σε Ζήνα Κουτσελίνη: 'ΠΑΡΕ αυτα να με ΘΥΜΑΣΑΙ'

Ελένη Μενεγάκη σε Ζήνα Κουτσελίνη: ‘ΠΑΡΕ αυτα να με ΘΥΜΑΣΑΙ’ ην Ελένη Μενεγάκη, στην οποία όπως είπε έχει ιδιαίτερη αδυναμία.

Ζήνα Κουτσελίνη για ΥΠΟΘΕΣΗ Παντελή Παντελίδη: «Το βουλώνεις»

Όπως εξομολογήθηκε η γνωστή παρουσιάστρια, με την τηλεοπτική της αντίπαλο έχει εξαιρετική σχέση, καθώς είναι ένας άνθρωπος που την έχει στηρίξει πολύ.

Στο ΜΑΤΙ του ΚΥΚΛΩΝΑ «Η Ζήνα Κουτσελίνη θεωρεί την εκπομπή της πιο σημαντική από …»

«Περάσαμε πολλά με την Ελένη. Όσα χρόνια και να περάσουνε, έχουμε ανταλλάξει τόσα πράγματα μεταξύ μας, έχουμε πει τόσες αλήθειες μεταξύ μας. Δε θα ξεχάσω ποτέ την ημέρα που παντρευόταν τον Γιάννη και βγήκαμε μαζί. Δεν θα ξεχάσω ποτέ τη μέρα που μου έδωσε τα χρήματα για να πάρω το πρώτο μου σπίτι και με βοήθησε και μου είπε “Ζήνα πάρε αυτά τα δύο εκατομμύρια”. Ποτέ δε τα ζήτησε πίσω. Tώρα της κάνω πλάκα και της λέω πώς αν στα γεράματα δεν έχω θα της ζητήσω» ανέφερε η παρουσιάστρια, μιλώντας την εκπομπή DOT.

5 ΧΡΟΝΙΑ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΠΑΝΤΕΛΗ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗ: Η ΣΠΑΡΑΚΤΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΖΗΝΑ ΚΟΥΤΣΕΛΙΝΗ

Επίσης, η Ζήνα Κουτσελίνη, ανέφερε επίσης πως οι περισσότεροι άνθρωποι σ’ αυτόν τον χώρο της έχουν φερθεί καλά όμως έχει βιώσει και την αχαριστία από παρουσιάστρια που έχει βοηθήσει και εκείνη της φέρθηκε με άσχημο τρόπο.