Ελένη Μενεγάκη: Τα μπότοξ, τα υαλουρονικά είναι για εμάς, στις ηλικίες μας… ;

Ελένη Μενεγάκη: Τα μπότοξ τα υαλουρονικά είναι για εμάς, στις ηλικίες μας… ;Μετά από οχτώ χρόνια απουσίας τα καλλιστεία επέστρεψαν στην τηλεόραση μέσα από το Μακεδονία TV.

Ελένη Μενεγάκη: Με την ΠΛΑΣΤΙΚΗ στήθους αρκετά νούμερα προστέθηκαν στο μπούστο της

Μεγάλη νικήτρια του διαγωνισμού αναδείχθηκε η Ιωάννα Μπέλλα, το κορίτσι που απορρίφθηκε από την κριτική επιτροπή του Greece’s Next Top Model για τις αισθητικές επεμβάσεις που έκανε.

ΕΛΕΝΗ ΜΕΝΕΓΑΚΗ: ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ CIAO ΗΘΕΛΕ ΤΟΝ ΜΑΤΕΟ ΠΑΝΤΖΟΠΟΥΛΟ ΣΕ… ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΙΩΑΝΝΑ ΜΑΛΕΣΚΟΥ

Έτσι, τις τελευταίες μέρες γίνεται μια πολύ μεγάλη συζήτηση για το κατά πόσο είναι σωστό τα κορίτσια να παρεμβαίνουν στην εξωτερική τους εμφάνιση. Η Ελένη Μενεγάκη, η οποία για πολλά χρόνια παρουσίαζε τον διαγωνισμό ομορφιάς, ρωτήθηκε από τους συνεργάτες της, ποια είναι η γνώμη της.

«Εγώ στα δέκα χρόνια που έκανα καλλιστεία, εκτός από κάποιες μυτούλες αν τις καταλάβαινες… αυτό απασχολούσε τη γυναίκα τότε. Δεν απασχολούσαν τα κορίτσια κάτι άλλο…

Τα μπότοξ, τα υαλουρονικά είναι για εμάς, στις ηλικίες μας… Δεν είναι για κοριτσάκια είκοσι χρονών. Διαφωνώ, δεν ξέρουμε από τα είκοσι που θα κάνουμε ρυτίδες για να κάνουμε… άλλες ρυτίδες θα κάνω εγώ, και άλλες ο άλλος…

Δεν υπήρχαν τότε τέτοια να φουσκώνουν τα χείλη τους…», είπε χαρακτηριστικά η Ελένη Μενεγάκη.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα: 

Slide Up
x

Related Articles