Ελένη Μενεγάκη: “Τα Άχλα είναι ησυχαστήριό μου στην Άνδρο, Μα γιατί με διώχνετε από το μέρος μου;”

Ελένη Μενεγάκη: “Τα Άχλα είναι ησυχαστήριό μου στην Άνδρο, Μα γιατί με διώχνετε από το μέρος μου;” Μια συνέντευξη – εξομολόγηση έδωσε μετά από καιρό η Ελένη Μενεγάκη στο πρώτο τεύχος του περιοδικού People που κυκλοφορεί με την εφημερίδα ΘΕΜΑ. Δυόμιση χρόνια μετά την τελευταία της συνέντευξη, η Ελένη ανοίγει την καρδιά της και μιλά ανοιχτά για τη ζωή της, τα πράγματα που της έχει διδάξει ο σύντροφός της Ματέο Παντζόπουλος και το ανελέητο κυνήγι με τους paparazzi.

Χαμογελαστή και ευδιάθετη, η Ελένη φωτογραφίζεται με καλοκαιρινή διάθεση στη Βάρκιζα και μιλά για όλους και για όλα.

Το κυνήγι με τους paparazzi

“Αυτό το πράγμα με τους φωτογράφους δεν φαίνεται να τελειώνει. Δεν υπάρχει κανένα έλεος απέναντί μου. Ναι, να καταλάβω το κυνήγι στην αρχή της σχέσης μου, αλλά μετά από τόσα χρόνια, γιατί να συνεχίζεται ακόμη; Είναι πολλά πράγματα που ο κόσμος δεν γνωρίζει και ποτέ δεν θα τα μάθει διεξοδικά. Τουλάχιστον όχι από μένα. Σε μια εποχή που όλοι μιλούν για τους άλλους, επιλέγω να σιωπώ. Θα αρκεστώ να πω ότι έχω στο παρελθόν εκβιαστεί από φωτογράφους πως ή θα φωτογραφηθούμε ή θα περάσουμε από αυτόφωρο παραμονές γιορτών, επειδή υποτίθεται ότι τους εξύβρισα. Κάτι που δεν συνέβη ποτέ”, δήλωσε χαρακτηριστικά.

Γιατί άρχισε να ανεβάζει φωτογραφίες στο twitter;

“Οι φωτογράφοι, ξέρετε, έχουν πάρει τη θέση μου ακόμα και στην παραλία. Κάθονται δίπλα μου, αστειεύονται, γελάνε. “Μα γιατί με διώχνετε από το μέρος μου;” θα ήθελα να τους ρωτήσω. Αναγκάζομαι να εγκαταλείπω εγώ πλέον τα Άχλα, για να αναπνεύσω ελεύθερα… Γιατί θα πρέπει κάθε, μα κάθε Σαββατοκύριακο να καταστρέφουν το ησυχαστήριό μου στην Άνδρο; Αποδέχθηκα το κυνήγι στην Αθήνα, αλλά γιατί να το υφίσταμαι κι εκεί, στα Άχλα; Και ναι, κάπως έτσι έγινα ο paparazzo του εαυτού μου.”, ανέφερε και πρόσθεσε: “Ναι, όντως, μοιράστηκα στιγμιότυπα με τα παιδιά μου απέναντι στο φακό των φωτογράφων στο παρελθόν. Έκανα λάθος. Το παραδέχομαι. Αυτό, λοιπόν, θα το πληρώνω μέχρι το τέλος της ζωής μου;”

Η ΕΛΕΝΗ ΜΕΝΕΓΑΚΗ ΚΑΙ ΟΙ ‘ΚΑΚΟΙ’ ΠΑΠΑΡΑΤΣΙ “ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΤΗ ΘΕΣΗ ΜΟΥ. ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ, ΑΣΤΕΙΕΥΟΝΤΑΙ, ΓΕΛΑΝΕ.”

Ελένη Μενεγάκη: Λέει πως βγήκε για ΠΕΡΠΑΤΗΜΑ και ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ με …ΔΕΡΜΑΤΙΝΑ σανδάλια;

Σχολιάστε

Αρέσει σε %d bloggers: