Ελένη Μενεγάκη την τσίμπησε μύγα τσε-τσε: «Μην την ακουμπάς. Δεν θέλω να την ακουμπάς!»

Ελένη Μενεγάκη την τσίμπησε μύγα τσε-τσε: «Μην την ακουμπάς. Δεν θέλω να την ακουμπάς!» Η παρουσιάστρια εκνευρίστηκε από τον τρόπο που συμπεριφέρθηκε συνεργάτης της σε καλεσμένη της εκπομπής

Οταν η Μενεγάκη τα πήρε …ΚΡΑΝΙΟ με την κουνιάδα του Καίσαρη!

Η Ελένη Μενεγάκη εκνευρίστηκε στον «αέρα» της εκπομπής της με τον συνεργάτη της, Γρηγόρη Γκουντάρα, γιατί όπως έκρινε, ήταν αγενής με την καλεσμένη τους, Νάνσυ Παραδεισάνου.

Ελένη Μενεγάκη ανθρωποκυνηγητό: ” Δεν θέλω να είμαι αγενής”

«Θα σου πω κάτι. Εσύ που είσαι το πιο γλυκό παιδί, την κοιτάζεις συνέχεια αγριεμένα και τη διακόπτεις! Γιατί έχεις κάτι μαζί της; Εγώ αναρωτιέμαι μήπως είχατε διαφωνήσει παλιά και σου έχει μείνει απωθημένο! Ο μόνος άνθρωπος που σε βλέπω να είσαι αγριεμένος είσαι εσύ…»
, είπε με έντονο ύφος στον συνεργάτη της.

Ελένη Μενεγάκη – Ματέο Παντζόπουλος: Δέχτηκαν ΠΡΟΤΑΣΗ εκκατομυριών απο το survivor

«Ρίχ’της ένα χαμόγελο! Δεν μου αρέσει! Είναι καλεσμένη μας! Και ο τρόπος σου είναι λίγο περίεργος!», πρόσθεσε η Ελενη Μενεγάκη εμφανώς εκνευρισμένη.

Τότε ο Γρηγόρης Γκουντάρας πήγε να ακουμπήσει την καλεσμένη. «Μην την ακουμπάς. Δεν θέλω να την ακουμπάς!», είπε η παρουσιάστρια.

Ελένη Μενεγάκη: Απο ΣΠΙΤΙ σε σπίτι! Πάντου έχει και ΕΝΑ! Αυτά είναι τα 5 σπίτια της σε όλη την Ελλάδα

«Δεν ήμουν γλυκός μαζί σου;», ρώτησε ο Γρηγόρης Γκουντάρας τη Νάνσυ Παραδεισάνου. Τότε, η Ελένη Μενεγάκη έχοντας χάσει την ψυχραιμία της, τον διέκοψε λέγοντας: «Γρηγόρη μου μην την ρωτάς. Εγω σας το λέω που σας βλέπω αντικριστά. Τι ρωτάς την κοπέλα; Είναι ευγενέστατη!».

 

 

Αρέσει σε %d bloggers: