Hit enter after type your search item

Ελένη Μενεγάκη: Που ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ο μικρός της αδερφός της! Τι δουλειά κάνει και πως ζει; Ο γοητευτικός νέος είναι με σπουδές και πτυχία. Φυσικά εργάζεται στην…οικγενειακή επειχείρησ. Γιατί να διακινδυνέυεις κάνοντας συνεργασίε με ξένους όταν μπορείς να είσαι μάνατζερ εκεί στο ξενοδοχείο στην παραλία στα Άχλα; Η Ελένη Μενεγάκη έχει μεγάλη αδυναμία στον μικρό της ετεροθαλή αδελφό, Θοδωρή Μισόκαλο, με τον οποίο έχει 17 χρόνια διαφορά.

Ο αδελφός της λατρεύει τα ανίψια του, Άγγελο, Λάουρα, Βαλέρια και Μαρίνα και μάλιστα δεν είναι λίγες οι φορές που έχει ποζάρει μαζί τους στον φωτογραφικό φακό.

Ελένη Μενεγάκη σπίτι! Μετακόμισε! Το ΒΑΣΙΛΙΚΟ οροφοδιαμέρισμα στην Κηφισιά!

Μισόκαλος Μενεγάκη
Ο ίδιος έχει σπουδάσει στο Λονδίνο και την Κύπρο Νομική με εξειδίκευση στα ναυτιλιακά. Παλιότερα, είχε δουλέψει ένα διάστημα σε δικηγορικό γραφείο στο Κολωνάκι ως ασκούμενος, αλλά τελικά άλλαξε επαγγελματικό προσανατολισμό.

Πλέον εργάζεται στις επιχειρήσεις του Μάκη Παντζόπουλου στην Άνδρο αναλαμβάνοντας το μάνατζμεντ!

Ποιος Ματέο; Η Λιλίκα Παντζοπούλου έγραψε την περιουσία της στη μικρή Μαρίνα – Ανέρχεται στο ιλιγγιώδης ποσό των…

Είναι σπάνιες, σχεδόν ανύπαρκτες οι φωτογραφίες της κ. Παντζοπούλου, αφού αποφεύγει τις κοσμικές δεξιώσεις και εμμένει να κρατάει χαμηλό προφίλ ακόμη και στις διακοπές. Προτιμά να μένει στο σπίτι της στην Άνδρο, στην περιοχή Λιβάδια, με τον σύζυγο της Δημήτρη Παντζόπουλο, ο οποίος είναι ιδιοκτήτης εταιρείας με αγροτικά προϊόντα, να μην δέχεται πολλούς προσκεκλημένους, παρά μόνο ελάχιστες φίλες της, και όλη την ημέρα να βρίσκεται στην θάλασσα και όχι να βουτάει στα φλας.

Ελένη Μενεγάκη έγκυος στον Πρωινό Καφέ, ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΟ βίντεο!

Είναι σπάνιες, σχεδόν ανύπαρκτες οι φωτογραφίες της κ. Παντζοπούλου, αφού αποφεύγει τις κοσμικές δεξιώσεις και εμμένει να κρατάει χαμηλό προφίλ ακόμη και στις διακοπές. Προτιμά να μένει στο σπίτι της στην Άνδρο (δείτε εδώ φωτογραφίες), στην περιοχή Λιβάδια, με τον σύζυγο της Δημήτρη Παντζόπουλο, ο οποίος είναι ιδιοκτήτης εταιρείας με αγροτικά προϊόντα, να μην δέχεται πολλούς προσκεκλημένους, παρά μόνο ελάχιστες φίλες της, και όλη την ημέρα να βρίσκεται στην θάλασσα και όχι να βουτάει στα φλας.

Ελένη Μενεγάκη: Που ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ο μικρός της αδερφός της! Τι δουλειά κάνει και πως ζει;
Ελένη Μενεγάκη: Που ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ο μικρός της αδερφός της! Τι δουλειά κάνει και πως ζει;

Η Λιλίκα Παντζοπούλου, εκτός από μητέρα του Ματέο είναι κόρη του βιομηχάνου και ενός από τους βασικότερους ιδρυτές της «Μίσκο» Ελευθέριου Μαντζίκα. Για την ακρίβεια, ο πατέρας της υπήρξε ο άνθρωπος που ανέλαβε την εταιρεία το ‘62 και την μετέτρεψε σε κολοσσό δημιουργώντας ένα μοναδικό ελληνικό διαχρονικό success story.

Το μεγαλύτερο pick για την εταιρεία φτάνει το 1991 όταν ο Μαντζίκας – μαζί με τους άλλους μετόχους και κληρονόμους αρχικών μετόχων – σε ηλικία 74 χρόνων αποφάσισε να πωλήσει την εταιρεία.

Αγοραστής είναι ο μεγαλύτερος αγοραστής ζυμαρικών στη διεθνή αγορά, η Barilla SpA και το ύψος αγοράς φτάνει τα 12 δισεκατομμύρια δραχμές, ποσό αστρονομικό για τότε. Πέθανε το 2008, δέκα μέρες μετά τον θάνατο της συζύγου του που ζούσαν μαζί 67 χρόνια.

Άγγελος Λάτσιος! ο ΜΟΝΑΧΟΓΙΟΣ της Ελένης Μενεγάκη ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ

Όσον αφορά στην κόρη του Λιλίκα, όλοι μιλούν για μια άστη, διακριτική γυναίκα που ουδέποτε θα εμπλεκόταν στις προσωπικές ζωές των γιων της. Επίσης ποτέ δεν θα άφηνε άλλους να μπλεχτούν στην προσωπική της ζωή.

Με την Ελένη Μενεγάκη, παρά τις αντιρρήσεις και τον έντονο σνομπισμό που έχει για τον κόσμο που βρίσκεται κάτω από το φως της δημοσιότητας και τα αστραφτερά tabloids, την είχε αποδεχθεί και η πρώτη τους κανονική συνάντηση όπου μίλησαν έγινε τα Χριστούγεννα του 2009. Μάλιστα είχε δηλώσει σε φίλους πως η Ελένη έκανε τον γιο της ευτυχισμένο και αυτό της ήταν αρκετό.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ! Η Ελένη Μενεγάκη με μαγιό μπικίνι στα Άχλα

Όμως τα πράγματα άλλαξαν και η πίστη της κλονίστηκε όταν έγινε γνωστή- στα τέλη Φεβρουαρίου 2010- η σχέση της παρουσιάστριας με τον Μάκη στα media.

«Ξαφνικά ήταν εκείνη που απαντούσε σε όλα τα τηλέφωνα των δημοσιογράφων, ακόμη και στα θυροτηλέφωνα στο σπίτι της οικογένειας στην Φιλοθέη καλύπτοντας και προφυλάσσοντας τον γιο της, ο οποίος έπασχε εκείνη την περίοδο από κρίσεις πανικού και μάλιστα είχε συμβουλευτεί ειδικό επικοινωνιολόγο για να μπορέσει να αντεπεξέλθει στο ωστικό κύμα της φήμης που είχε καλύψει τα πάντα» μας λέει κολλητός φίλος του Μάκη.

«Κάτι που έκανε την Λιλίκα εκείνη την περίοδο να βγει εντελώς έξω από τα νερά της, γιατί πάντα είχε σαν στάση ζωής την διακριτικότητα και την σεμνότητα.. Είχε φοβηθεί αλλά ουδέποτε εξέφρασε κάτι αρνητικό για την Ελένη».

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :