Ελεονώρα Μελέτη: Συνεργάτης της Μενεγάκη και της Σκορδά την … ΑΠΟΘΕΏΝΕΙ!

Ελεονώρα Μελέτη: Συνεργάτης της Μενεγάκη και της Σκορδά την … ΑΠΟΘΕΏΝΕΙ! Η Ελεονώρα Μελέτη ανήκει και επίσημα στο MEGA, επιβεβαιώνοντας έτσι την έντονη φημολογία των τελευταίων ημερών. Από τους πρώτους που της ευχήθηκαν γι’ αυτό το νέο της βήμα ήταν και ο Τάσος Τεργιάκης.

Στο MEGA η Ελεονώρα Μελέτη – Η επίσημη ανακοίνωση

Οι δύο τους συνεργάστηκαν “Ώρα για Μελέτη” και ήταν από τους λίγους που τη στήριξαν δημόσια μετά και από τη διαμάχη με τον Νίκο Μάνεση.

Είναι επίσημο! Η Ελεονώρα Μελέτη στο Mega και μαζί της η Ελένη Μενεγάκη!

Έτσι, στην ανάρτηση του λίγο μετά την ανακοίνωση του MEGA για την δημοσιογράφο είπε: “Καλό νέο ξεκίνημα να έχεις… Αξίζεις πολλά. Το ταλέντο σου μπορεί να το αμφισβητούν κάποιοι, όμως είναι μεγάλο και δεν χάνεται…”

Είναι επίσημο! Η Ελεονώρα Μελέτη στο Mega και μαζί της η Ελένη Μενεγάκη!

Είναι επίσημο! Η Ελεονώρα Μελέτη στο Mega και μαζί της η Ελένη Μενεγάκη! Μετά το τέλος της συνεργασίας της με τον Alpha, η Ελεονώρα Μελέτη θα βρίσκεται στο Mega την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.

Η επίσημη ανακοίνωση του καναλιού αναφέρει:

Ελένη Μενεγάκη εξομολογείται: ”Ο πατέρας μου πέθανε όταν ήμουν δυόμισι χρονών”

“Το MEGA υποδέχεται, με ιδιαίτερη χαρά, την Ελεονώρα Μελέτη στο δυναμικό του. Η Ελεονώρα Μελέτη έρχεται να αποτελέσει μέλος της μεγάλης ομάδας του MEGA.

Παρουσιάστρια με πολύπλευρη διαδρομή στην ελληνική τηλεόραση, προσωπικότητα ξεχωριστή, με ισχυρή άποψη, τεκμηριωμένες θέσεις και δημοσιογραφική ματιά, η Ελεονώρα Μελέτη που συνεχώς ανανεώνεται και διαρκώς αναζητεί, θα συμβάλλει με την τηλεοπτική εμπειρία και το δυναμισμό της στο νέο πρόγραμμα του σταθμού.

Το MEGA την καλωσορίζει και της εύχεται μια γεμάτη και δημιουργική σεζόν”.

Η Ελένη Μενεγάκη πηγαίνει τελικά στο Mega – Επίσημη ανακοίνωση

Το Mega ανακοίνωσε επίσημα την συνεργασία του με την Ελένη Μενεγάκη.

Η γνωστή παρουσιάστρια πηγαίνει τελικά στο κανάλι της Συγγρού, επιβεβαιώνοντας την έντονη φημολογία πως σύντομα θα εμφανιστεί ξανά στους τηλεοπτικούς δέκτες με καινούργια εκπομπή.

Η «βασίλισσα των πρωϊνάδικων» που με την αντοχή της στο χρόνο έγινε ένα από τα ισχυρά χαρτιά της λαϊκής τηλεόρασης, έμεινε αρκετούς μήνες εκτός πλατό, για αγρανάπαυση.

Ελένη Μενεγάκη: Σαν ΞΑΝΑ ζεσταμένο ΦΑΓΗΤΟ! Δεν ΤΡΩΓΕΤΑΙ με τιποτα η …νέα εκπομπή της στο ΜΕΓΚΑ

Τώρα επιστρέφει – και σύμφωνα με την ανακοίνωση του καναλιού το οποίο ανήκει πλέον στον Ομιλο Μαρινάκη είναι «έτοιμη για μια καινούρια αρχή με πολλές νέες ιδέες. Το Μεγάλο Κανάλι την καλωσορίζει θερμά. Οι τηλεθεατές θα έχουν τη χαρά να την απολαύσουν καθημερινά στο ανανεωμένο και γεμάτο εκπλήξεις νέο πρόγραμμα που προετοιμάζει το κανάλι για τη σεζόν 2021-2022».